web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDE

De bijna-doodervaring van Mickey Robinson

01b20f13c34bf41b635ffaba57e6e660 AnGel-WinGs.nl

In 1968, toen de Amerikaan Mickey Robinson nog maar 19 jaar oud was, vloog hij samen met vier andere jongens uit Ohio, die dol waren op parachutespringen, zoals gewoonlijk op het vliegtuig om nog een sprong te maken. Het was ’s nachts en niemand wist ooit wat de reden was, maar zodra het vliegtuig van de landingsbaan opsteeg, vielen de motoren plotseling volledig uit en viel het neer.

Tijdens de val klommen drie parachutisten uit het wrak en renden geschokt weg, en de vierde begon de piloot en Mickey te helpen, omdat er een grote brand was ontstaan ​​door een gebarsten brandstoftank. Maar Mickey’s been kwam vast te zitten in het gat van de gebroken vleugel en binnen enkele seconden werd hij in vlammen gehuld. Gelukkig werd hij uiteindelijk uit het wrak gehaald en werd het vuur geblust, maar hij slaagde erin ernstige derdegraads brandwonden op te lopen, waarbij ongeveer een derde van zijn lichaam werd aangetast. In het ziekenhuis zeiden artsen dat er met dergelijke brandwonden vrijwel geen overlevingskans was.

Dagen gingen voorbij en de toestand van Mickey, die op de intensive care lag, verslechterde.

Hij werd erg mager, zweren openden zich op zijn ledematen, waardoor botten bloot kwamen te liggen, de achterkant van zijn voeten begon te rotten en één arm was zo zwaar beschadigd dat artsen zich al aan het voorbereiden waren om hem te amputeren.

Mickey herinnert zich dat hij vreselijke pijn had, waaronder een zweer in zijn maag waardoor hij inwendig begon te bloeden.

Een derde van zijn slokdarm was beschadigd, waardoor hij niet meer zelfstandig kon eten of drinken. “Mijn lichaam vocht met alle macht tegen de dood, maar het was een verloren strijd. Al mijn complicaties waren genoeg om een ​​man te doden. Ik werd blind aan mijn rechteroog.

Na verloop van tijd veranderde mijn lichaam in steen, en de zenuwen in beide mijn benen begaven het. Mijn spieren werden slap, en zijn voeten krulden zich op als ‘verdorde klauwen op de rand van het bed.’

Doktoren probeerden hem te behandelen, inclusief het inschakelen van experts van universitaire ziekenhuizen, maar niets hielp en uiteindelijk lieten ze me gewoon voor dood achter, zoals Mickey zegt.

e80e9b313266290b0e5a2a5562e85b8f AnGel-WinGs.nl

En op een dag begon Mickey’s lichaamstemperatuur snel te stijgen – hij werd echt heel erg ziek.

Lees ook eens:  Hoe een pestkop naar het hiernamaals ging en terugkwam

“Op dat moment had ik een ervaring die mijn leven veranderde. In een oogwenk verdween de fysieke wereld en verliet mijn innerlijke mens mijn fysieke lichaam. Ik bevond me niet langer in een ziekenhuiskamer – ik betrad het spirituele rijk.

Ik besefte meteen twee dingen: dat de spirituele wereld een echte wereld is, en dat er geen zintuiglijke waarneming van tijd bestaat.

En het was geweldig!

En toen ontdekte ik dat ik ergens naartoe verhuisde en er geen controle over had. Plotseling was het alsof de deur gesloten was.

Een grote duisternis omringde mij, en toen zag ik dat dit in feite het punt van scheiding was. En ik zag een straal van het zuiverste witte licht dat ik ooit had gezien door de afsluitende ruimte dringen.

Toen begon de opening waaruit het licht kwam steeds sneller te sluiten. De betekenis van deze verdeling werd mij duidelijk. Ik wist dat als deze opening volledig gesloten zou zijn, ik voor altijd van dit licht zou worden afgesloten.

Ik voelde diepe hopeloosheid en afgrijzen. Scheiding van leek hem hopeloos! Externe scheiding is een ongelooflijke kwelling. Ik wil dat je weet dat er ergens een plek is gereserveerd voor eeuwige scheiding. Ik mocht niet alleen zien, maar ook voelen hoe het zou zijn om in deze eeuwige scheiding te zijn.

En ik begon het uit te roepen tot God.” Mickey was geen bijzonder vrome christen voordat dit allemaal gebeurde, maar terwijl hij op de intensive care lag, begon hij tot God om vergeving te bidden: “God. Vergeef me! Geef me alsjeblieft nog een kans!”

En die keer, toen hij “vastzat” voor de sluitende ingang met het licht, begon hij ook God te smeken met dezelfde woorden: “God, ik wil leven! Vergeef me! Geef me alstublieft nog een kans!”

En toen hoorden ze hem en hij ging onmiddellijk naar wat hij de hemel noemt. En het was een ongelooflijk contrast met de plaats waar eeuwige hopeloosheid heerste.

In de hemel was er overal eeuwige liefde en troost. “Ik wist nu dat ik nooit zou sterven. Ik had een diep besef van het eeuwige leven, en ik was er absoluut zeker van dat er altijd voor mij getroost en verzorgd zou worden.” Toen begon God hem gebeurtenissen uit zijn leven te laten zien en het leek alsof hij ze op televisie bekeek.

Lees ook eens:  Reïncarnatie: Regressie vorig leven Overgewicht

En Mickey keek naar deze gebeurtenissen en besefte dat hij toen een of andere stommiteit had begaan die niet had mogen worden gedaan, maar hij kon niets tegenhouden of veranderen, hij keek alleen maar toe.

Aan het einde vertelde God hem dat hij hem terug naar de aarde zou brengen. Tegelijkertijd communiceerde hij niet met hem met behulp van taal, maar alsof hij via bewustzijn was.

“Ik begon terug te keren naar het leven waar ik vandaan kwam, en terwijl ik mijn fysieke lichaam bewoonde, voelde ik mijn geest mijn vlees binnendringen.

Kun je je voorstellen hoe het was om de wind de bladeren van een boom te voelen bewegen? Plotseling kon ik zie met mijn fysieke ogen en hoor weer met mijn fysieke oren.” Toen hij eenmaal weer helemaal in zijn lichaam was, begon zijn lichaamstemperatuur geleidelijk te dalen, verdween de koorts en kon hij voor het eerst sinds dagen goed slapen.

“Toen ik een paar uur later wakker werd, zat ik pijnlijk aan de lakens vast van bloed en zweet, maar rustte uit in deze zee van vrede! Voor het eerst in mijn leven wist ik wat echte vrede was. De doktoren hadden geen idee van mijn ervaring en verwachtten dus nog steeds dat ik zou sterven, maar dat gebeurde niet! Ik was nog steeds erg ziek en volgens hen zou ik sterven.

Maar naarmate de dagen verstreken, bleef mijn toestand verbeteren, hoewel de zenuwen in mijn beide benen nog steeds dood waren, en de doktoren ervan overtuigd waren dat ik nooit meer zou kunnen lopen.” De crisis ging voorbij en hij begon geleidelijk te herstellen, hoewel hij nog een jaar in het ziekenhuis doorbracht en daarna nog eens vier jaar aan revalidatie besteedde.

Hij onderging enkele tientallen operaties, waaronder plastische chirurgie operaties, om zijn gezicht op zijn minst een soort menselijk uiterlijk te geven. En al die tijd dacht hij na over wat hij als een spirituele ervaring beschouwde. Hij begreep niet waarom hij gered was en hoe hij nu met dit alles kon leven.

En toen begon hij snel te herstellen van veel van de gevolgen van de vliegtuigcrash. “Ik begon te herstellen, aanvankelijk langzaam. Het ene been begon te herstellen, het andere reageerde nog steeds niet.

Lees ook eens:  Arts beschreef de stadia van overlijden aan de hand van de woorden van de patiënten die hij redde

De zenuw die langs de voorkant van mijn been liep, was volledig dood en reageerde niet als er elektrische impulsen op werden toegepast. De spier was volledig slap en mijn been hing naar beneden en ik kon het niet bewegen.

Ze gaven me een beenbrace, in de verwachting dat deze toestand blijvend zou zijn. Bijna een jaar later genas dit been onmiddellijk – het was geweldig!

Ik begon elke dag tegen mijn benen te praten en zei: “Benen, ga!”, En hoewel mijn rechterbeen gehoorzaamde, kwam mijn linkerbeen voortdurend in opstand.

Ze heeft mijn bevelen nooit opgevolgd.

En op een dag, terwijl ik dit deed, schoot mijn linkerbeen uit en ging ik echt! Ik deed mijn beenbrace af en gooide hem weg, om hem nooit meer aan te raken. Daarna had ik nog veel meer wonderbaarlijke genezingen.

Ongeveer vijf jaar na het ongeval werd het zicht in mijn blinde oog hersteld. Hoewel er een operatie aan hem werd uitgevoerd, konden artsen een dergelijk herstel ook niet verklaren.

Ze waren ervan overtuigd dat er geen kans op was en weigerden aanvankelijk zelfs een hoornvliestransplantatie te ondergaan, omdat ze het zonde vonden van de hoornvliezen die door iemand anders gebruikt konden worden.

Het was alleen dankzij mijn voortdurende volharding dat deze operatie werd uitgevoerd – en het resultaat was verbluffend!”

Ook was zijn slokdarm iets opgerekt en kon hij weer als een normaal mens gaan eten.   “Ik geniet vandaag van het leven! Ik speel met mijn kinderen, ren, ski en rijdt paard. Het is geweldig, aangezien ik nooit had verwacht nog een keer te kunnen lopen. Het is ongelooflijk om nu deze levensstijl te leiden. Terwijl er zoveel van je is afgenomen. Vanwege mijn brandwonden, ik zie er nu best grappig uit, maar bij de genade van God schaam ik me nog steeds relatief onbeschaamd voor mezelf, wat verrassend is voor iemand die zo ijdel was.

Bron

https://mickeyrobinson.com/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥