web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofGeschiedenisGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

COVID-19-STERFGEVALLEN: 1 OP DE 45 RH- EN 1 OP DE 8 RH + -PATIËNTEN (NYP / CUIMC)

COVID-19-STERFGEVALLEN: 1 OP DE 45 RH- EN 1 OP DE 8 RH + -PATIËNTEN (NYP / CUIMC)
Rh Negatieve feiten

Samenvatting demografie voor SARS-CoV-2-geteste personen op NYP / CUIMC, gestratificeerd naar bloedgroep (BG). N is het aantal personen met de gegeven bloedgroep die een geregistreerde test (positief of negatief) voor SARS-CoV-2 hebben en percentages rapporteert met betrekking tot alle bloedgroepen. Rh-gestratificeerde bloedgroepen zijn individuen uit de ABO-bloedgroepen (bijv. Voor N, A-negatief + A-positief = A). Med. leeftijd geeft de mediane leeftijd binnen elke groep. COV + en COV- geven percentages ten opzichte van alle geteste personen voor die bloedgroep. COV + / Intubated (intub.) En COV + / Died rapporteren percentages ten opzichte van COV + individuen. Risicofactoren (hypertensie (HTN), cardiovasculaire (CV) ziekten mellitus (DM), respiratoire (resp) ziekten, diabetes, overgewicht (OW)) worden gerapporteerd als percentages ten opzichte van alle geteste individuen van die bloedgroep. De algemene populatie (gen) kolom rapporteert tellingen en percentages per bloedgroep ten opzichte van de niet-SARS-CoV-2-geteste individuen van NYP / CUIMC met geregistreerde bloedgroep. De laatste rij (Σ) geeft gecombineerde resultaten zonder stratificatie naar bloedgroep
Onder de patiënten met Rh (D) -positieve bloedgroepen stierf 1 op de 8.

Onder de patiënten met Rh (D) -negatieve bloedgroepen stierf 1 op de 45.

Dit is een significant verschil, maar aangezien er slechts 45 COVID-19-gevallen waren van mensen met Rh (D) -negatieve bloedgroepen met één (A-) stervende, zijn er meer onderzoeken nodig om deze resultaten te bevestigen.

Lees ook eens:   Fauci huilt om doodsbedreigingen

Zie de studie:

https://www.rhesusnegative.net/staynegative/wp-content/uploads/2020/05/2020.04.08.20058073v1.full_.pdf

In deze studie vonden we aanwijzingen voor associatie tussen bloedgroepen en COVID-19. Met behulp van gegevens van NYP / CUIMC, vonden we dat de kans op COVID-19 positieve versus negatieve testresultaten verhoogd was in bloedgroepen A en afgenomen in bloedgroepen O, in overeenstemming met eerdere resultaten van Wuhan en Shenzhen. Hoewel Rh-negatieve bloedgroepen zeldzaam zijn, vinden we alleen associatie voor Rh-positieve bloedgroepen. Hoewel er weinig AB-individuen in ons cohort waren opgenomen, ontdekten we een nieuwe significante afname van de kans op AB-bloedgroepen. In een meta-analyse van onze gegevens met gegevens van Wuhan en Shenzhen gerapporteerd door Zhao et al., Vonden we een nieuwe significante COVID-19-kansverhoging voor B-bloedgroepen in vergelijking met de algemene bevolking. We toonden aan dat de gevonden associaties niet werden verklaard door confounding vanwege verschillende bekende risicofactoren.

Dit betekend niet dat mensen met rhesus negatief bloed het virus niet krijgen, het betekend alleen maar dat het virus niet is gemaakt voor mensen die rhesus negatief bloed hebben…
dat is pas eng…dat houdt in dat diegenen die rh negatief bloed hebben de elite dus en koningshuizen…!!!!!!-
Deze ziekte zga niet kunnen krijgen en wat zegt dat…dat het een opzettelijk gemaakt virus is om de bevolking te decimeren!!!!!!
Het is opzettelijk gemaakt om mensen zonder rh negatief bloed het moeten krijgen!
Mag je ook raden wie het gemaakt hebben!
Elite dus.
Die zich beter achten, dan anderen… Lees categorie rh negatieven voor meer informatie over dit alles.
Het is bizar en nee de mensen die moesten heersen zouden rhesus negatief bloed hebben maar ook geestelijk zuiver moeten zijn en dat zijn dit soort mensen dus totaal niet.
Dit zou nooit mogen heersen in die tijden zelfs, want dit zou men dan betitelen als waanzinnigen.
En Enlil was dat wel. Hele mensheid uitgeroeid omdat hij het zat was dat ze niet naar hem luisterden…ben je dan zuiver, een godheid, of wat?
Enki ging daar heel anders mee om, die had duidelijk nog gevoel voor de mensheid, die hij gemaakt had naar hun evenbeeld..vandaar Noach en zijn vliegende schip…ark met dna van diertjes enzo …
Lang verhaal ga ik niet meer uitleggen, is allemaal terug te vinden op de website, doe er je voordeel en kennis mee!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥