web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Burgemeester van Londen tekent WEF-klimaatverdrag om vlees, zuivel, vluchten en privéauto’s tegen 2030 te verbieden

Als je wilt weten wat ons te wachten staat met 1 EUrOpa en het WEF…

Burgemeester van Londen, Sadiq Khan, heeft een verdrag van het World Economic Forum ondertekend dat de stad wettelijk verplicht om tegen 2030 het bezit van vlees, zuivel en privéauto’s te verbieden.

Het klimaatveranderingsinitiatief, onder leiding van de Londense burgemeester Sadiq Khan, wil burgers ook verbieden ‘meer dan drie kledingstukken per jaar’ te kopen en ‘meer dan eens in de drie jaar’ te vliegen.
Khan heeft zich aangesloten bij de globalistische C40 Climate Leadership-groep die, naar eigen zeggen , “een netwerk van bijna 100 burgemeesters van de leidende steden ter wereld omvat die verenigd zijn in actie om de klimaatcrisis het hoofd te bieden”, en heeft opdracht gegeven tot een rapport waarin eisen worden gesteld aan steden om hun uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 terug te dringen. 

Khan, voorzitter van de C40-groep, heeft reactie gekregen van Londenaren na de uitbreiding van de Ulez (ultra-lage-emissiezone) deze maand . Hoewel het C40 Cities-initiatief, onder het mom van de Clean Air Wins-campagne, video’s heeft gedeeld ten gunste van Ulez, benadrukte de Wall Street Journal deze week de minder veelbesproken voorstellen in zijn rapport, geschreven in samenwerking met de Universiteit van Leeds. zoals “geen vlees, geen zuivel en geen privévoertuigen”.

Ook opgenomen in de kleine lettertjes is informatie over beperkingen op vliegreizen, die de WSJ omschrijft als een soort ‘klimaatlockdown’.

Het rapport schrijft verschillende ‘consumptie-interventies’ voor, zonder te schetsen hoe deze maatregelen zouden worden geïmplementeerd. Het terugdringen van de vleesconsumptie tot nul in 2030 is een doelstelling, maar er zijn weinig details over hoe deze interventie kan worden bereikt, tenzij door deze buiten het bereik van gewone mensen of autoritair geweld te prijzen.

Lees ook eens:   Frustraties bij woningzoekenden

Volgens LinkedIn heeft C40 Cities wereldwijd 433 mensen in dienst , met hoofdkantoren in Londen, New York en Rio De Janeiro. De website biedt echter weinig concrete voorbeelden van wat C40 daadwerkelijk doet.

Activiteiten uit het echte leven worden begraven onder idealistische oproepen tot ‘actie nu’ en essays waarin de mijlpalen worden beschreven die door de aangesloten steden zijn bereikt.

Toch stroomt er geld in C40. Alleen al de Britse tak van het bedrijf ontving in 2022 £11 miljoen aan subsidies en andere financiering. Ruim £7 miljoen van dat geld werd besteed aan het eigen personeel.

TRENDING: WEF Insider beschikt over een complot om de mensheid te dwingen te stoppen met het eten van vlees

In november 2021 investeerde de Britse regering £ 27 miljoen in het Urban Climate Action Plan (UCAP) van C40. Terwijl de site van het initiatief beweert dat het van 2018 tot 2021 “technische bijstand en middelen heeft verleend aan 35 steden om klimaatactieplannen te ontwikkelen die de uitstoot van broeikasgassen effectief verminderen en de klimaatbestendigheid vergroten  , wordt er niet dieper ingegaan op de aard van deze hulp en middelen. 

De steden die bij UCAP betrokken zijn, lijken evenzeer met verlies te kampen. Een minder dan duidelijke samenvatting van Accra’s betrokkenheid bij UCAP is te vinden op de website van de Accra Metropolitan Assembly: “de uitvoering van het programma omvatte technische bijstand voor regionale en lokale bijeenkomsten, de ontwikkeling van kennisproducten en een beleidskader, capaciteitsopbouw en informele campagnes voor sectorintegratie.” 

Tot de financiers van C40 behoren uiterst invloedrijke organisaties en bedrijven, waaronder Google , de Clinton Foundation en de Wereldbank , evenals de zakenman en filantroop George Soros .

Lees ook eens:   Ondanks de introductie van vaccinatiepaspoorten nemen COVID-gevallen sterk toe in heel Europa

Dit ondersteunende netwerk van ideologisch afgestemde leiders geeft de C40-groep serieuze steun, ook al zijn haar activiteiten niet algemeen bekend bij het bredere publiek.

Er wordt erkenning gegeven voor deze onmiskenbare invloed in het rapport, waarin wordt gesteld dat “het netwerk van C40-steden hun mondiale koopkracht kan gebruiken om de transitie naar koolstofarme productie te versnellen”, gebruik makend van “onmiddellijke en ambitieuze actie”.

Deze actie zal echter niet alleen van bovenaf plaatsvinden: voor het C40-initiatief “is het van cruciaal belang dat er zo snel mogelijk grootschalige gedragsveranderingen plaatsvinden.”

Bron

Kneuzen aan de macht…en je leven wordt verkracht, kun je ergens aangifte doen?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥