web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Waar is de Waarheid? En lebensborn

Hydroxychloroquine zou vele duizenden doden hebben veroorzaakt.
Maar wat is dat gebaseerd? Een schokkende analyse van de echte gegevens.
Het zijn dus leugens!
Gewoonweg niet waar!

Men houdt ons opzettelijk voor de gek!
Nu heb ik al zoveel gelezen inmiddels online o.a. over dit alles, dat het wonderlijk is dat men nog de olifant in de kamer niet wil benoemen.
Waar is men bang voor?
Dat de waarheid uitkomt?
Die komt uit…hoe dan ook!

Niemand zal dat kunnen stoppen.
Ook al verzinnen zij allerlei rotsmoezen om de vaccins als oorzaak onder het kleed te schuiven, het gaat ze nooit lukken.

Ze denken dat de bevolking achterlijk is, maar in feite zijn zijzelf niet zo slim.
Het zijn net kleuters die ontkennen dat ze iets gedaan hebben.
En ze denken dat wij ook kleuters zijn, maar wij zijn de ouders die hen dit zien doen.
Velen hebben het inmiddels wel door dat er gelogen wordt, dat er spelletjes gespeeld worden.
Dit gaat wel om mensen levens!
Dit is zeer kwalijk.

In de 2e wereldoorlog heeft men ook zoveel getest op mensen.
Hoe is het mogelijk dat dit weer gaande is in feite!?
De nazi’s zijn weer aan de macht helaas.
Nazaten van de nazi’s!

Zoek maar op Lebensborn.
Dat is een waanzinnig project geweest van de nazi’s waarbij ze vrouwen *Vrijwillig- zij wilden dat zelf* zwanger maakten, met behulp van bepaalde hoge heren in die oorlog.
Maar ook hebben ze sperma opgeslagen en ook van hitler zelf.

Mijn gevoel zegt mij dat zij aan de macht zijn nu, het grote rijk, de EU is uitgekomen.

Agneta van ABBa is ook een kind van Lebensborn

Lees ook eens:  Hugo zijn huisarts

Afbeelding

redface AnGel-WinGs.nl

 

 

Afbeelding

Die gekke en griezelige scènes die we ooit in horror- of sciencefictionfilms hebben gezien, kunnen onbeduidend zijn in vergelijking met het gruwelijke bereik dat bepaalde mensen in het echte leven kunnen hebben.

Tijdens nazi-Duitsland werd onder controle van de SS  (militaire nazi-organisatie) en het mandaat van  Heinrich Himmler een geheim programma opgericht  met de naam Lebensborn  , wat zich in het Duits vertaalt naar ‘bron van leven’.

Het geroezemoes over Adolf Hitlers voornemen om een ​​perfect ras te creëren werd eindelijk een feit. De Duitse dictator was ervan overtuigd dat alleen pure Ariërs de heersers van de wereld zouden moeten zijn, dus werd een SS-laboratorium aangepast om experimenten uit te voeren met de nieuwe generatie die tot de nazi-elite behoorde.

In lijn met het rassen-  en  eugeneticabeleid  van nazi-Duitsland  was het Lebensborn-programma beperkt tot individuen die als “raciaal zuivere” Ariërs werden beschouwd en tot leden van de SS.

Op basis van een artikel in Cultura Colectiva hebben we een interessante samenvatting gemaakt die de acht meest relevante feiten over het Lebensborn-programma presenteert, wat een ander duister facet van het nazi-tijdperk aantoont.

8 feiten die de wreedheid van het Lebensborn-programma onthullen

1. Dracht

 

Lees ook eens:  De bomb

De deelname van zwangere vrouwen aan het programma was afhankelijk van strikte en bepaalde raciale kenmerken. Kortom, ze moesten blauwe ogen, blond haar, een witte huid en een groot postuur hebben. Bovendien was het noodzakelijk om de identiteit van de vader (met dezelfde fysionomie) te verifiëren en te verifiëren dat deze geen genetische problemen vertoonden.

Himmler moedigde de voortplanting onder zijn SS-officieren aan met vrouwen die in aanmerking kwamen voor het programma, en streefde zo naar de geboorte van zuiverdere Arische kinderen.

2. Uitbreiding van het Lebensborn-programma

 

Vanwege een tekort in Duitsland aan kinderen die als puur Arisch ras werden geclassificeerd, breidde het nazi-regime het Lebensborn-programma uit naar bezette landen in Noord- en West-Europa, voornamelijk Polen en Noorwegen.

3. De Vikingen

 

De bron van het Arische ras was Noorwegen. De oude Vikingen werden beschouwd als de voorlopers van het ‘perfecte ras’. Himmler beweerde dat de Scandinaviërs het ideale fysieke uiterlijk van het Arische ras hadden, evenals het zuiverste bloed. Ze creëerden exclusieve klinieken voor de geboorte van baby’s van Noorse moeders en Duitse soldaten.

Toen de oorlog ten slotte eindigde, kregen deze ‘Hitlers kinderen’ te maken met discriminerende daden, omdat ze werden beschouwd als ‘de kinderen van de vijand’.

(Arisch ras was waarschijnlijk het Anunnaki ras, de buitenaardsen ooit op aarde, het zuiverste bloed, wisten zij veel!? Ging over rh negatieve bloedgroepen. Lees hiervoor de artikelen in rhesus negatief op deze website)

4. Ontvoerde kinderen

 

Duizenden kinderen die eruitzagen als pure Ariërs werden uit hun huizen ontvoerd met de bedoeling hen naar Duitsland te sturen om door nazi-families te worden opgevoed in speciale opvangcentra waar ze Duitse namen kregen. Daar leerden ze de taal, cultuur, gewoonten en werd de nazi-ideologie bijgebracht.

Lees ook eens:  De schaduw van de thalidomide-tragedie

5. Uitroeiing van ‘onrein’

 

De ontvoerde kinderen die absoluut niet aan de bijzondere voorwaarden van zuiverheid voldeden, werden naar concentratiekampen gebracht en vervolgens uitgeroeid, waardoor de verspreiding van hun ‘onzuivere genen’ werd voorkomen.

6. Zonder identiteit

 

Tussen 1936 en 1945 vonden in deze Duitse klinieken ongeveer 8.000 geboorten plaats. Omdat het een geheim programma was, waren veel van deze mensen niet officieel geregistreerd en kenden ze nooit hun afkomst, noch hun identiteit of die van hun ouders.

7. Terugkeer van ontvoerde mensen

 

Toen de oorlog voorbij was, werden de door de SS ontvoerde kinderen in 1947 onderzocht en ondervraagd om hun terugkeer naar hun huizen van herkomst te overwegen. De meesten van hen beschouwden zichzelf al als Duitser, maar ze herinnerden zich hun verleden niet en waren bang gescheiden te worden van hun adoptiegezinnen. Slechts ongeveer 3% keerde terug naar hun geboorteland.

8. Germanisering

 

Er wordt geschat dat er in Duitsland en de bezette landen in totaal tien Lebensborn-programmaklinieken waren. Wat betreft de ontvoering van kinderen wijst alles erop dat bijna 25.000 kinderen onder dwang naar Duitsland werden overgebracht voor hun ‘germanisering’.

Bron

Anunnaki waren vaak blond met blauwe ogen of roodharig met groene ogen.
In feite was die bloedgroep van belang voor koningshuizen daarom huwden zij met elkaar.

In feite zou men virussen kunnen maken op basis van bloedgroepen zelfs!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥