web analytics

Wat is Quantum Healing (en waarom is het zo krachtig?)

43a47d31061da2af8cc2566eec202408 via Angel-WingsU hoeft geen expert te zijn om te zien dat ons huidige gezondheidssysteem op zijn best gebrekkig is.

U gaat met een lichamelijk probleem naar een arts die ervan uitgaat dat er een lichamelijke oorzaak is en een lichamelijke oplossing voorschrijft. Het is een zeer lineaire en materialistische kijk op de wereld.

Eentje die veel te wensen overlaat.

Zo vaak slaagt deze aanpak er niet in om de oorzaak van onze problemen aan te pakken. Het is niet zo verwonderlijk als je erover nadenkt. Dit allopathische model dat we hebben is gebaseerd op het oude Newtoniaanse model van de fysica – determinisme.

Maar deze ontdekkingen werden ruim 300 jaar geleden gedaan. En hoewel die manier van denken tot op zekere hoogte heeft gewerkt – en nog steeds doet – zijn de zaken in de wereld van de wetenschap dramatisch vooruitgegaan. De kwantumfysica heeft een heel nieuw rijk van mogelijkheden geopend in termen van wat het betekent om te genezen.

Maar helaas hebben onze medische praktijken moeite – en weigerden – om de achterstand in te halen. In feite zijn we nog maar net begonnen met het verkennen van ideeën in het Westen die al millennia lang geaccepteerde waarheden zijn in andere delen van de wereld.

Deze nieuwe wetenschap van Quantum Healing maakt stille golven sinds de jaren tachtig, toen de term voor het eerst werd bedacht door Deepak Chopra, een ayurvedische arts die heeft uitgevoerd wat de traditionele medische instelling zou omschrijven als wonderen, of voor de meer hardnekkige onder hen, louter afwijkingen.

Maar om kwantumgenezing een wonder te noemen, negeer je de fundamenten van hoe het werkt. Het is een co-creatief proces dat sterk afhankelijk is van je overtuiging om je eigen helende gebeurtenissen te creëren. Je maakt net zo goed deel uit van het proces als elke andere beoefenaar die je hebt gezocht om je te helpen. En zolang je het vermogen hebt om te geloven, is er vrijwel niets dat je niet kunt overwinnen.

De (basis)wetten van de kwantumfysica begrijpen

Op dit moment denk je waarschijnlijk dat de kwantumfysica je intellect tot een breekpunt zal oprekken. Maar je hoeft niet vloeiend te zijn in algebra of een wetenschapsfanaat om de basis te begrijpen. In de kern is kwantumfysica de studie van hoe een subject (jij) en een object en/of gebeurtenis met elkaar omgaan. En het verband tussen de twee dat wordt onderzocht, wordt ‘bewustzijn’ genoemd.

Het is een onmetelijke intelligentie die voortkomt uit alle levende wezens en inerte (fysieke) materie in het hele universum. Bewustzijn is zijn eigen wet die bepaalt hoe we een object of gebeurtenis waarnemen en ermee omgaan. Het is meer dan alleen een kwestie van geest over materie. En het is niet de paranormale scherpte waar we het hier over hebben. Bewustzijn, in kwantumtermen, is een kracht en dient als de macro voor onze micro. Het is een regerende macht.

In sommige opzichten kun je het zien als een universele constante. In zijn voortdurende werk over dit onderwerp verwijst Gregg Braden ernaar als de ‘goddelijke matrix’, Rupert Sheldrake noemt het het ‘morfogenetische veld’. Anderen kunnen hun eigen interpretatie hebben. U kunt ook … Maar ze verwijzen allemaal naar hetzelfde fenomeen – het kwantumveld. Het is de  verenigende theorie die de fysieke wereld overstijgt en het tastbare (materie) verbindt met het ontastbare (gedachte).

Als je iets vanuit een kwantumperspectief probeert te bekijken, zijn er drie belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden. Dit zijn non-lokaliteit, neerwaartse causaliteit en discontinuïteit. Laat je niet afschrikken door die voorwaarden. Bij kwantumgenezing houden we ons alleen bezig met de eerste twee. Non-lokaliteit verwijst naar een gebeurtenis die buiten de stoffelijkheid kan plaatsvinden, los van het onderwerp (jij de waarnemer), en de conventionele theorie ondermijnt.

Neerwaartse causaliteit is een te ingewikkelde term die verwijst naar uw intentie en het vermogen om bepaalde uitkomsten te manifesteren met betrekking tot het object of de gebeurtenis waarop uw experiment zich richt. De reden voor deze naam is door middel van manifestatie, je handelt vanuit een hoger deel van jezelf en probeert een uitkomst op een lager niveau te beïnvloeden – het mentale beïnvloedt het fysieke. Daarom creëer je neerwaartse causaliteit.

Werkend binnen deze parameters houdt kwantumfysica en kwantumgenezing zich bezig met het behandelen van objecten en gebeurtenissen als mogelijkheden. Niets is vast of absoluut. Alles is aan verandering onderhevig, en dus is alles slechts een potentieel van zichzelf. Dat klinkt misschien paradoxaal. Maar de belangrijkste conclusie is dat je door te werken met het bewustzijnsveld dat het universum doordringt, resultaten kunt creëren op een manier die het reductionistische model van de Newtoniaanse fysica tart. Het is een nieuw paradigma om te begrijpen hoe we onze realiteit manifesteren door een ‘actieve waarnemer’ te zijn.

Lees ook:   Ebola opzet?

De aard van bewustzijn en je intentie 

Het is al lang bekend dat het observeren van een object de aard van zijn gedrag verandert. En daarom doen wetenschappers er alles aan om ervoor te zorgen dat al hun experimenten dubbelblind zijn, zodat er geen inmenging van buitenaf kan zijn door hun verwachtingen. We nemen dit feit als vanzelfsprekend aan. Maar het bevestigt iets diepgaands over het effect dat ons bewustzijn heeft op de wereld om ons heen. We kunnen letterlijk gebeurtenissen tot stand brengen. Vaak zonder het zelf te beseffen.

En van dit concept is keer op keer een back-up gemaakt. In de meeste experimenten van tegenwoordig wordt het “waarnemerseffect” vaak gezien als een belemmering – iets waar omheen moet worden gewerkt. Aan de andere kant hebben anderen de mogelijkheid gezien om de aard van neerwaartse causaliteit te benutten. Waarom niet de grenzen van ons bewustzijn verleggen en kijken waar het ons kan brengen? Deze bewustzijnsexperimenten zijn nu de voorhoede in de wetenschap. En als je nog steeds niet overtuigd bent van hun geldigheid, moet je weten dat je waarschijnlijk al hebt geprofiteerd van dit idee.

Het placebo-effect kwam voort uit dit denken. Het werd aan het eind van de 18e eeuw ontdekt door de Britse arts John Haygarth, die op zoek was naar de kwakzalversremedies van die tijd. Tijdens zijn werk ontdekte hij dat de toestand van zijn patiënt vaak verbeterde door het simpele geloof dat ze geholpen werden. Maar liefst 4 van de 5 mensen meldden verbeteringen, en hieruit werd het placebo-effect geboren. Vandaag de dag blijft het nog steeds de gouden standaard voor het testen van nieuwe medicijnen voordat ze op de markt komen. Als een voorgesteld medicijn ondermaats presteert wanneer het ertegen wordt afgezet – wat de overgrote meerderheid vaak doet, gaat het niet in de verkoop. En het gebeurt meer dan je zou denken.

Dit concept is in de moderne tijd aanzienlijk uitgebreid. In haar bestverkochte boek,  The  Intention Experiment , ging Lynne Mc Taggart op zoek naar hoe ver het menselijk bewustzijn kan worden geduwd. Met het placebo-effect als baseline voerde ze een experiment uit waarbij professionele atleten meditatie- en visualisatietechnieken zouden gebruiken om hun herstel te versnellen. Aan het einde van het onderzoek bleek dat degenen die visualisatie hadden gebruikt 17% sneller genazen dan degenen die de technieken niet gebruikten.

Misschien was haar meest baanbrekende experiment echter helemaal niet gepaard gegaan met genezing. Het was puur gebaseerd op het gebruik van intentie om een ​​gebeurtenis uit het verleden te beïnvloeden. Lynne en haar team zetten een bandrecorder op om de voetstappen in een druk metrostation vast te leggen. Vervolgens werd een duplicaat gemaakt, waarbij de ene kopie de bedoeling kreeg om meer bezoekersaantallen te creëren, terwijl de andere dat niet deed. Dit was ontworpen als de ultieme test van niet-lokaliteit en neerwaartse causaliteit.

Nadat het experiment was afgerond, werden beide exemplaren van de band door een audio-editor gehaald om de golfvormen te analyseren om te bepalen of er een significante verandering was geweest, die er was…. De tape waarop was gemedieerd, had aanzienlijk meer audiopieken, wat wijst op een toename van het aantal bezoekers. De implicaties hiervoor zijn enorm. Het bewees dat het menselijk bewustzijn niet alleen gebeurtenissen kan beïnvloeden, maar dit ook kan doen terwijl het tijd en ruimte overstijgt – tijd-ruimte. Dit riep de vraag op of het de bedoeling was dat tijdens die gebeurtenis meer mensen in een vertakte tijdlijn of parallel universum werden geplaatst? Of was het effect gewoon beperkt tot toenemende golfvormen op tape? Hoe dan ook, wat het bewees was dat de menselijke geest niet beperkt is tot het lineaire AB-denken en onze ware multidimensionale aard onthulde.

De kwantumaard van ‘ongemak’ en hoe we onszelf ziek bevinden 

 

Het is vanzelfsprekend dat elke onbalans in ons lichaam het resultaat is van een externe kracht. Volgens de conventionele geneeskunde wordt ziekte veroorzaakt door een opeenhoping van giftige stoffen in het lichaam. En dit denken heeft duidelijk  enige verdienste. Leefstijlziekten die het gevolg zijn van slechte voeding en gebrek aan zelfzorg zijn een reëel probleem. Maar ze vertellen niet het hele verhaal over hoe we ziek worden.

De verbinding tussen geest en lichaam krijgt echter eindelijk enige erkenning door de westerse geneeskunde. Hoewel het nog lang niet zo algemeen geaccepteerd is als het zou moeten zijn. Het placebo-effect en psychosomatische symptomen worden nog steeds meer als anomalieën gezien dan als iets dat nader onderzoek vereist. Het zijn eerder afgelegen effecten dan iets om enige ‘echte wetenschap’ op te baseren.

Maar de verbanden tussen de geest – en het bewustzijn – en ziekte kunnen niet over het hoofd worden gezien. Onze mentale, emotionele en spirituele gezondheid is nauw verweven met ons fysieke welzijn. Er is een beroemd citaat van psycholoog Abraham Maslow dat luidt: ‘Als het enige gereedschap dat je hebt een hamer is, zie je elk probleem als een spijker.’ Dat is de positie waarin we ons bevinden met ons huidige denken over gezondheid.

Lees ook:   Oorsuizen

De ziekten die we als ziekten beschouwen, zijn meestal “ziekten” in het lichaam. Dit is wanneer we merken dat we niet op één lijn zitten. Deze grondoorzaken hebben een kinetisch effect, dat zich kan manifesteren als symptomen in een niet-gerelateerd deel van het lichaam. Als je bijvoorbeeld emotionele trauma’s hebt ervaren en je gevoelens hebt onderdrukt, kunnen deze zich na verloop van tijd manifesteren als fysieke symptomen.

Dit heeft betrekking op het Chinese meridiaansysteem – het niet-fysieke aspect van je innerlijke wezen dat verantwoordelijk is voor je algehele welzijn. De conventionele wetenschap kan deze meridianen niet lokaliseren of bewijs leveren van hun bestaan. Maar dat weerlegt hen niet. De lange levensduur van de Chinese geneeskunde en de resultaten die het oplevert, zijn het bewijs dat nodig is. Het is een systeem dat meer dan 5000 jaar oud is. En westerse medische instellingen zouden veel erger kunnen doen dan er aandacht aan te besteden.

Maar als we maar één ding kunnen leren over die aard van ons trauma, onze pijn en ‘ziekte’, dan is het dat het niet alleen het fysieke maar ook de tijd kan overstijgen. Het is heel goed mogelijk dat onze pijn niet-lokaal wordt – en volledig buiten onze waargenomen realiteit bestaat. En dit is waar kwantumgenezing echt tot zijn recht kan komen. Trauma uit vorige levens is het perfecte voorbeeld van de kwantumaard van onze kwalen. Je vorige levens bevatten een aantal van de diepste pijnen die je van leven tot leven beïnvloeden.

Dit is vrijwel bewezen door Past Life Regression en Quantum Healing Hypnosis door onderzoekers zoals Dolores Cannon, Michael Newton en Brian Weiss. Er is een overweldigende hoeveelheid bewijs dat niet alleen het bestaan ​​van reïncarnatie bevestigt, maar ook het effect dat onze vorige levens op ons blijven hebben. Je bent veel meer dan het fysieke wezen dat dit bericht nu leest. Je hebt talloze incarnaties beleefd die gelijktijdig met je “IK BEN” Aanwezigheid blijven bestaan.

En wat je onderdrukt, moet worden uitgedrukt, inclusief al je vorige levens waarin je je problemen onopgelost hebt gelaten.

Wat is Quantum Healing en hoe werkt het echt? 

Quantum Healing is een verzamelnaam voor spirituele genezing. En het is een veelgebruikte term geworden voor modaliteiten die losjes kunnen worden gedefinieerd als energiewerk. Hoewel kwantumgenezing grotendeels gebaseerd is op je intentie, is het geen op geloof gebaseerde vorm van genezing. Je hoeft niet spiritueel te zijn om resultaten te krijgen. Je hoeft alleen maar te geloven dat je kunt genezen. Het vereist geloof – geen religie.

Maar even onze aandacht terugbrengen naar de basis van de kwantumfysica, de kwantumtheorie is gebaseerd op de principes van niet-lokaliteit (niet beperkt zijn door ruimte en tijd) en neerwaartse causaliteit (intentionaliteit). Ook dit zijn de fundamenten van al het kwantumgenezings- en energiewerk. En de verbindende factor die dit alles samenbrengt, is bewustzijn.

Maar nogmaals, ter verduidelijking: het idee van bewustzijn waar we hier mee te maken hebben, is geen bijproduct van ons menselijke denkproces. Het is de doordringende kracht die zowel door ons als overal om ons heen werkt. Bewustzijn bestaat al zonder onze deelname. Het is de pure essentie van de werkelijkheid en het onderling verbonden web van alle dingen. Het is een informatie-supersnelweg van intelligentie in alle dingen, zowel fysiek als niet-fysiek.

Wanneer we ons bezighouden met kwantumgenezing,  is dit waar we mee te maken hebben. Het is de energie die door ons stroomt, of je het nu Levenskracht ,  Prana ,  Chi of iets heel anders noemt. En of je je intentie uiteenzet door het gebruik van helende modaliteit – of niet. Het is naast de kwestie. De meest basale vorm van kwantumgenezing vereist geen enkele ceremonie. Het is gewoon gebed – jouw intentie. Gregg Braden zegt vaak: “bidden is het gevoel.” En hoewel het een wat onhandigere term is, zit de genezing in het gevoel. Match je intentie met je gevoel. Dat is wat je wilt projecteren.

En dat is kwantumgenezing gedestilleerd tot zijn kernwaarde. Het is een combinatie van het geloof in jezelf en/of beoefenaar om een ​​uitkomst in je leven te beïnvloeden. Het kan fysiek, mentaal of emotioneel zijn. Het maakt niet uit. Quantum healing is geworteld in je overtuiging om je gezondheid te beïnvloeden door nieuwe mogelijkheden te creëren. Het is een co-creatief proces dat steunt op een kracht die we nog steeds niet kunnen kwantificeren.

Kwantumgenezingstechnieken die je leven zullen veranderen 

 

Er is een bijna onuitputtelijke hoeveelheid van de modaliteiten die binnen de beugel van kwantumgenezing kunnen vallen. Het is meer een beschrijving dan dat het een op zichzelf staande vorm van genezing is. Maar er zijn enkele modaliteiten die beter bekend zijn dan andere in het veld. Hier zijn enkele van de meest effectieve:

Quantum Healing Hypnose/Beyond Quantum Healing

Quantum Healing Hypnose en zijn varianten zoals QHHT en BQH werken vanuit het uitgangspunt om je verleden – en dus je heden – te veranderen door het te observeren. Deze modaliteiten zijn de definitie van niet-lokaliteit. Ze brengen je in contact met de tijden en plaatsen die fysiek verwijderd zijn van je huidige tijd en locatie, waardoor je veranderingen in je verleden kunt aanbrengen die je huidige staat van welzijn zullen verbeteren. Quantum Healing Hypnose werkt buiten de grenzen van wat we als mogelijk beschouwen binnen ons materiële begrip van de wereld.

Lees ook:   Over haar en grijze haren etc

Matrix Energetica

Matrix energetica is bedacht door Richard Bartlett als een middel om mensen met schijnbaar chronische en onherstelbare problemen te genezen. Het werkt met het subtiele energieveld dat ons omringt op een directere manier dan het hypnotische model van kwantumgenezing. Deze modaliteit maakt gebruik van de golfvormpatronen die overal om ons heen bestaan ​​als puur bewustzijn. Het maakt gebruik van de informatie die onze fysieke zintuigen te boven gaat en manipuleert deze om diepgaande helende gebeurtenissen te creëren. In wezen berust de toepassing tussen een ME-beoefenaar en u als cliënt op de communicatie tussen het kwantumniveau van de werkelijkheid.

Kwantumaanraking

Dit is een meer hands-on methode van kwantumgenezing die veel gemeen heeft met de Reiki-traditie van energetische genezing. Het is ontworpen om de eigen genezingsreactie van het lichaam te versnellen en een onmiddellijk innerlijk herstel teweeg te brengen waardoor je weer volledig op één lijn kunt komen met je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf. Quantum Touch wordt vaak gebruikt voor de behandeling van lichamelijke klachten zoals gebroken botten, ontstekingen en tumoren enz. De helende energie van QT komt niet van de beoefenaar zelf, omdat ze slechts een kanaal dienen voor het omleiden van de energie die overal om ons heen bestaat .

De ongekende voordelen van kwantumgenezing (de reguliere wetenschap accepteert NOG STEEDS niet) 

 

Ondanks al het goede dat kwantumgenezing doet, wordt het door degenen in de allopathische wereld van de geneeskunde nog steeds als pseudowetenschap beschouwd – ondanks veel van de duidelijke en onweerlegbare resultaten die door degenen in het veld zijn aangeboden.

Wat des te ergerlijker is, is dat de wetenschap die conventionele artsen proberen te verdedigen, in feite is gebaseerd op kwantumgenezing door het gebruik van het placebo-effect. Het riekt enigszins naar naïviteit, zo niet een zekere mate van defensief omdat het westerse medische establishment zich bedreigd voelt door iets dat hun levensonderhoud zou kunnen wegnemen.

De farmaceutische industrie is zo’n voorbeeld dat gebaseerd is op het creëren van terugkerende klanten die hun medicijnen kopen op basis van een ‘levenslang recept’-model. Het is een miljardenindustrie die er geen belang bij heeft zijn marktaandeel op te geven. Gezondheid en genezing moeten niet  op deze manier worden bekeken.

Mensen die lijden aan chronische en degeneratieve ‘ziektes’ zijn geen kenmerken waarop gewetenloze bedrijven met hun enige echte motivatie hun winst kunnen behalen. Het is roofzuchtige verkoop op zijn slechtst.

Want de waarheid is dat hoe meer deze medicijnen falen, hoe meer ze je aan de lijn kunnen houden voor meer – voor die volgende magische kogel. De reden dat er soms zo’n lastercampagne tegen kwantum is in de reguliere media, is dat het in alle gevallen goedkoper, sneller, niet-invasief, effectiever is en geen bijwerkingen heeft.

Je kunt voor een enkele Quantum Healing Hypnose-sessie gaan en naar huis gaan met een diep gevoel van vernieuwing – een dat blijft. U kunt de  werkelijke  oorzaak van een probleem aanpakken dat veel artsen pillen zouden voorschrijven die $ 1.000 kosten.

Of, in sommige gevallen, kunt u zelfs als behandelbaar worden beschouwd. U kunt worden gedwongen te leven met het idee dat u nooit genezen kunt worden en tevreden moet zijn met een lagere kwaliteit van leven.

Tenzij je natuurlijk de pillen slikt…

Er is een gevestigd belang om u ziek en depressief te houden omdat het loont.

Aan gezonde mensen valt geen geld te verdienen.

Kwantumgenezing verandert  dat ALLES  . Het legt de mogelijkheid en kracht om stevig te genezen in uw handen.

Het enige dat u hoeft te doen, is geloven dat u de controle over uw gezondheid  en  uw leven terug kunt nemen.

Zul je?

Neem de controle over je toekomst door je verleden te verkennen met Beyond Quantum Healing

BQH Call to Action 1 via Angel-WingsHeb je moeite om de volgende stap in je leven te zetten? Heb je behoefte aan genezing, verjonging of gewoon een fervent bewustzijnsverkenner? Wat als ik je zou vertellen dat het mogelijk is om al het bovenstaande te bereiken met één enkele aanpak? Te goed om waar te zijn? Geloof me als ik je zeg, dat is het niet!

Beyond Quantum Healing (BQH) borduurt voort op het werk van Dolores Cannon, de oorspronkelijke pionier van Quantum Healing Hypnosis met QHHT®. In slechts één sessie kun je ontdekken waarom je hier op aarde bent in dit leven, oude wonden helen en gebruik maken van de oneindige wijsheid van je Hogere Zelf.

Ben je klaar om het verleden los te laten en je onbeperkte potentieel te omarmen?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button