web analytics
11:11 Dubbele getallen

Klokkenluider onthult wat er achter de massale aanvallen op Amerikaanse voedselfaciliteiten zit / WEF

Huff weet dat de FBI en de voedingsindustrie hebben geprobeerd onderzoek te doen naar wat hij ’terroristische aanslagen’ noemt, maar ze schieten nergens op. Hij vermoedt dat een door de overheid gefinancierde actor of een globalistische groep zoals het World Economic Forum erachter zit.

In de Verenigde Staten zijn het afgelopen jaar tientallen voedselverwerkende fabrieken verdacht in brand gevlogen. Opmerkelijk genoeg was er niemand aanwezig op het moment van de branden. De klokkenluider van de Eco Health Alliance, bioterrorisme-expert, militaire veteraan en wetenschapper dr. Andrew Huff heeft een mogelijke verklaring voor de voedselbranden. 

Huff heeft toegang tot overheidsinformatie over het simuleren van een aanval op de voedselvoorziening. De informatie is afkomstig van de Food and Agriculture Sector Criticality Assessment Tool (FASCAT) van het Amerikaanse Department of Homeland Security. Dit omvat ook welke plaatsen bijzonder risico lopen.
Volgens Huff, die door de autoriteiten sinds 2019 wordt lastiggevallen vanwege de aard van zijn werk, coördineerde de Amerikaanse regering de aanvallen op de voedselvoorziening. Maar daarnaast gebeurde er iets opmerkelijks: de harde schijf met de FASCAT-gegevens verdween.
Sindsdien zijn er wereldwijd zo’n 200 voedselfabrieken aangevallen, de meeste in de VS, legde hij uit.

Huff had nog een back-up en analyseerde de aanvallen. Het bleek dat de aanvallen exact overeenkwamen met de meest kritieke systemen in zijn dataset. Hij meldde dit aan het Department of Homeland Security en de FBI, maar ontving nooit een reactie.

Huff weet dat de FBI en de voedingsindustrie hebben geprobeerd onderzoek te doen naar wat hij ’terroristische aanslagen’ noemt, maar ze schieten nergens op. Hij vermoedt dat een door de overheid gefinancierde actor of een globalistische groep zoals het World Economic Forum erachter zit.

Lees ook:   Waarom onderzoekt NIEMAND dit?

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button