web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wat veroorzaakt de klimaatverandering?

Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, lucht, tekst en buiten

Duidelijk.
De elite zegt dus ook, dat wij moeten betalen voor de climate change…
Zij veranderen ons weer, en wij moeten dat betalen!
Aangezien de illuminati alles toch ergens duidelijk verwoord, dat moeten zij van zichzelf ivm karma e.d. (serieus!)  al is het in films, of foto’s en teksten… ook hier is wel duidelijk wát er precies gezegd wordt.

Evenement – 22.04.19. Volgende mars in maart tegen chemtrails en geo-engineering is op 22 april 2019. Stratospheric Aerosol Injectie Tactiek en kosten in de eerste 15 jaar van implementatie. Samenvatting. “We beoordelen de mogelijkheden en kosten van verschillende lofmethoden die bedoeld zijn om sulfaten in de lagere stratosfeer af te leveren. Foto Bern Zwitserland.

Stratospheric Aerosol Injectie Tactieken en kosten in de eerste 15 jaar van implementatie. Samenvatting.

We beoordelen de mogelijkheden en kosten van verschillende lofmethoden die bedoeld zijn om sulfaten in de lagere stratosfeer af te leveren. We plannen een toekomstig scenario voor inzet van zonne-geoengineering om de toename van antropogene straling die begin 15 jaar dwingt te halveren, door materiaal te gebruiken tot hoogten van ~ 20 km. Na het uittesten van een uitputtende lijst van mogelijke inzettechnieken, nemen we genoegen met een op vliegtuigen gebaseerd afleversysteem. In tegenstelling tot de eerdere eerdere uitgebreide studie over het onderwerp (McClellan et al 2012 Environ. Res. Lett. 7 034019) concluderen we dat geen enkel bestaand vliegtuigontwerp – zelfs met uitgebreide aanpassingen – deze missie redelijkerwijs kan vervullen. We concluderen echter ook dat het ontwikkelen van een nieuwe, speciaal gebouwde tankwagen op grote hoogte met aanzienlijke nuttige lading niet technologisch moeilijk of onbetaalbaar zou zijn. We berekenen de kosten voor het eerste jaar van ~ 1500 ton-1 materiaal dat wordt gebruikt, wat resulteert in gemiddelde kosten van ~ $ 2,25 miljard yr-1 tijdens de eerste 15 jaar van inzet. We berekenen verder het aantal vluchten op ~ 4000 in het eerste jaar, lineair oplopend met ~ 4000 jr-1. We concluderen dat, hoewel goedkoop, een dergelijk op vliegtuigen gebaseerd programma onwaarschijnlijk geheim zou zijn, gezien de behoefte aan duizenden vluchten per vliegtuigvliegtuig-sized vliegtuig dat opereert vanuit een internationale reeks van bases.

Lees ook:   Marktwerking in de zorg is een mislukt experiment.

[PDF] https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/aae98d/pdf

Bron.
https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/aae98d

Evenement – 22.04.19. Volgende mars tegen chemtrails en geo-engineering is dag van de aarde 22 april 2019 overal in de wereld.
https://www.facebook.com/GlobalMarchAgainstChemtrailsAndGeoengineering/

###

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button