web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Belgische burgemeester boos om tbc in vluchtelingenopvang

Belgische burgemeester boos om tbc in vluchtelingenopvang

In een vluchtelingenopvang in het Belgische Koksijde is een geval van tuberculose (tbc) ontdekt. Dat bevestigt de burgemeester die het nieuws zelf via een omweg te horen kreeg. ,,Er is opnieuw een fikse deuk in het vertrouwen”, aldus de boze Marc Vanden Bussche.

Op de luchtmachtbasis van Koksijde is een opvangslocatie ingericht voor 300 vluchtelingen. Bij een man werd tbc ontdekt, hij is overgebracht naar een ziekenhuis in het nabijgelegen Veurne. De burgemeester zegt dat er dinsdag direct een onderzoek komt naar wie er met de patiënt in contact is gekomen.

Dat is dus 300 mensen minstens vaccineren en nacontroles!

Tbc is een bemettelijke bacteriële infectie aan veelal de longen die dodelijk kan zijn. In Nederland worden jaarlijks zo’n 800 tot 900 mensen besmet. Vluchtelingen in ons land worden sinds kort alleen nog maar op tbc gecontroleerd als ze uit een land komen waar de ziekte veel voorkomt.

Quarantaine
De Belgische burgemeester zegt dat hij de garantie had gekregen dat de vluchtelingen in zijn gemeente op de ziekte zouden zijn gecontroleerd. ,,Een van onze eerste vragen was om de vluchtelingen te screenen. Door de grote toestroom is dat blijkbaar niet mogelijk”, (Nee lekker slim!) aldus de burgemeester die van een vertrouwensbreuk spreekt. ,,Mensen kunnen zomaar binnen en buiten en sinds kort lopen hier ook kinderen school. We moeten de nodige garanties krijgen dat dit niet meer kan voorvallen.”

Lees ook eens:   Vieze mensen!

Volgens de Belgische autoriteit *kabouter plopsalalalalalala* die over de vluchtelingenopvang gaat, is de patiënt in quarantaine geplaatst en is kans op besmetting klein. Jaarlijkse zijn er zo’n 1.000 gevallen van tbc in België: ,,Het is dus bijna onvermijdelijk dat daar wel eens een asielzoeker bij zit.” (M.a.w dus? WTF kneus!)
https://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4166854/2015/10/20/Belgische-burgemeester-boos-om-tbc-in-vluchtelingenopvang.dhtml

Dan check je dit voor ze binnenkomen!
Dat gekneus ook altijd! Fikse boete en ontslag voorkomt dit soort debiel gedrag van mensen die vinden dat alles maar gewoon moet kunnen!
Opzouten, mensen check je gewoon klaar, tijd of geen tijd, als je tijd hebt om te voetballen en om schoon te maken, wat ze overigens zelf ook kunnen doen tegen de verveling, kun je ook een body check doen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥