web analytics
11:11 Dubbele getallen

Centaurus een nieuw griepvirus?

In het woord centaurus zit het woord rus!
🙂

3f6ab2c9445e2f6f14db56bfead4f925 AnGel-WinGs.nl
Ja wel grappig wat ontleding des woords hé!
Centaur was een half mens, half paard, ooit door de Atlantiërs of Anunnaki ontworpen op aarde.
Al die fabeldieren hebben vast ook ooit geleefd op aarde en de Anunnaki waren goed op weg met het vormen van leven op aarde. De Anunnaki wisten hoe ze moesten spelen met dna, zover was hun kennis al en zelfs nog verder dan wij nu zijn.
Ze maakten van alles qua dier en mens.

Maar goed dus dankzij dit dna gepruts… DNA GEPRUTS ja, ja… en dat doen zij dus ook met die vaccins, spelen met ons DNA! Daaruit is dus de centaur ontstaan ooit, en waarschijnlijk zijn zij met zijn allen verzopen tijdens de vloed, ja in die dagen daar hebben we het over.

Waarom zouden ze een virus n.a.v corona vernoemen naar een centaur!?
Centaur DNA
Paardmens.
3fd2b184cc48329efe6f54166efb95d2 AnGel-WinGs.nl

Centaurus

BETEKENIS & DEFINITIE

Centaurus was volgens de Grieksche fabelleer een zoon van Ixion en Nephela (eene wolkgedaante), doch Diodorus noemt hem een zoon van Apollo en van Stilbe (een dochter van Peneus en Crèusa) en een broeder van Lapithes. Hij wordt beschreven als een monster, dat op den berg Pelion de overige Centauren (Hippocentauren) voortbragt, die van onderen op paarden en van boven op menschen geleken.

Vermoedelijk wordt daarmede een of ander volk bedoeld, dat het eerst de paarden beteugelde en ze afrigtte, om er op te rijden. Dichters en kunstenaars hebben den strijd vereeuwigd tusschen de Centauren en Lapithen, nadat er twist was ontstaan op de bruiloft van Pirithous, alsmede den strijd der Centauren met Heracles (Hercules). Volgens Eratósthenes was één der Centauren, Chiron genaamd, de leermeester van Asclepias (Aesculapius) en Achilles en beroemd wegens zijne regtvaardigheid. Na den strijd van Heracles met de Centauren was hij alleen overgebleven, doch hij stierf aan eene wonde, veroorzaakt door een vergiftigen pijl, die toevallig uit den koker van genoemden held op zijn voet viel. Toen plaatste Zeus (Jupiter) hem als sterrebeeld aan het uitspansel tusschen het Altaar, de Schorpioen, de Waterslang en het Schip Argo, op 30° tot omstreeks 65° zuiderdeclinatie. Dit sterrebeeld bestaat volgens Eratósthenes uit 24 sterren en houdt in de regterhand een dier, hetwelk volgens Marcianus Capella een panter is, en in de linkerhand een thyrsus of met groen omwonden staf.

Lees ook:   Neem vooral een corona vaccin in Nederland maar verwacht het ergste!

Bronnetje

Nou goed, welke klachten krijg je er al zoal van, nu hetzelfde als bij de omikron variant en daarvan waren de klachten ook hetzelfde als van Corona zelf… dus ja?!
Het kan van alles zijn.

Tegenwoordig heb je van die mensen die alles uiteen rijten voor een antwoord op vragen, ja dit is dus de griep… een nieuwe griep.
Moet je een vaccin daarvoor nemen nou nee want je hebt A het virus al gehad…
corona enzo en omikron…daar ontkom je niet aan hoor.
B je bent in feite al zo goed als gedeeltelijk immuun.

Maar je mag het drama verhaal allemaal wel gaan lezen in het nieuws hoor!

https://www.hartvannederland.nl/coronavirus/coronavariant-centaurus-dit-weten-we-nu

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5320878/coronavariant-centaurus-nederland

Wel lijkt ook deze variant door kleine specifieke veranderingen de opgebouwde afweer tegen het coronavirus gemakkelijker te kunnen omzeilen. Vaccins werken daardoor mogelijk minder goed. 

Maar dat vaccin werkte al niet dus…hoe kun je nogmaals die booster erin jassen?
En let op de woorden ”lijkt”, en ”waarschijnlijk…”
Schiet niet op deze wazigheid.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button