...

01 december 2021

 

Hoe krankzinnig zijn we aan het worden?

https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoe-absurd-zuur-en-krankzinnig-is-het-westen-eigenlijk-geworden-nou-zo/

Maria heeft wel constant overal pijnlijke zwellingen, waardoor ze om de haverklap bij de huisarts zit. Maar het is het allemaal waard, zo beweert ze. ‘Ik voel me geil als ik naar mezelf kijk,’ aldus de vrouw (?) die op haar 17e begon met strippen om haar droom te kunnen betalen.

U denkt ‘dit is maar een gestoorde eenling’, maar ze heeft inmiddels 144.000 volgers op Instagram, vooral mannen die razend enthousiast zijn en naar haar hand dingen. ‘Eentje bood aan dat hij zijn vrouw voor mij zou dumpen, maar ik wees hem af omdat hij blut en lelijk is.’ (1)

Nou die heeft een reuzen kamelenteen laten bouwen…damn! Foto via de website link…

-Het linksliberale San Francisco (refugees welcome! the more the merrier!) kampt met een enorm zwervers- en daklozenprobleem. De gemeente worstelt ermee dat hele straten vol liggen met menselijke uitwerpselen, en heeft daarom bepaald dat publieke toiletten voortaan 24/7 open moeten zijn en worden bewaakt. Kosten? $ 28,50 – per doorspoelbeurt. De resultaten zijn tot nu toe magertjes; er wordt slechts 13% minder menselijk afval gedeponeerd.

-Dus een gezonde witte man zou voortaan kunnen eisen dat iedereen hem als gehandicapte zwarte vrouw ziet, en dan naar de uitkeringsinstantie kunnen gaan om een arbeidsongeschiktheidsuitkering aan te vragen, met de daarbij behorende voorkeursbehandeling omdat hij zichzelf tot de zwarte minderheid rekent. De overheid zal hem/haar dan die uitkering moeten geven, want anders is het ‘discriminatie’. (5)

 

-‘Vrouw’ is ‘walgelijk taalgebruik’

Wacht even, ‘vrouw’? De Britse stichting Kankerbestrijding heeft besloten dat ‘vrouw’ voortaan een discriminerende term is. In de advertenties waarin vrouwen worden opgeroepen om zich te laten controleren op baarmoederhalskanker heten zij voortaan ‘iedereen tussen de 25-64 met een cervix.’ Het is ongetwijfeld aftellen totdat het woord ‘baarmoederhalskanker’ ook onder discriminatie gaat vallen, en wordt veranderd in ‘baarmenshalskanker’.

Lees ook:   Vuurwerk of gewoon een bom?

-Transgenders verzieken vrouwensporten

De Nationale Studenten Atletiek Vereniging (NCAA) heeft een man uitgeroepen tot de ‘vrouwelijke atleet’ van de week. Twee jaar geleden deed deze ‘vrouw’ nog gewoon als man mee. In de VS wordt het ene na het andere record in de vrouwensporten gebroken door transgenders. Vrouwelijke atleten die openlijk zeggen dat dit eigenlijk niet eerlijk is, worden meteen beschuldigd van discriminatie en haat. (7)

Lees verder via de link hierboven…

Wat er mis is?
Misschien teveel drugs, snuif, pillen?
Wauw wat een wereld is dit geworden… hoe kan het zo bestaan?

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten