web analytics
...

Erich von Daniken Verbluffende ontdekkingen uit het oude Egypte die u moet zien

Erich von Daniken – Deze ontdekkingen roepen veel vragen op die niet kunnen worden verklaard met onze huidige kennisbasis. Ze zouden dieper moeten worden onderzocht door de beste geesten die we tot onze beschikking hebben op alle wetenschappelijke gebieden over de hele wereld, maar in plaats daarvan worden ze genegeerd.

Hier biedt Erich een mogelijke oplossing waar de experts, wetenschappers, historici faalden. Het is belachelijk te geloven dat we de enige intelligente wezens in het universum zijn. Von Daniken gelooft zeer hartstochtelijk dat oude aliens een buitengewoon belangrijk onderdeel waren in ons verleden. De video neemt je mee door het oude Egypte en bekijkt de eigenaardigheden. Alles, van oude gebouwen tot religieuze verhalen, tot de oorsprong van mensen, wordt besproken. Als je niet in buitenaardse wezens gelooft, kan deze presentatie van gedachten veranderen. De feiten zijn verbazingwekkend en oogverblindend.

Lees ook:   Steden aan de achterkant op de maan

Gerelateerde artikelen

Back to top button