web analytics
...
Politiek-Elite

Zijn het allemaal mannen?

Zijn het allemaal mannen?


Hoe meer ik door het konijnenhol ga, hoe meer ’toevalligheden’ ik tegenkom. Het is geen geheim dat satanisten die de Baphomet als een heilig symbool beschouwen, zeggen dat er niet zoiets bestaat als een geslacht.
Hoe meer ik kijk naar de Hollywood-elite en de koninklijke families en politici over de hele wereld, hoe vaker ik zie dat transgenders overal zijn. Ik kwam erachter dat Melinda Gates erg veel lijkt op Kevin Kline. Zie ik alleen dingen of ben ik hier iets mee bezig? We zien ook steeds meer een controlerende politiestaat zich voor onze eigen ogen ontvouwen.

In Singapore hebben ze nu robothonden die door de straten patrouilleren om mensen te laten weten of ze op veilige afstand van elkaar zijn wat betreft de sociale afstand. Het wordt niet dystopischer dan dit. De toekomst is hier en het is niet mooi. Verder vond ik bewijs dat Barrack Hussein Obama in Kenia is geboren en in feite geen Amerikaan is.

Madonna ziet eruit alsof ze weer op Adrenochrome zit of ‘kraakbeen’ zoals ze ernaar verwijst. Een vriend van mij stuurde me een foto met wat tekst over 5G en de tweede golf van Coronavirus die binnen een paar maanden de wereld zal raken. Zijn deze twee onderwerpen gerelateerd of is het nepnieuws?

Ik kwam er ook achter dat Donald Trump geen grote fan is van vaccins. Hij heeft meer dan eens het verband tussen autisme en vaccinaties getweet. En last but not least is er een revolutie gaande in Duitsland en daar is niets in de MSM over? Mensen maken deel uit van The Great Awakening World Wide en niets kan stoppen wat er komt! WWG1WGA

Lees ook:   Lees mensen, wat is er geworden van ons land?

Tekst komt van youtube bij de video

Gerelateerde artikelen

Back to top button