web analytics

Corona bewust besmetten?

Dit is een raar verhaal

Dat is ons Nederland! Niet eens testen NB!

RIVM doet vreemde voorstellen…vooral geen mondkapjes!
En och…

Griezelig dit!!!
„Het kan nodig zijn om een leeftijdsgrens in te stellen voor toegang tot de intensive care”, zo stelt het document. De vereniging acht de maatregel noodzakelijk „om middelen te reserveren die zeer schaars kunnen zijn voor diegenen die in de eerste plaats een grotere waarschijnlijkheid hebben om te overleven en in de tweede plaats van wie meer jaren kunnen worden gered”, zo staat verder in het document van de vereniging Siaarti.

Lees ook:   Minder Marokkanen mag niet maar...

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1214394339/artsen-stellen-leeftijdsgrens-nieuwe-patienten-voor

Dat betekent in de praktijk dat hoogbejaarde mensen kunnen worden afgeschreven omdat er geen plek meer voor ze is. De vereniging zegt dat het document bedoeld is als steun en een handleiding voor anesthesisten en artsen en verplegers van de reanimatie-afdeling die in deze noodtoestand moeten werken. Het oude criterium dat wie het eerst komt het eerst geholpen moet worden zou volgens Siaarti door de extreme noodsituatie waarin het land zich bevindt overboord moeten.
😮
Schandalig dit!!!!!!!!!!
Geldt dit dan ook voor de rijken… koningshuizen etc?
Wat als bv Beatrix ziek wordt gaan ze dan ook zeggen oh die is al oud laat maar creperen!
Mensen dit moeten we niet normaal gaan vinden aub!

Gerelateerde artikelen

Back to top button