web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Het door Biden voorgestelde verbod op gasfornuizen is “roekeloos”

Een nieuwe poging van het Biden-regime en de Democraten om gasfornuizen te verbieden vanwege “klimaatverandering” heeft geen wetenschappelijke basis.
Volgens de American Gas Association (AGA) zou het “roekeloos” zijn om gasfornuizen te verbieden, die van vitaal belang zijn voor restauranthouders en hun bedrijven – om nog maar te zwijgen van het feit dat ze ideaal zijn om te koken en veel goedkoper in gebruik dan elektrische fornuizen.
Zoals gebruikelijk is deze laatste verbodspoging van gestoorde linksisten ideologisch en emotioneel gedreven. Het is “niet onderbouwd door gedegen wetenschap”, waarschuwt de AGA.

Een coalitie die meer dan 200 energiebedrijven vertegenwoordigt die aardgas leveren aan meer dan 73 miljoen klanten in de Verenigde Staten, de AGA zal duidelijk pro-gas zijn. Maar wat de groep zegt is waar: er is geen wetenschappelijke basis – en er is ook geen wettelijke of grondwettelijke basis – om het gebruik van gasfornuizen te verbieden.
In een verklaring die deze week is uitgegeven over de zogenaamde “wetenschappelijke studie” die Biden en de Democraten aanhalen als “bewijs” dat gasfornuizen de planeet opwarmen en kinderen doden, legde de AGA uit dat het volledig stapelbed is.
Er is “geen enkele discussie of voortzetting geweest van de beschuldigingen in dit rapport, dat wordt gefinancierd door niet-gouvernementele organisaties om hun agenda te bevorderen om de energiekeuze van de consument weg te nemen en de keuze voor aardgas is roekeloos”, waarschuwde de groep.
“De auteurs voerden geen metingen of tests uit op basis van het gebruik van apparaten in de praktijk en negeerden literatuur, waaronder een studie van gegevens verzameld van meer dan 500.000 kinderen in 47 landen die geen bewijs vonden van een verband tussen het gebruik van gas als kookbrandstof en ofwel astmasymptomen of astma-diagnose.

“Studie” gebruikt door Democraten om te beweren dat gasfornuizen gevaarlijk zijn, bevat flagrante onwaarheden
Zelfs als kinderen astma zouden krijgen van gasfornuizen tijdens het smelten van de poolkappen – voor alle duidelijkheid doen ze dat ook niet – is het aan We the People om te beslissen of ze er al dan niet een gebruiken.
Sinds wanneer is het de norm geworden voor overheidsbureaucraten om kindermeisje te spelen met alles en nog wat dat ergens een potentieel risico voor iemand kan vormen? Op basis van die logica zou alles illegaal moeten zijn.
Bovendien bevat de “studie” waar de Democraten en Biden naar verwijzen als bewijs dat gasfornuizen gevaarlijk zijn, flagrante onwaarheden die gemakkelijk kunnen worden ontkracht met een simpele feitencontrole.
“Elke bewering dat gasfornuizen de normen van de Environmental Protection Agency en de Wereldgezondheidsorganisatie overschrijden, is overduidelijk onjuist”, legt de AGA-verklaring verder uit.

“Regulatoren, zoals de Consumer Products Safety Commission (CPSC), moeten vertrouwen op echte gegevens en wetenschap en niet op ongefundeerde beweringen van advocaten.”
Als de Democraten en Biden succes zouden hebben in deze laatste zoektocht naar vrijheid, zou het eindresultaat een verdere verarming van de armen zijn met hogere energiekosten en verminderde toegang tot veelzijdige kook- en verwarmingsmethoden .
“Pogingen om angst bij de consument op te wekken met ongegronde beschuldigingen om het verbod op aardgas te rechtvaardigen, is een misplaatste agenda die het milieu of de gezondheid van de consument niet zal verbeteren en kwetsbare bevolkingsgroepen zou opzadelen met aanzienlijke kosten”, waarschuwt de AGA.
Sinds 1990 hebben aardgasbedrijven de uitstoot van broeikasgassen drastisch verminderd – met 69 procent om precies te zijn – wat huishoudens die gas gebruiken heeft geholpen om hun CO2-uitstoot met 1,2 procent per jaar te verminderen.
Op basis hiervan is aardgas eigenlijk schoner en groener dan vuile stroom, die onbetrouwbaar en duur is.
“Controle: dit is waarom ze willen dat we ook van gasketels afkomen”, merkte een commentator op over de ware agenda die in het spel is. “Ze zoeken totale en totale controle.”
Meer gerelateerd nieuws is te vinden op

GreenTyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn:
TheEpochTimes.com
NaturalNews.com

Bron

Het is gewoon wereldwijd deze oplichting van ons allemaal.

Als het echt zo was, zouden ze ervoor zorgen dat we allen onze gasfornuizen gratis kunnen omruilen in de winkels!
😉
Maar nee, er kan geen cent vanaf…
Ze zijn nu lekker aan het bekokstoven in Davos wat ze met ons allen willen gaan doen..absurdheid ten top natuurlijk.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥