web analytics
...

Bill Gates steunt plan om ‘krijtstof’ te sproeien om de opwarming van de aarde te bestrijden ondanks de terugslag

Implementatie van Bill Gates ‘controversiële experiment van “het afbuigen van de zon” door de stralingautoriteiten in de arctische stad te blokkeren, zal de temperatuur op aarde “verlagen”.

In een poging om de gevaarlijke gevolgen van de opwarming van de aarde te verminderen, is voor deze week een door een privé-donor gefinancierd project goedgekeurd, waarvan Bill Gates deel uitmaakt, dat een gigantische ballon de atmosfeer in zal sturen om tonnen krijtstof te sproeien. Het geo-engineering-experiment zal plaatsvinden boven de Zweedse stad Kiruna. Door het controversiële experiment van Gates om ‘de zon af te buigen’ door haar stralen te blokkeren, te implementeren, zullen de autoriteiten in de arctische stad de temperatuur op aarde ‘proberen te verlagen’.

De ballon zal worden belast met het verspreiden van de alomtegenwoordige verbinding calciumcarbonaat over de stratosfeer om de vervuiling door broeikasgassen te minimaliseren en de energie van de zon te belemmeren. Het Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) wordt geleid door wetenschappers van de Harvard University, grote aanhangers van de theorie dat de zon die de aerosol CaCo3 weerkaatst, de stijgende temperatuur van de bewoonbare blauwe planeet zou kunnen tegengaan. 

Volgens de bronnen van het Britse The Times heeft het Gates-experiment geleid tot argumenten, debatten en een toename van speculaties van politici, die opmerkten dat een project als ‘zonne-geo-engineering’ vertraging zal veroorzaken of plannen om de uitstoot te verminderen volledig zal vertragen. van broeikasgassen wereldwijd. Prof Keutsch, een onderzoeker voor Harvard’s Engineering and Atmospheric Science, vertelde de krant dat het experiment om tonnen en tonnen stof ongeveer 20 kilometer boven het aardoppervlak uit te spuwen “angstaanjagend” klinkt. Bovendien wordt van het stof verwacht dat het een deken vormt die zal fungeren als parasols die de voor alle levensvormen essentiële zonne-energie terug de ruimte in stuiteren. 

Lees ook:   Waarom al die bedrijven zich terugtrekken uit Rusland

 

Risico’s van ‘chemische kettingreacties’

De ingenieurs hebben ook een aparte implementatie opgesteld van het door Bill Gates voorgestelde experiment om 2 kg calciumcarbonaatstof uit de ballon ter grootte van een meelzak uit de lucht boven de woestijn van New Mexico te werpen, bevestigen verschillende lokale rapporten. Dit heeft onderzoekers over de hele wereld getriggerd, die hebben betoogd dat het bizarre SCoPEx-schema van Gates rampzalige chemische kettingreacties in de atmosfeer kan veroorzaken en orkanen en droogte kan veroorzaken. Los daarvan zei Harvard-wetenschapper Prof David Keith in een verklaring aan The National dat de “zonne-geo-engineering” die zal worden uitgevoerd om te testen hoe stofdeeltjes zullen reageren op de CaCo3, niet zal worden beschouwd als een alternatief of vervanging voor het verminderen van emissies.

 

Bron

Jaren terug lachten mensen anderen uit omdat ze dit gerotzooi met de natuur en het weer al wisten, en nu vertellen ze het ons alsof ze het nog nooit eerder gedaan hebben… Nu die nieuwe wolkjes komen er niet voor niets, geloof maar dat ze dit al jaren aan het testen zijn!
Dag zon… Dag vitamine D, Dag gezondheid!
Dag weerstand!

De wereld leeft omdat er een zon is…
Waar is die Bill Gaatje mee bezig… ons leven kapot maken.

Het leven van alles op aarde…en hij gelooft waarschijnlijk echt dat hij een Godheid is… teveel geld, gek geworden, een zg weldoener en ondertussen is hij zo evil bezig.
Doodeng die man…

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!