web analytics

Alfa -golven (waarschuwing: zeer krachtig!) In 5 minuten geneest muziek & alle genezing neemt toe

 

Welkom bij een nieuwe directe muziek op het Meditation Spirit -kanaal kan de video weinig volume verlaten en beginnen met het uitvoeren van elke taak zoals studeren, werken of gewoon ontspannen of diep slapen.

Wat kun je vinden op ons kanaal? – In ons kanaal kun je ontspannende muziek vinden om: slaap, meditatie, yoga, zen, spa, massages, studie en concentreren … Om de ontspanning en concentratie te verbeteren, heeft onze muziek hersengolven zoals: alfa -golven, bèta -golven, delta -golven en theta -golven. Je kunt ook naar andere culturen verhuizen, omdat we sjamanistische muziek, Indiase muziek, Chinese muziek, Tibetaanse muziek hebben met Tibetaanse kommen, …. Vergeet niet om u te abonneren om up -to -date te zijn met nieuwe publicaties.

 

Lees ook:   Meningitis W nieuw virus?

Gerelateerde artikelen

Back to top button