...

17 juni 2021

 

10 Cadeautjes van een overleden dierbare

10 Cadeautjes van een overleden dierbare

VEREN

Veteran journalist and author of Opening Heaven's Door: Investigating Stories of Life, Death, and What Comes After explains what she discovered after researching how people cross over.:

Veren, van elke kleur kan een geschenk zijn dat uw overleden dierbare jou stuurt. De vleugels van de vogels zijn dichter bij de hemel dan wij kunnen zijn en uw overleden dierbare kunnen ze gebruiken als boodschappers.

Wanneer een veer op je pad komt, kijk dan eens omhoog, denk aan je geliefde en spreek hun naam hardop, als je durft. Uw overleden dierbare geeft je dit cadeau om je eraan herinneren dat ze nog steeds over je waken.

Schelpen

Schelpen beplakt met kralen en 'bling bling'...:

Overzeese schelpen in een gewone plaats in de buurt van het strand, zijn zo ongewoon, net zo ongewoon als het is voor iemand om te communiceren met de doden. Als je bijzondere schelpen tegenkomt op je pad of wanneer je ze niet verwacht, kan een geschenk zijn die  je geliefde aan jou wil geven.

CENTEN

die goede oude cent zullen we nooit meer terug zien:

De zinsnede “Pennies From Heaven” is gebaseerd op de overtuiging dat sommige mensendie een cent vinden een bericht van een overleden dierbare krijgen op deze manier. Psychic medium Amanda Linette Meder zegt dat centen en dubbeltjes beiden betekenen dat je waardevol bent, geliefd en dat er wordt gewaakt door uw overleden dierbare.

WOORDEN

Graffiti, een winkel teken, een straat teken, of een advertentie kan tegen je ”praten”, wanneer je het niet verwacht. Het woord of de woorden die je ziet zullen je meteen doen denken aan uw overleden dierbare.

Tekenen, als deze woorden, zijn een geschenk van uw geliefde, die wordt aan jou gegeven als een teken van de actie die je moet nemen. Je geliefde is op zoek naar jou en zij kunnen zo proberen om je in een bepaalde richting, te duwen, letterlijk.

Als het een straat teken is, ga je gang en ga deze weg en zie waar het toe leidt. Als het een winkel is dan gaan. Zie wat uw overleden dierbare probeerd je te sturen.

Vlinders, bijen, libellen of KOLIBRIES

Translucent Butterfly:

De prachtige, zwevend vleugels van de natuur, zijn een geschenk voor onze ogen, maar ze kan ook een bericht van uw geliefde  zijn. Engelen zijn de boodschappers van God, maar deze kleinere wezens kunnen ook berichten sturen van een overledene.

Lees ook:   Nummer codes voor genezing!

Als je ze ziet, denk aan je geliefde voor een moment. Door het maken van die mentale verbinding, bent u ontvankelijk voor de boodschap die zij u sturen. Besteed aandacht aan je gedachten en emoties richting het bericht dat bedoeld is voor jou om te ontdekken.

MUZIEK

Het horen van een lied dat je doet denken aan de overleden dierbare  is ook een teken van uw overleden geliefde. Muziek heeft meestal associaties  met een tijd en een plaats. Uw geliefde kan u de gave van dit geheugen van hen meegeven.

DROMEN

De meesten van ons dromen, maar als je een droom krijgt over iemand die is overleden, is een geschenk dat je geliefde je mee wil geven. Probeer om de betekenis te interpreteren en te zoeken naar andere tekenen om je te begeleiden.

ORBS in foto’s

Was er stof op de lens of was het een teken van uw overleden geliefde? Controleer uw camera, maar als er niets is, dan is dit uw geliefde die in de buurt is van jou en jou beschermd.

Dubbelganger of iemand die lijkt op de overledene

Als je denkt dat je een overleden geliefde ergens ziet, weet je wel dat ze het natuurlijk niet zijn, het is een bericht van uw overleden dierbare. De boodschap van je geliefde is gewoon een geschenk van liefde en een liefdevolle herinnering aan hun tijd hier met jou.

NUMMERS

Een overleden dierbare stuurt je een bericht van nummers (Dubbele getallen bv) of nummers met speciale betekenis voor hen, zoals hun geboortedatum. De betekenis van deze gift kan variëren, afhankelijk van het cijfer.

Psychic medium Amanda Linette Meder zegt dat “De betekenis van de nummer één is belangrijk, als nummer één wordt meestal geassocieerd met de betekenis van een eenheid, zoals in een één God, een One Spirit of van één lichaam en één Geest verenigd.”

Gerelateerde berichten