web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Magnetische regen? Geoengineering!

Zit er meer in de regen dan alleen regen? Bekijk deze video van 4 minuten. GeoengineeringWatch.org bedankt Joseph en Patrick oprecht voor het delen van hun filmopnamewaarnemingen met betrekking tot het magnetisch testen van neerslagdeeltjes. Geoengineering Watch wil ook onze diepste dankbaarheid betuigen aan elke activist en persoon die zijn best doet om de lopende klimaatinterventieoperaties in ons luchtruim aan het licht te brengen en te stoppen. Ze zijn allemaal nodig in de kritieke strijd om de bevolking wakker te schudden voor wat er gebeurt, we moeten elke dag laten tellen.

Strontium

Wat doet strontium met het menselijk lichaam? Het is niet aangetoond dat het inademen of inslikken van lage niveaus van radioactief strontium de gezondheid beïnvloedt. Hoge niveaus van radioactief strontium kunnen het beenmerg beschadigen en bloedarmoede veroorzaken en voorkomen dat het bloed goed stolt. Barium Waarom is barium giftig voor mensen? Overmatige bariumspiegels in het bloed resulteren in een verlaagd kaliumgehalte in het bloed (hypokaliëmie), wat nadelige cardiovasculaire en musculaire effecten kan veroorzaken, zoals tachycardie, verhoogde of verlaagde bloeddruk, spierzwakte en verlamming.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥