web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERN

Documentaire ”Bewolkt”, doorbraak in onderzoek naar Chemtrails en Geoengineering

De Zwitserse filmmaker Matthias Hancke werkte bijna zeven jaar aan zijn eerste documentaire OVERCAST. In 2007 realiseerde hij zich voor de eerste keer, dat de door de mens veroorzaakte bewolking niet een natuurlijk bijproduct was van de luchtvaart. Daarom begon hij zijn onderzoek met de bedoeling om eindelijk te bewijzen dat dit ging om een  geo-engineering programma en om dit misdrijf te stoppen.

Matthias had meer dan 40 interviews in 10 verschillende landen en spendeerde duizenden uren aan onderzoek.

OVERCAST opgenomen van beide kanten van de controverse, de debunkers en gevestigde wetenschappers, evenals de activisten. De film toont op briljante wijze waarop de debunkers zichzelf ontmaskeren  met hun beperkte argumentatie en het gebrek aan wetenschappelijke gegevens.

Voor het eerst in de geschiedenis van de beweging nam Matthias monsters van chemtrails in 2009. Dit onderzoek  is niet te zien in de film, maar kan gezien worden in het volgende filmpje:

Nadat de film bijna voltooid was, kwam er een zeer zeldzame studie van het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie  naar buiten met een aantal baanbrekende resultaten; ongereguleerde metalen aluminium en barium zijn hierbij gevonden in de vliegtuigbrandstof, zoals beschreven in vele octrooischriften voor geo-engineering (bijv Welsbach, Huko).

OVERCAST is een film die elke activist moet bekijken om de beste argumenten te krijgen bij het aantonen van enig bewijs aangaande geoengineering en chemtrails. Toon het aan uw sceptische en niet op de hoogte zijnde vrienden, familie en kennissen om hen wakker te maken. Het is een film die de hele kwestie de geloofwaardigheid geeft die nodig zijn om deze misdaad te stoppen. OVERCAST is al getoond bij  meer dan 12 filmfestivals wereldwijd.

Lees ook:   Vitamin D kills the flu virus so STOP BLOCKING OUR SUNLIGHT !

Hier is de link naar de online versie van OVERCAST  te bekijken, kijken of of hier onder:
https://overcastthemovie.com

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥