web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Bewijs van Buitenaards Contact in 12.000 BC

https://youtu.be/hrBsHOx0NCk

Nu de meesten zullen dit niet verstaan maar de video is al interessant genoeg!

-Vertaald door google…
Dit is archeologie verboden voor vele jaren en het was voor ons verborgen. Contact met ruimte wezens en andere culturen bestonden ooit intens, zelfs hybridisatie werd over de hele wereld gegeven. Verbazingwekkende stenen met vreemde symbolen, met vreemde kenmerken en UFOs met onze oude culturen, zoals de Azteken, Maya’s, Zapoteken, Olmeken, Anahuac, entc, is het belangrijk om onze relatie met de culturen van de ruimte te erkennen en ze zijn geregistreerd in verschillende archeologische sites in Mexico, deze vreemde relatie met andere delen van de wereld, maar de belangrijkste symbolen waarin ze kunnen ons helpen om te weten en te begrijpen wat we proberen te communiceren met deze teksten en afbeeldingen in deze buitengewone stenen

UFO ONLINE - Het ontrafelen van het mysterie Related UFO / UFO:

 

Lees ook:   Farao's en hun puntoren
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken