web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Chinese raket gaat neerstorten maar waar?

41 breedtegraden is rond Turkije…
Ja, ja… hopelijk in zee.

Een Chinese raket die het eerste deel van een nieuw ruimtestation omhoog heeft gebracht, valt terug richting onze planeet. Probleem: de brokstukken zullen niet volledig verbranden in de atmosfeer en de plek waar ze neervallen is nog onbekend.

Het laatste nieuws luidt dat Spanje, Italië en Griekenland inmiddels ook tot het risicogebied behoren waar de raket kán neerstorten. Puin van de geraket kan zondagavond mogelijk ergens in Europa neerkomen. Volgens experts van het Europese Ruimteagentschap ESA ligt het risicogebied tussen 41 graden noorderbreedte en 41 graden zuiderbreedte. De resten kunnen ook in de oceaan plonzen.

https://www.parool.nl/wereld/brokstukken-van-chinese-raket-vallen-neer-maar-waar~bc4b1bd8/

Lees ook:   Covid-19 werd verspreid door griep vaccinaties

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept