web analytics
11:11 Dubbele getallen
Buitenaards

Wetenschapper claimt fotografisch bewijs van insecten- en reptielenleven op Mars

Een vermaarde entomoloog aan de Universiteit van Ohio doet een verrassende bewering. Emeritus hoogleraar William Romoser heeft de afgelopen jaren een aantal foto’s bestudeerd die publiekelijk beschikbaar waren van Mars-rovers en heeft wat hij beschrijft gevonden als ‘insectachtige vormen, die op dezelfde manier zijn gestructureerd als bijen, maar ook als reptielachtige vormen’. Romoser stelt ondubbelzinnig: “Er was en is nog steeds leven op Mars.” Hier onderzoeken we het verleidelijke bewijsmateriaal…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥