web analytics
11:11 Dubbele getallen
U.F.O

UFO in witte cilindervorm boven Golden Valley AZ USA met lichtbollen die eromheen vliegen

Getuigenverklaring: Ik merkte ook dat de lichtbollen eraf kwamen. Je bent de eerste publicatie die het serieus neemt. Alles wat ik kan zeggen is dat ik al een gelovige was, dit was geweldig om vast te leggen, en het was absoluut veel wonderbaarlijker in eigen persoon.

En het zijn zeker geen SpaceX-satellieten. Zelfs als het de Orbs zou verklaren die ernaartoe en eromheen vliegen? Jongens, het is waarschijnlijk een van de betere UFO-waarnemingen vanwege de UFO-bollen die de cilinder-UFO zoemen. De Orbs flikkeren aan en uit als een bal van licht.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥