web analytics

1.5 Miljard jaar oud buitenaards ruimteschip gevonden op de maan met buitenaardse lichamen tijdens apollo 19 & 20 missies

De officiële geschiedenis vertelt ons dat er tussen 1961 en 1975 17 missies zijn gelanceerd, waarvan 11 bemand (Apollo 7 tot Apollo 17). Gedurende deze tijd werden 6 succesvolle landingen op het maanoppervlak gemaakt.

Disclosure of classified X documents and archaeological Aztec origin objects found in Ojuelos de Jalisco, Mexico. - Alien UFO Sightings

De Apollo 18-, 19- en 20-vluchten werden geannuleerd vanwege het gebrek aan nieuwe wetenschappelijke waarde, ten koste van de staatsbegroting en belastingbetalers. In 2007 nam de Italiaanse freelance journalist Luca Scantamburlo echter een schriftelijk interview met William Rutledge, die beweert lid te zijn van de geheime Apollo 20-missie.

1.5 Miljard jaar oud buitenaards ruimteschip gevonden op maan met buitenaardse lichamen tijdens Apollo 19 & 20 missies
Alien ruimteschip gevonden op maan met buitenaardse lichamen

Volgens hem was hij werknemer van Bell Laboratories en diende hij bij de Amerikaanse luchtmacht. Rutledge trok de aandacht van het publiek door online foto’s en video’s van de Apollo 20-missie in 2007 te verspreiden, waarbij hetzelfde ruimteschip en zijn piloten werden vastgelegd.

Wat is de essentie van de informatie van Rutledge? Hij beweerde dat tijdens de Apollo 15-missie naar de maan een niet-geïdentificeerd, door de mens gemaakt object werd ontdekt en op het oppervlak gefotografeerd.

Tijdens de missies 16 en 17 werden nog enkele foto’s gemaakt en verkenning van het terrein vanuit de ruimte uitgevoerd. De taak van missies 18 en 19 (die niet meer officieel was) is niet echt duidelijk: Rutledge zegt alleen dat tijdens deze missies een aantal problemen zijn opgetreden, waardoor onderzoeksgegevens verloren zijn gegaan. Oorspronkelijk was het de bedoeling om naast een buitenaards schip te landen en het met rovers te bestuderen.

1.5 Miljard jaar oud buitenaards ruimteschip gevonden op maan met buitenaardse lichamen tijdens Apollo 19 & 20 missies

https://www.instagram.com/p/CB5-xEeFekh/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

In 1976 werd de Apollo 20-missie gelanceerd, waaronder: William Rutledge, Aleksei Leonov en Leona Snyder. Ze slaagden erin om bij het schip te landen, naar binnen te gaan, het interieur van het schip en de lichamen van de piloten te inspecteren. Een van de bronnen zei dat ze niet alleen de lichamen hadden onderzocht, maar ook het hoofd van een van de lichamen hadden meegenomen.

Lees ook:   Rhesus bloedgroep negatief -

De afmetingen van het schip waren 3370 x 510 meter; de leeftijd wordt geschat op 1,5 miljard jaar; binnenin zijn er veel tekenen van biologisch leven: restanten van vegetatie in het motorcompartiment van het schip, stenen met een driehoekige vorm die een gele vloeistof uitademen die medische eigenschappen heeft, de overblijfselen van kleine lichamen (ongeveer 10 cm) die erin leefden, een netwerk van “glazen” pijpen die het hele schip doorboren.

1.5 Miljard jaar oud buitenaards ruimteschip gevonden op maan met buitenaardse lichamen tijdens Apollo 19 & 20 missies

Alien ruimteschip

Ze vonden een humanoïde vrouw van 1,65 meter. Ze had geslachtsdelen, haar, zes vingers (we nemen aan dat de wiskunde gebaseerd is op een dozijn). Ze was piloot, er was een kunstvliegtuig op haar vingers en ogen aangesloten, het lichaam had geen kleren en ze moesten twee kabels doorsnijden die zonder neusgaten op de neus waren aangesloten. Leonov maakte het apparaat los van de ogen. Bloedstolsels of biovloeistoffen barsten en bevriezen in de mond, neus, ogen en delen van het lichaam. Sommige delen van het lichaam waren in een ongewoon goede staat, haar en huid werden beschermd door een dunne transparante beschermingslaag. De toestand leek niet dood of levend. De stand stond vol met opschriften en was gevormd uit lange, holle zeshoekige buizen.

Aan de andere kant kan men alleen maar raden dat dit het schip van de Anunnaki was, waarover Sitchin of een andere man schreef.

Twijfels worden veroorzaakt door het aantal vingers, deze mensachtigen hebben er 12 (6 aan elke hand), en we weten dat de Anunnaki het hexadecimale nummeringssysteem gebruikten en op alle fresco’s hebben ze 5-vingerige handpalmen.

 

We weten ook dat de Anunnaki een parallelle missie hadden in een lage baan om de aarde: een deel van hen werkte op aarde, het andere deel bleef op het moederschip. Het is goed mogelijk dat ze de maan gebruikten en dat een van de schepen daar bleef. Een ander interessant feit is dat het team van ingenieurs dat het Apollo-project daadwerkelijk heeft uitgevoerd onder leiding stond van Wernher von Braun, die tijdens nazi-Duitsland ten behoeve van het Derde Rijk werkte en voor hen de beroemde V-2-raketten creëerde.

Lees ook:   Bloedgroep en afstamming van de Nephilim

Σελήνη - Ωορρηξία - Σύλληψη - Αντισύλληψη : Είναι αυτή η εξωγήινη γυναίκα που βρήκε η NASA στη...

Braun kwam naar Amerika samen met vele andere Duitse wetenschappers die in 1945 uit Duitsland waren verwijderd als onderdeel van Operatie Paperclip. En de kolossale technologische doorbraak van de ingenieurs van het Derde Rijk kwam tot stand door samenwerking met de occulte genootschappen van Ahnenerbe en Vril, die informatie verkregen van de oude egregors van de goden die verband houden met onze beschaving.

Braun had een interessante reeks gebeurtenissen: Duitse occulte genootschappen -> verhuizen naar de VS -> werken aan een ruimteprogramma -> het detecteren van een buitenaards ruimtevaartuig, mogelijk dezelfde goden die de nazi’s adviseerden. Hij overleefde het tot 1977 en zag de lancering van Apollo 20 en was volgens Rutledge bovendien persoonlijk aanwezig bij de lancering.

Bron

Massive 1.5 Million-Year-Old Cigar UFO On Moon? The Secret Apollo 20 Mission

Gerelateerde artikelen

Back to top button