web analytics

Een nieuw lichaam laten groeien: hoe u uw gezondheid en welzijn op elke leeftijd volledig kunt herstellen

b797fd1fe60025795cb561bc64dd34c7 via Angel-Wings

Weet je dat elk orgaan en systeem in je lichaam – van je botten tot je hart, tot je hersenen en alles daartussenin – zichzelf in de loop van je leven meerdere keren volledig zal regenereren? Je krijgt elke 15 jaar een compleet nieuw hart, je botten zijn nog maar twee jaar oud, je longen en huid zijn ongeveer twee tot vier weken oud en je darmen hebben de afgelopen drie dagen al hun cellen vervangen.

Dus, als dit het geval is, waarom blijven chronische gezondheidsproblemen weken, maanden en jaren aanhouden? Waarom verslechtert onze gezondheid doorgaans in de loop van de tijd in plaats van te verbeteren naarmate we ouder worden? En wat doen die gelukkige paar mensen die tot op hoge leeftijd schijnen te genieten van een stralende, ziektevrije gezondheid en een lang leven die de rest van ons niet is? Zijn het hun genen, hun eetgewoonten, hun levensstijl, hun manier van denken, al het bovenstaande of iets heel anders?

De geheimen van een lang leven, DNA-herstel en diepe genezing

Het vinden van de antwoorden op de bovenstaande vragen vereist een gevarieerde achtergrond van training, vaardigheden en ervaring op een aantal gebieden – van de traditionele gezondheidswetenschappen tot de snijkanten van neurowetenschappen en epigenetica, tot de verre uithoeken van transpersoonlijke psychologie, etnobotanie, energetische geneeskunde en verder – die iemand als Alberto Villoldo, Ph.D. is bij uitstek geschikt voor.

Als een gerespecteerde en productieve medische antropoloog die bijna 30 jaar heeft gewerkt met ’s werelds toonaangevende medische onderzoekers en artsen, en evenveel tijd heeft besteed aan het bestuderen van de oude geneeswijzen en alternatieve geneeswijzen van de inheemse stammen in heel Amerika, heeft Villoldo uniek inzicht in de wortels van ziekte en de geheimen van een lang leven die voortkomen uit het combineren van het beste van wetenschap, psychologie en spiritualiteit.

En wat hij tijdens zijn 30-jarige reis heeft ontdekt, is ronduit buitengewoon – dat een lang leven, genetische verjonging en herstel, en diepe genezing van vrijwel alle kwalen van mentale, emotionele of fysieke aard kan worden bereikt door een krachtige vijf- faseproces dat het beste van zowel oude als moderne wetenschap combineert.

De 5 stappen om een ​​nieuw lichaam te laten groeien 

In Alberto’s nieuwe boek Grow a New Body duikt hij diep in de wetenschap, supplementen en dagelijkse praktijken die nodig zijn om al het bovenstaande en nog veel meer te bereiken in een opmerkelijk korte tijd – slechts 7 dagen als zijn protocollen standvastig worden gevolgd en correct.

Lees ook:   Arts zegt dat door de covid-"vaccins" mensen vatbaarder worden voor hiv, HPV, gordelroos en herpes

In het boek duikt hij diep in de 5 belangrijkste fasen die iedereen die zijn lichaam wil herstellen naar een optimale gezondheid en een blijvend, levenslang welzijn moet ondergaan, moet ondergaan.

Fase 1. Je innerlijke genezer ontdekken

In de eigen woorden van Alberto gaat Fase 1 over het aanpakken van de meest fundamentele oorzaken van gezondheid en ziekte:

“In het Westen hebben we geen gezondheidszorgsysteem, we hebben een ziektezorgsysteem dat duizenden kwalen en talloze remedies herkent. Sjamanistische geneeskundetradities daarentegen identificeren slechts één aandoening en één remedie. De kwaal is vervreemding – van onze emoties, van ons lichaam, van de aarde en van de Geest. De symptomen van deze aandoening zijn lichamelijke en emotionele ziekten. De remedie is de ervaring van Eenheid, die innerlijke harmonie herstelt en herstel van alle kwalen, ongeacht hun oorsprong, vergemakkelijkt.                             

Wanneer onze geest, onze emoties, onze relaties of ons lichaam uit balans raken, hebben we de neiging om het probleem te negeren totdat er iets heel erg misgaat – een enge diagnose, een verbroken relatie, de dood van een geliefde, of gewoon een onvermogen om gemakkelijk functioneren in het dagelijks leven. Als het een beetje tegenzit, lezen we een zelfhulpboek of gaan we naar een workshop. Als ze echt erg zijn, schakelen we experts in om het probleem op te lossen – oncologen om kanker aan te pakken, neurologen om de hersenen te herstellen, psychologen om ons te helpen vrede te vinden en onze familie van herkomst te begrijpen. Maar deze gefragmenteerde benadering van gezondheid is slechts een noodoplossing. Om echt te genezen, moeten we het oorspronkelijke recept voor wellness dat millennia geleden is ontdekt, herontdekken: One Spirit Medicine.

One Spirit Medicine stelt dat de beste manier om te genezen en gezond te blijven is door regelmatig een nieuw lichaam te laten groeien . Het herkent het lichaam als een systeem, niet als een verzameling onderdelen die kunnen worden gemedicineerd of vervangen als ze fout gaan. Je kunt het hart niet repareren zonder aandacht te besteden aan de darmen en de hersenen, en vice versa. En de westerse wetenschap heeft ons laten zien dat je in slechts zeven dagen een nieuw lichaam kunt laten groeien.”

Fase 2. De oude manieren afwerpen

De oude manieren waarnaar Alberto verwijst, zijn de verouderde methoden van de westerse ‘ziektezorg’-geneeskunde ten gunste van de nieuwe wetenschap van preventieve, holistische functionele geneeskunde. Om echt stralende niveaus van gezondheid, welzijn en een lang leven te bereiken, moeten we letterlijk ons ​​lichaam en onze geest opnieuw opstarten op het diepste niveau, wat proactieve veranderingen in levensstijl vereist die de gezondheid elke dag ondersteunen, niet als we ziek worden na jaren van verwaarlozing en onbewust of anderszins misbruik maken van ons lichaam.

Lees ook:   Aha eitjes zijn te goedkoop?

Volgens het onderzoek van Alberto zijn er drie sleutels om dit effectief te doen:

1. Het ontgiften en herstellen van de darmgraan
2. Uw levensduurgenen inschakelen met een dieet
3. Aanvulling met superfoods en andere holistische krachtmedicijnen

Het eindresultaat van dit programma is een volledig opgewaardeerd brein en lichaam dat de epigenetische reparaties op gang brengt die nodig zijn om de rest van je leven een stralende gezondheid te behouden.

Fase 3. Je doodsklok resetten

Fase 3 heeft alles te maken met het herstellen van de gezondheid op cellulair niveau, dat ook nauw verbonden is met de mentale en emotionele niveaus in een krachtige feedbacklus tussen lichaam en geest. Om dat volledig te doen, moet je leren om disfunctionele emotionele patronen die gebaseerd zijn op woede en angst te transformeren, en hoe je bepaalde voedingsstoffen kunt aanvullen die kunnen helpen om de hogere hersenfunctie te verbeteren en je te helpen stress te beheersen.

Tijdens deze fase leer je ook om met je mitochondriën (de krachtcentra van je lichaam) te werken en deze te optimaliseren, samen met hoe je de ‘dodenklokken’ van je cellen kunt resetten en door de mitochondriën gecontroleerde langlevende eiwitten kunt inschakelen die het leven exponentieel verlengen. Je leert precies wat vrije radicalen en ontstekingen met het lichaam doen en hoe je de schade ongedaan kunt maken, en je zult oude sjamanistische technieken ontdekken die al duizenden jaren worden gebruikt en die je lichaam en hersenen kunnen verbeteren. Het is oneindig veel minder ingewikkeld dan het klinkt, en een deel van Alberto’s genialiteit is het aanbieden van eenvoudige dingen die je kunt doen om veel van deze doelen tegelijk te bereiken.

Lees ook:   COVID-19 en bloedgroepen

Fase 4. Zelf wedergeboorte

Fase 4 ondersteunt je in het proces van het loslaten van oude, ongezonde manieren van denken, zodat je lichaam-geest genezing in het volledige spectrum kunt ervaren. Je leert hoe je versleten verhalen over je verleden kunt loslaten en een nieuw, bevrijdend persoonlijk verhaal kunt omarmen. Je overwint de angst voor verlies en verandering en ontdekt een nieuw doel voor je levensreis.

Fase 5. De levensstijl met een lang leven

In fase 5 combineer je alles wat je van de vorige vier stappen hebt geleerd tot actie. Dit is waar de magie gebeurt – in slechts zeven dagen start je een radicaal genezingsproces in het lichaam dat de regeneratie en het herstel van elk orgaan en systeem in je lichaam zal versnellen met nieuwe, verbeterde genetische informatie en een goede werking die werkt bij de diepste niveaus om de optimale werking van uw lichaam en geest te herstellen.

Je zult leren om te veranderen wat en wanneer je eet om in ketose te gaan om de regio’s in de hersenen te activeren die je in staat zullen stellen Eenheid te ervaren. Je leert ook werken met neuronutriënten die verkrijgbaar zijn in je natuurvoedingswinkel en die het lichaam en de hersenen ontgiften en de genen aanzetten die zorgen voor gezondheid en een lang leven. Ten slotte leer je hoe je een ziel terughaalt om de levendige en onschuldige delen van jezelf te herstellen die verloren zijn gegaan door trauma uit je kindertijd.

Een bewezen proces van verjonging

Het verjongingsprogramma Grow a New Body dat in het nieuwe boek van Alberto wordt beschreven, is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en studie, zowel in het laboratorium als aan de frontlinie van de holistische geneeskunde, en is de afgelopen 10 jaar met duizenden mensen succesvol geïmplementeerd en verfijnd. van mensen van over de hele wereld.

Gesteund door de laatste doorbraken in neurowetenschap, kwantumbiologie, psycho-neurobiologie, functionele en lichaam-geest geneeskunde, is dit boek een krachtpatser van wijsheid van alle smaken en zeer praktische, in de praktijk geteste informatie die iedereen kan gebruiken om hun gezondheid te verbeteren in een opmerkelijk korte tijd – slechts een week!

Om het 7-daagse Grow a New Body Protocol te starten, bestelt u een exemplaar van Alberto’s boek  Grow a New Body voor uzelf op: growanewbody.com

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button