web analytics
11:11 Dubbele getallen

Meer moskees!

https://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/9/Saoedi-Arabie-wil-helpen-door-moskeeen-te-bouwen-in-Duitsland-2682778W/

😀
Ja hoor…

https://www.metronieuws.nl/buitenland/2015/09/moeder-en-kind-3-moeten-huis-uit-voor-asielzoekers

Als je het hebt over racisme wie veroorzaakt dit??????
Juist de regering!
Zij doen dit…
Niemand anders…!
Tis een slim psychologisch spelletje…trap er maar in!

IS: “We hebben al 4.000 strijders Europa binnengesmokkeld”

STRIJD TEGEN IS IS heeft naar eigen zeggen al “duizenden jihadisten” Europa binnengesmokkeld. De strijders mengden zich ‘anoniem’ tussen de duizenden onschuldige vluchtelingen die naar West-Europese landen trokken. Een smokkelaar die in dienst van de extremisten werkt, stelt dat de operatie die nog altijd volop aan de gang is, “een compleet succes is.”

“We maken gebruik van de generositeit van de ontwikkelde westerse landen om samen met vluchtelingen die landen te infiltreren.”
IS-mensensmokkelaar
Hij sprak met de Amerikaanse website Buzzfeed en waarschuwde glimlachend als volgt: “Wacht maar.” IS stuurt haar strijders langs de slecht bewaakte Turkse grens richting onze contreien. Intussen heeft de extremistische moslimgroepering al 4.000 strijders “gevechtsklaar” in Europa gestationeerd, beweert de spilfiguur die anoniem wilde blijven. De strijders zijn uit op revanche voor de luchtaanvallen die uitgevoerd worden onder leiding van de Amerikanen. “Als ze ons aanvallen, dan slaan we terug.”

“We maken gebruik van de generositeit van de ontwikkelde westerse landen om samen met de vluchtelingen die landen te infiltreren.” Intussen hebben al meer dan anderhalf miljoen vluchtelingen de grens met Turkije overgestoken om te ontsnappen aan het bloedvergieten in Syrië. “Duizenden hebben via de Turkse havensteden Izmir en Mersin de oversteek gewaagd richting Italië.” Volgens hem heeft de meerderheid van de strijders Zweden en Duitsland gekozen als eindbestemming. “Ze maken de reis als vluchtelingen en vragen dan bij aankomst asiel aan.”

Lees ook:   Aangiftes tegen Wilders nep

Klaar voor de strijd
De beweringen van de IS-smokkelaar worden bevestigd door twee mensensmokkelaars die actief zijn in Turkije. Ze helpen op hun beurt IS-strijders de grens over om “Europa te infiltreren onder het mom van asielzoekers.” “Sommige van de strijders willen gewoon hun familie gaan bezoeken in Europa. Anderen vertrekken om klaar te zijn voor de strijd.”

De IS-smokkelaar die vanuit Syrië opereert en een voormalig lid is van de Syrische veiligheidsdiensten zegt verder dat IS barst van ambitie. “Het is onze droom om het kalifaat uit te breiden over de ganse wereld en dat zal ook gebeuren. Sommige dingen mag ik van hogerhand vertellen en andere zaken niet maar dat het ons streven is om het kalifaat dat we in Syrië gesticht hebben uit te breiden over de ganse wereld mag ik wel kwijt.”

Oproep tot bloedvergieten
Verder mag hij naar eigen zeggen ook vertellen dat de aanvallen in het Westen niet gericht zullen zijn tegen burgers maar tegen de overheden. Hoe dat precies allemaal in zijn werk zal gaan, weet hij ook niet in detail. Zijn gesprek met Buzzfeed volgt amper een paar dagen nadat een woordvoerder van IS, moslims in het westen opgeroepen heeft om terreuraanvallen uit te voeren. Abu Mohammed al-Adnani zei tot zijn geloofsgenoten dat ze elke kans tot bloedvergieten moeten grijpen. Hij prees ook de recente terreurdaden in Australië, Frankrijk en ons land. “We herhalen onze oproep naar alle moslims in Europa, om kruisvaarders in het Westen te treffen in hun thuislanden.”

Intussen voert Turkije de strijd tegen de mensensmokkelaars op. “De illegale immigratie is een belangrijk issue en Turkije voert de strijd tegen de mensensmokkel op”, aldus de ambtenaar. “De beste manier om het probleem aan te pakken is een internationale actie in Syrië zelf. Daar moet het probleem opgelost worden.” Op de vraag of hij weet heeft van de actieve smokkel van IS-strijders antwoordt hij negatief. “We hebben in de mate van het mogelijke, de strengste maatregelen getroffen tegen de activiteiten van IS. We hebben geen weet van het actief smokkelen van IS-strijders in boten met vluchtelingen”, besluit de man die anoniem wilde blijven.

Lees ook:   Poetin slecht? No way!

bron

https://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2447454/2015/09/07/IS-We-hebben-al-4-000-strijders-Europa-binnengesmokkeld.dhtml

Verder mag hij naar eigen zeggen ook vertellen dat de aanvallen in het Westen niet gericht zullen zijn tegen burgers maar tegen de overheden. Hoe dat precies allemaal in zijn werk zal gaan, weet hij ook niet in detail.

Als je echt against ben en niet tegen dan..vecht je idem niet tegen de burgers die hier niet voor gekozen hebben!

https://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?p=374122#p374122

Je kunt wegkijken, de kop in het zand steken!
Zou ik niet doen bekijk het toch maar even voor je weer oordeelt naar de maatstaven van
De maatschappij die niet verder kijkt….dan wat de media hen voorschotelt…
Je hoeft niet op hem te stemmen, doe ik ook niet maar ik kijk wel naar wat iemand te vertellen
heeft en deze man mag er zeker zijn omdat hij de waarheid zegt!

Naief zijn denken dat het wel meevalt allemaal.
De regering is hier verantwoordelijk voor, niemand anders!!!!!

https://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-amerikaanse-strategie-achter-de-vluchtelingenstromen

Ow mensen zijn zo boos momenteel op elkaar!
Je mag dit niet zeggen en dat niet denken en je moet zus en zo!

Begrijp mij goed in deze!

IK HEB NIETS TEGEN ECHTE VLUCHTELINGEN!
Ik ben alleen bang dat dit enorm gaat escaleren straks!
Ook onder de mensen en waarschijnlijk is dit de bedoeling van de regering en Amerika…
Een grote chaos creëren…. Want als het geld opraakt…dan?

Daarna nog een oorlog er tegenaan met Rusland, mensen weet wat je doet!
Denk goed na over dit alles. Kijk niet teveel tv, het klopt gewoon niet wat je voorgeschoteld krijgt…

Richt je woede niet tegen de mensen die op zoek zijn naar een betere woonplaats voor zichzelf en hun dierbaren, dat is wat de elite ons graag ziet doen. Daarvoor hebben ze in verschillende landen gecontroleerde oppositiepartijen geplaatst die vreemdelingenhaat moeten aanwakkeren.

 

Lees ook:   Verkiezingen wat willen de partijen nu eigenlijk?

Artikel op ->Niburu.co
De oplossing is duidelijk: Stop met militaire interventies in landen waar je niets te zoeken hebt en stop met het opzetten en financieren van allerlei terreurgroeperingen.

https://www.ninefornews.nl/bommen-en-raketten-van-amerika-en-de-navo-verantwoordelijk-voor-vluchtelingencrisis-in-europa/

https://curiales.nl/2015/09/05/immigratie-mythes/

https://www.vrijspreker.nl/wp/2015/09/gelukszoekers-zijn-geen-vluchtelingen/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button