web analytics
11:11 Dubbele getallen

Amerika weet plots wie het witte huis hackte Update!

LINK
W
acht het waren de Russen, natuurlijk!!!!!!!!
Pfff, ze hebben er zin in oorlog krijgen met Poetin, nou wij niet hoor!

Vorig jaar zei Amerika dat Korea dat gedaan had en nu dit…

07-04-2015

Ik zei het gisteren dus al:

Rusland ontkent hacken: ‘Sport ons te beschuldigen’

8-4-15 – 16:34

Rusland ontkent iets te maken te hebben met de inbraak in het computersysteem van het Witte Huis. ‘Het is een soort sport geworden om Rusland overal de schuld van te geven’, verklaarde de woordvoerder van het Kremlin vandaag.
Hij reageerde op berichten in westerse media dat Russische hackers de computers van het Witte Huis waren binnengedrongen.

Russische hackers vallen de laatste tijd regelmatig e-mailsystemen bij de Amerikaanse overheid aan. De Verenigde Staten hielden altijd vol dat er nooit een e-mailsysteem was aangevallen waarin geheime informatie werd uitgewisseld. Bovendien schroefden de Amerikanen de beveiliging op.

Maar volgens de bronnen van CNN gebruikten de Russen de hack in de e-mailsystemen om in te breken in een ‘gevoelig’ deel van het computersysteem van het Witte Huis, de ambtswoning van president Barack Obama. De hackers konden bijvoorbeeld in de niet-publieke agenda van Obama. Die is niet geheim, maar ook niet openbaar.

https://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3946882/2015/04/08/Rusland-ontkent-hacken-Sport-ons-te-beschuldigen.dhtml

Lees ook:   Ontvolkingsmedicijn stilletjes, bedrieglijk hernoemd en in de voedselvoorziening gepompt
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button