web analytics
11:11 Dubbele getallen

Duitse politie voor scheiden vluchtelingen

Duitse politie voor scheiden vluchtelingen

BERLIJN –
De Duitse politie heeft zich uitgesproken voor het scheiden van vluchtelingen naar geloof, nu het in asielzoekerscentra geregeld tot confrontaties komt. De politie zit aan de grens van wat zij nog aankan, zegt vakbondsbestuurder Jörg Radeck in de krant Die Welt.
De sterk toegenomen werkdruk heeft volgens de bond niet alleen te maken met de toegenomen spanning in de centra. Ook het registreren van de asielzoekers en hen beschermen tegen rechtsextremisten kost veel mankracht.
Bij een vechtpartij tussen twee rivaliserende groepen in een asielzoekerscentrum in het West-Duitse Calden raakten zondag veertien mensen gewond. Vrijdag ontstond in een noodopvang in Leipzig een massale knokpartij na onenigheid over wie het eerst naar de wc mocht. De vluchtelingen, onder wie Syriërs en Afghanen, sloegen op elkaar in met stokken, tafelpoten en bedden.
In Nederland wordt aan asielzoekers duidelijk gemaakt dat ook voor hen de Nederlandse normen en waarden gelden, zegt een woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). “Er is geen plek voor discriminatie.” Dat wil zeggen dat geen onderscheid wordt gemaakt op basis van afkomst of religie. Volgens het COA is het niet bevorderlijk als mensen per groep bij elkaar worden gezet. “Dan gaan ze zich ook als groep gedragen.”

https://www.telegraaf.nl/buitenland/24548110/__Duitse_politie_voor_scheiding__.html

Eh draaien we hier iets niet geheel om?
Kom op…mensen die zich niet gedragen straffen of terugsturen, klaar!
Punt!
WTF is dit? Aanpakken, en aanpassen als dat nu al niet lukt…straks ook niet!

Wat iemand uit Syrië zegt over deze immigranten!

https://www.geennieuws.com/2015/09/waarom-wil-de-eu-europa-overspoelen-met-moslims/
Tjah echte immigranten… echte vluchtelingen, kids en vrouwen… prima…maar dit niet aub!
🙁 Geen vals volk…

Lees ook:   Frankrijk gestraft dwarsliggen TTIP
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button