...
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

“Privé een enorme klap te verduren gehad” – Binnenhof Report met Thierry Baudet (FvD)

Tja,…  ik zei al Baudet is zelf niet zo en dan denk je vaak dat anderen ook niet zo zijn, ik was zelf net zo vroeger, maar oh..mensen kunnen zo slecht zijn en zo gevoelloos en zo egocentrisch.
Harde les, helaas, sommige mensen blijven er ook in hangen, van ze deden mij wat aan blabla, je moet er niet in blijven hangen, dat zijn die mensen, en daar wil je ook niet mee omgaan. Ze zijn jou niet waard nml ze hebben hele andere standaard normen en waarden, dat past al niet bij die van jou. Blijf jezelf en zuiver, dan kun je altijd jezelf in de ogen kijken in de spiegel.
Baudet zal inmiddels wijzer zijn en zal heus nog wel eens fouten maken met mensen, die ook aan de top willen komen- over de ruggen klimmend van diegenen die daar al staan, maar zij worden vanzelf afgestraft-.
Triest dat het zo gaat.

Maar onthoud teveel mensen zijn slecht en maar weinig goed en oprecht. Dus wantrouw alles, tot ze het tegendeel bewezen hebben, heel simpel.
Ik  heb er teveel gezien die gewoonweg niet eerlijk konden zijn, en ik weet 1 ding als ik iets verafschuw is het oneerlijkheid in mensen. Ik vind het slap nml.

 

Lees ook:   Apocalyps in Detroit! De stad is verlamd! De regen heeft wegen in rivieren veranderd!

Gerelateerde artikelen

Back to top button