web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDE

Vrouw sterft; Leert wanneer we WERELDVREDE zullen hebben, en het is eerder dan je denkt! (BDE)

Dr. Lynda Cramer had een BDE (Bijna-doodervaring) waarbij ze merkte dat ze in haar woonkamer zweefde en vervolgens door de hemel liep voor wat voelde als jaren. Tijdens haar BDE (Bijna-doodervaring) kreeg ze de toekomst te zien, waarin we wereldvrede zullen hebben, en de kracht van onze gedachten en de woorden die we gebruiken. Lynda’s BDE veranderde voor altijd hoe zij over het leven na de dood dacht. Dr. Raymond Moody heeft haar BDE “De meest diepgaande ervaring waar ik ooit van heb gehoord” genoemd

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥