web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Mensen dood aangetroffen na het ontdekken van gratis energie

Wall Street zei: “Vergeet niet, je NOOIT door het #ClimateCult-schuldgevoel te laten struikelen over klimaatverandering vanwege het type energie/brandstof dat je gebruikt, terwijl elke persoon die onbeperkt schone gratis energie heeft uitgevonden is (”zelfmoord”) vermoord. Het gaat niet om klimaatverandering, het gaat om winst en controle.

#ClimateChange #ClimateHoax”

Stefan Marinov was de leider van de Europese Vrije Energie-beweging.

In 1997 maakte hij enorme vooruitgang in de technologie. Voordat hij zijn eerste prototype kon ontwikkelen, viel hij heel toevallig uit een raam.

Dr. John Mullen, een kernfysicus, werkte vroeger voor McDonell-Douglas, een van de grootste militaire aannemers ter wereld. Hij stierf in 2004 aan arseenvergiftiging. Zijn vriendin was oorspronkelijk een verdachte, maar ze werd kort daarna dood aangetroffen in haar appartement. Er zijn geen verdachten meer, er komt geen onderzoek, er komt geen proces.

Dmitry Petronov vond een plasmabatterij uit die zijn huis 14 maanden van stroom kon voorzien. In 2010 ging hij naar een bakkerij en werd nooit meer gezien.

Zachary Warfield was een andere uitvinder die zijn eigen plasmabatterij ontwikkelde. Warfield had Petronov bezocht om informatie uit te wisselen. Datzelfde jaar stierf Warfield bij een vreemd bootongeluk in Washington DC.

Eugene Mallove was natuurkundige en expert in koude kernfusie. Hij beweerde dat hij een werkend prototype had van een apparaat met vrije energie. In 2004, voordat hij een openbare aankondiging zou doen over zijn bevindingen, werd hij in elkaar geslagen en stierf aan de verwondingen.

Lees ook eens:  Boeing-fabriek in Missouri geblokkeerd met eis om de oorlog in Gaza te stoppen

Arie de Geus patenteerde eigenlijk een vrije energietechnologie gebaseerd op het Nulpuntveld.
In 2007 stond hij op het punt op het vliegtuig te stappen om investeerders te ontmoeten die zijn onderzoek zouden financieren. Hij werd dood aangetroffen in zijn auto op het vliegveld.

Rory Johnson creëerde een koude fusie laser-geactiveerde magnetische motor die meer dan 500 pk genereerde. Hij plande een openbare demonstratie van vier voertuigen uitgerust met zijn magnetronmotor. Het Amerikaanse ministerie van Energie plaatste een straatverbod op deze technologie, waardoor publicatie werd voorkomen en hoewel hij in uitstekende gezondheid verkeerde, stierf hij onverwachts kort daarna.

Mark Tomion, een natuurkundige, gepatenteerde technologie genaamd Star Drive, die Zero Point-energie gebruikt, vergelijkbaar met de ARV [Alien Reproduction Vehicle]. In 2009 ontwikkelde hij een werkend prototype. Kort daarna stierf hij aan een onverwachte cardiale gebeurtenis. Zijn onderzoek ontbreekt.

Stan Meyers ontwikkelde een werkende motor die op water liep. In 1997 stierf hij aan wat officieel werd gerapporteerd als een hersenbloeding. Dit gebeurde tijdens een lunch met twee potentiële investeerders. Zijn laatste woorden waren: “Ik ben vergiftigd.”

James Allen. Hij bracht veel  in de war tijdens zijn onderzoek, met name bij Lockheed-Martin. Terwijl hij de film nog aan het monteren was, werd James Allen, voordat deze zelfs maar werd uitgebracht, gediagnosticeerd met een agressieve vorm van kanker. Hij was binnen drie maanden dood.

Lees ook eens:  Elite pedofielen & symbolisme

Het interviewfragment dat  je kon zien was van 6 weken voor zijn diagnose van kanker. Zag hij er ziek uit? Niet bepaald.

Autopsieresultaten brachten een ongelooflijk agressieve tumor aan het licht die gewoonlijk jaren in plaats van weken voorkomt bij patiënten met kanker en zijn bloed bevatte 12 zware metalen en radio-isotopen op toxische niveaus: mangaan, beryllium, thorium en uranium werden in zijn bloed gevonden.

James Allen heeft zijn documentaire nooit uitgebracht en zijn volgende film, die antizwaartekrachttechnologie zou blootleggen die wordt nagestreefd door militaire contractanten, nooit gezien, dat zou nooit gebeuren.

Zelfs Mark McCandlish was bang. Afgelopen april [2021] werd Mark dood aangetroffen in zijn appartement. Hij nam zegt men  zijn eigen leven.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥