web analytics

Vaccinatie misbruik?

Je hoeft de televisie maar aan te zetten of de krant open te trekken en het enigste woord wat ze nog kunnen gebruiken is vaccinatie. Alsof hun hele leven ervan afhangt, willen ze de wereld zo graag helpen met alle mogelijke beschikbare spuitjes. Nu zou de BMR-vaccinatie weer kunnen helpen tegen het coronavirus.

Het blijkt dat in 2002 de Bill en Melinda Gates Foundation (BMGF) aandelen heeft verworven in de farmagigant Merck, die de BMR-vaccinaties produceert. Iedereen weet dat ome Bill en zijn vrouw Melinda Gates, via hun stichting, samen met de organisatie GAVI (alliantie gefinancierd door hun stichitng) de agenda pusht om de hele wereld verplicht te vaccineren.

De BMR-vaccinatie omvat een bijsluiter van 42 paragrafen met waarschuwingen en bijwerkingen. De waarschuwingen omvatten oa. beroertes, hersenontsteking, longontsteking, doofheid, overlijden en MAZELEN! De bijsluiter vertelt ons dat de vaccinatie kan resulteren in hersenschade, overlijden en zelfs de ziekte die je probeert te vermijden.

Ahhh, eindelijk, op de één na laatste alinea vind ik wat ik zoek.. Maar lees ik het goed??? Naast sorbitol, natriumfosfaat, kaliumfosfaat, sucrose, gehydrolyseerde gelatine, medium 199 met zouten van Hanks, monomatrium L-glutamaat, neomycine, fenolrood, natricumbicarbonaat, zoutzuur en natriumhydroxide dat geïnjecteerd gaat worden, zie ik staan dat de levende en verzwakte virussen geproduceerd zijn op kippenembryocellen en WI-38 humane diploïde longfibroblasten???

Is het dan tóch waar dat vaccins niet alleen op dierlijke embryo’s maar ook op de cellijnen van een speciaal voor dat doel geaborteerde menselijke embryo gekweekt worden? Je zou het taalgebruik nog iets aan kunnen passen want -fosfaat, -tine, -cine, -carbonaat, -hydroxide toegevoegd aan op diploïde longfibroblasten gekweekte culturen, is niet echt gangbaar taalgebruik voor de gemiddelde ouder. Maar goed, we hebben de bijsluiter gelezen.

Lees ook:   Zwoele nep lippen!

De Verenigde Staten heeft op dit moment de hoogste zuigelingensterfte van alle ontwikkelde landen, en het hoogste cijfer van auto-immuunziektes, waarin de mens langzaam door zijn eigen immuunsysteem wordt aangevallen en verzwakt of gedood. Humane Diploïde Cellen (geaborteerd foetaal weefsel) verschaffen de “celcultuur” waarin vaccinformules worden gekweekt of gevoed.

‘Over heel de wereld worden vaccins die besmet zijn met menselijke foetale cellen niet enkel in verband gebracht met autisme, maar ook met epidemische leukemie en lymfekanker bij kinderen.’

Het team van dokter Theresa Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië, en constateerde dat de grote toename in het aantal autisme gevallen begon aan het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw, toen diverse vaccins werden geïntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Toen het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een nieuwe toename van autisme plaats.

Volgens haar is het echter onmogelijk om onbesmet foetaal DNA te gebruiken, ondanks pogingen om het te zuiveren. Zodra dit in een kind wordt geïnjecteerd, kan het in combinatie met de genen van het kind autisme veroorzaken.

Lees dus goed de hele bijsluiter door voordat jezelf of je kind gevaccineerd wordt. Je kunt overigens de farmaceutische fabrikant van deze vaccinatie niet aansprakelijk stellen voor de eventuele schade als gevolg van de vaccinatie…

R.Walter

 

Bekijk ook deze video

https://www.kla.tv/14950

Gerelateerde artikelen

Back to top button