web analytics
...

Buitenaards contact – Waarom wil de elite van deze wereld niet dat we buitenaardse onthullingen hebben?

Er is een duidelijk gedefinieerde reden waarom de elite van deze wereld niet wil dat we buitenaardse Disclosure hebben en het is dezelfde reden waarom onze zogenaamde leiders ons de waarheid niet zullen vertellen – ze willen de controle over ons NIET verliezen! Zolang de vriendelijke buitenaardse wezens aardig met ons willen spelen, zal de onthulling van hun bestaan ​​een mogelijke doorgang naar het heelal met zich meebrengen, een kans voor ons om de duisternis tussen de sterren en daarbuiten te verkennen.

Lees ook:   Wetenschappers zeggen mensen zijn buitenaardse wezens die duizenden jaren geleden naar de aarde zijn gebracht
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button