web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-EliteTipsWetenschap & Ontwikkeling

PSYCHIATRIE: EEN INDUSTRIE DES DOODS

PSYCHIATRIE: EEN INDUSTRIE DES DOODS

The Deadly Industry of Psychiatry / La Industria Mortal de La Psiquiatría

Bekijk deze documentaires aub, en besef dat de gek niet in de inrichting zit maar deze beheert.

Door zeldzaam historisch en eigentijds materiaal en interviews met meer dan 160 artsen, advocaten, pedagogen, overlevenden en deskundigen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorgindustrie en haar schandalen, werpt deze boeiende DVD een blik op de waarheid over de wrede pseudo-wetenschap, psychiatrie genaamd, en de miljardenfraude die in deze bedrijfstak wordt gepleegd.

Wij vinden dat u het recht heeft om de naakte, harde feiten te kennen over de psychiatrie, haar beoefenaars en de bedreiging die ze vormen voor onze kinderen. Bekijk deze film en ontdek de waarheid.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/introduction.html

HOOFDSTUK 2: DE OORSPRONG VAN PSYCHIATRIE
Vanaf haar ontstaan in begin 1700 maakt de psychiatrie gebruik van methoden om mensen met geestelijke problemen in psychiatrische inrichtingen op te sluiten, te onderwerpen en af te zonderen. Psychiaters maakten winst aan het menselijk leed.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/origins-of-psychiatry.html

HOOFDSTUK 3: DE MENS OPNIEUW GEDEFINIEERD
Door de mens opnieuw te definiëren als een dier zonder ziel, dachten de psychologen en psychiaters, dat de mens net zo gemakkelijk gemanipuleerd kon worden als een hond getraind kan worden om te kwijlen wanneer er een bel werd geluid.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/man-redefined.html

HOOFDSTUK 4: PSYCHIATRIE: DE MANNEN ACHTER DE HOLOCAUST
De nazi’s hebben vele mensen gedood. Hun rechtvaardiging hiervoor was de eugenetica-theorie uit de psychiatrie en de psychologie – dat bepaalde volkeren inferieur waren en zouden moeten worden uitgeroeid en dat dan hun soort zou verdwijnen. Deze architecten van de Holocaust werden echter nooit voor het gerecht gedaagd.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/psychiatry-the-men-behind-the-holocaust.html

SAMEN

HOOFDSTUK 5: PSYCHIATRIE: HET CREËREN VAN RACISME
De wreedste racisten werden geïnspireerd door de eugenetica – van de apartheid in Zuid-Afrika tot de Ku Klux Klan en de experimenten op minderheden in de Verenigde Staten – die onrechtvaardigheid, onmenselijkheid en de ontzegging van menselijke waardigheid aan miljoenen rechtvaardigde.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/creating-racism.html

HOOFDSTUK 6: PSYCHIATRIE IN DE SOVJET-UNIE
De mens vecht en sterft voor het recht om vrijelijk te spreken en te handelen. De psychiatrie werkte samen met de machthebbers in communistisch Rusland om de rechten van politieke dissidenten af te nemen en hun “zoektocht naar rechtvaardigheid” te definiëren als een geestelijke afwijking om hun gevangenschap te rechtvaardigen.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/soviet-psychiatry.html

HOOFDSTUK 7: HERSENBESCHADIGING: HET WONDERMIDDEL VAN DE PSYCHIATRIE
Als er bij iemand per ongeluk een ijspriem achter zijn ogen zou worden gestoken, of als hij getroffen zou worden door een schok van 240 volt waardoor hij stuiptrekkingen krijgt en nauwelijks meer kan ademhalen, zou hij direct naar een ziekenhuis worden overgebracht. Psychiaters noemen dit echter “behandelingen”.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/brain-damage-psychiatrys-miracle-cure.html

HOOFDSTUK 8: DROGEREN UIT WINSTBEJAG
Psychotrope drugs zijn niet bedoeld om te genezen, maar om de symptomen te onderdrukken en ze brengen lichamelijke schade toe aan diegene die ze inneemt. Met elke nieuwe “wonderpil” die op de markt komt, worden ook uitspraken over de veiligheid en effectiviteit gedaan; de gevaren komen pas later aan het licht. Psychotrope drugs hebben de dood tot gevolg.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/drugging-for-profit.html

.

HOOFDSTUK 9: PSYCHIATRISCHE DWANGMIDDELEN EN OPSLUITING
De behandelmethoden waarbij psychiaters gebruik maken van zowel fysieke als chemische dwangmiddelen in inrichtingen zijn voor hen zeer lucratief. Omdat ze toegeven dat dergelijke behandelmethoden vaak tot de dood kan leiden, kun je stellen dat psychiaters niet gestraft worden voor het plegen van moord.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/psychiatric-coercion-and-restraint.html

HOOFDSTUK 10: PSYCHIATRISCHE CRIMINALITEIT
Binnen de “beroepsgroep” van psychiaters bevinden zich verkrachters, afpersers en fraudeurs, en vele psychiaters hebben gevangenisstraffen en boetes opgelegd gekregen. Op zijn minst 10 procent van de psychiaters hebben hun patiënten seksueel misbruikt, waarbij één op de twintig slachtoffers ook nog eens minderjarig is.
https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/psychiatric-criminality.html

HOOFDSTUK 11: DSM: HET VERZINNEN VAN GEESTESZIEKTEN
Psychiaters declareren hoge bedragen bij verzekeraars, overheden en bij wie dan ook, die betalen om verzonnen geestelijke stoornissen te laten “behandelen”.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/inventing-mental-illness.html

HOOFDSTUK 12: KINDEREN IN HET WEB VAN DE PSYCHIATRIE
Miljoenen kinderen worden van een psychiatrisch etiket voorzien voor normaal kindergedrag en krijgen psychotrope middelen voorgeschreven die hen tot gewelddadige acties en zelfmoord kunnen drijven.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/kids-in-psychiatrys-cross-hairs.html

HOOFDSTUK 13: PSYCHIATRIE: VERBORGEN INVLOED
De psychiatrie heeft haar agenda met betrekking tot controle, macht en overheersing meer dan zestig jaar opgedrongen aan een niets vermoedende samenleving en daarbij de rechterlijke macht, het onderwijs, de geneeskunde, de politiek en vele andere vakgebieden misvormd.

https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/psychiatry-hidden-influence.html

HOOFDSTUK 14: HET HERSTELLEN VAN MENSENRECHTEN EN RESPECT VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID
Psychiaters handelen alsof ze boven de wet staan – ze sluiten mensen op zonder verhoor, beroven hen van hun mensenrechten terwijl ze hen ongewenste behandelingen opdringen. Ruim 36 jaar heeft de Citizens Commission on Human Rights de overtredingen van de psychiatrie onthuld en bestreden.
https://www.cchr.nl/videos/psychiatry-an-industry-of-death/cchr-restoring-human-rights-and-dignity-to-mental-health.html

Straight jacket - a good look - winter white ! blazer .. for work?? haha

DE VERBORGEN VIJAND DOCUMENTAIRE
ONTHULT DE VERBORGEN PRAKTIJKEN
ACHTER DE ZELFMOORDEN IN HET LEGER
Op de officiële website van het Ministerie van Defensie van de Verenigde Staten stond begin 2013 de verbijsterende statistiek dat het aantal zelfmoorden in het leger in 2012 het aantal militairen dat in actie was omgekomen verre oversteeg – een gemiddelde van bijna één per dag. Een maand later verscheen een nog meer ontnuchterende statistiek van het Departement van Veteranenzaken van de VS: het zelfmoordcijfer onder veteranen was opgelopen tot 22 per dag – ongeveer 8000 per jaar.

De situatie werd zo ernstig dat de Minister van Defensie van de VS de zelfmoorden in het leger een “epidemie” noemde.

Sommigen claimden dat dit enorme aantal van zelfverwondingen komt door de stress van de oorlog. Maar de feiten laten zien dat 85% van de soldaten die zelfmoord pleegden, geen strijd hadden geleverd – en 52% van hen was zelfs niet ingezet.

Dus welke onverdachte factor zorgt ervoor dat zelfmoorden in het leger zo stijgen?

Volgens de nieuwe documentaire De Verborgen Vijand: de verborgen agenda van de psychiatrie, wijzen alle bewijzen één kant op: de omhoogvliegende aantallen psychiatrische middelen die sinds 2003 worden voorgeschreven. Bekende bijwerkingen van deze medicatie, zoals verhoogde agressie en zelfmoordgedachten, worden weerspiegeld in de toenemende aantallen van gevallen van huishoudelijk geweld, misbruik van kinderen en seksuele misdrijven, alsook zelf-verwondingen bij militair personeel.

Trek deze lijn verder door en je ontdekt dat psychiaters de definities van wat het betekent om een geestelijke stoornis te hebben, steeds verder oprekken, specifiek wanneer het gaat om Posttraumatische Stressstoornis (PTSS) bij soldaten in actieve dienst en bij veteranen. Diagnoses van psychologische stoornissen zoals PTSD, persoonlijkheids-stoornis en sociale angststoornis worden in de psychiatrie vrijwel onvermijdelijk gevolgd door het voorschrijven van tenminste één psychiatrisch middel.

Psychiaters weten dat hun middelen niet echt iets genezen, maar alleen symptomen wegdrukt. Ze zijn zich er wel degelijk van bewust dat er veel gevaarlijke bijwerkingen zijn, waaronder mogelijke verslaving. Ze houden echter vol dat de risico’s van de bijwerkingen van de medicatie in het niet vallen bij hun voordelen. En terwijl het échte probleem van de soldaat niet wordt behandeld, verslechtert ondertussen zijn gezondheid.

In het licht van deze grimmige zelfmoordstatistieken van het leger, wordt er meer en meer geld besteed aan psychiatrie: het Pentagon van de VS besteedt nu $2 miljard per jaar alleen al aan geestelijke gezondheidszorg. Het budget van de geestelijke gezondheidszorg van het Bureau voor Veteranenzaken in de V.S. is omhooggeschoten van minder dan $ 3 miljard in 2007 naar bijna $ 7 miljard in 2014 – en dat allemaal terwijl de situatie slechter wordt.

In De Verborgen Vijand wordt de hele situatie breed uitgemeten, en er wordt op aangedrongen dat soldaten en veteranen worden voorgelicht over de echte gevaren van psychiatrie en psychiatrische middelen. Het antwoord is informed consent: van tevoren volledig voorgelicht zijn en dan pas toestemming tot behandeling geven – zowel als hun recht uit te oefenen om behandeling te weigeren. Onze mensen in actieve dienst moeten weten dat er veilige en doeltreffende niet-psychiatrische oplossingen bestaan voor de afschuwelijke gevolgen van oorlogsstress, en dat deze oplossingen hen niet zullen blootstellen aan gevaarlijke en giftige behandelingen die hun gezondheid als een baksteen laten vallen.

https://www.cchr.nl/documentaries/the-hidden-enemy.html

Negative thinking robs you of joy. What are the thoughts you tell yourself? Are they true?~~~

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥