web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Antarctica wordt afgesloten terwijl het onthullen van het geheime ruimteprogramma begint

Antarctica wordt afgesloten terwijl het onthullen van het geheime ruimteprogramma begint

GEHEIME RUIMTEPROGRAMMA’S

• Meerdere bronnen zijn het erover eens dat de Amerikaanse regering binnenkort haar geheime ruimteprogramma zal onthullen. We horen ook een Chinees programma voor geheime ruimte, een nazi-programma voor geheime ruimte en een Russisch programma voor geheime ruimte. Al deze onthullingen gaan gepaard met ongebruikelijke bewegingen van goud en andere financiële afwijkingen. Dit zijn allemaal tekenen dat er een soort verbijsterende planetaire gebeurtenis op komst is.

• De officiële lancering van een US Space Force door Trump is slechts het begin van een geleidelijk proces van openbaarmaking, zeggen functionarissen van het Pentagon. ( zie ExoArticle door Dr. Salla hier ) De media worden nu gevuld met verhalen over UFO’s en geheime anti-zwaartekracht en compacte militaire kernfusie-technologie. Een recent gepensioneerde luchtmacht-generaal onthulde bestaande technologie die ons “binnen een uur van het ene deel van de planeet naar een ander deel kan brengen” ( zie ExoArticle hier )

• Catherine Austin Fitts hebben gedocumenteerd en het Pentagon bevestigde dat de beruchte $ 21 biljoen die sinds 1998 in het Pentagon-budget ontbrak, in het geheime ruimtevaartprogramma ging. Deze maand, Rep. Mike Rogers, R-Ala. en luchtmachtsecretaris Barbara Barrett riepen beiden publiekelijk op voor de declassificatie van de Amerikaanse militaire ruimtevaartprogramma’s. ( zie hier ExoArticle )

• Er zijn meerdere meldingen van vreemde gebeurtenissen op Antarctica. Een hoge CIA-officier en familielid van admiraal Richard Byrd zegt dat Antarctica “op slot is”. Op 10 december verdween een Chileense militaire C-130 met 38 mensen bij goed weer op weg naar Antarctica, kennelijk wegens schending van het geheime luchtruim. Een senior P2-vrijmetselaarbron die Russische FSB- en CIA-rapporten citeert, zei: “Ik weet zeker dat er oude buitenaardse bases zijn” op Antarctica. “Veel Russische en Amerikaanse wetenschappers zijn gedood op Antarctica”. Daarom is Antarctica afgesloten. Dezelfde P2-vrijmetselaarbron meldde dat de recente aardbeving op de Filippijnen werd veroorzaakt door een aanval op een vijandige ondergrondse militaire basis.

Lees ook:   Het eigen risico wiens schuld is dit eigenlijk?

• Aziatische leiders van geheime genootschappen hebben lang gewild dat de VS hun geheime ruimteprogramma aan hen zou onthullen. Ze zeggen dat dit is overeengekomen tijdens de recente handelsbesprekingen tussen de VS en China in ruil voor China dat elk jaar voor $ 200 miljard aan goederen uit de VS koopt, hoewel de Amerikaanse economie niet in staat is om zoveel te exporteren. Maar als dit geheime ruimtetechnologie omvat, is het logisch.

• Het gaat niet zoals gewoonlijk op de financiële markten van de wereld. De P2-vrijmetselaarsbronnen zeggen dat er geld op de repomarkt wordt gepompt als reactie op een proxy-oorlog die de Duitsers, namelijk JP Morgan en Deutsche Bank, tegen de Rothschilds, namelijk Goldman Sachs en Trump, afzet. De Fed heeft aangekondigd $ 500 miljard te willen pompen in noodlijdende financiële markten. Indonesië kondigde een infrastructuurproject van $ 40 miljard aan, van een uitbetaling aan de Indonesische regering voor het verlenen van toegang tot hun goud aan de Rothschilds. Goldman Sachs bevestigde dat 1.200 ton of $ 57 miljard aan “onverklaarde goudstromen” recentelijk zijn opgemerkt. Volgens Zero Hedge wordt meer dan $ 1 triljoen dollar in het buitenland opgepot door de rijke elite van de wereld. Wanneer reguliere publicaties zoals The Wall Street Journalbegin te zeggen dat bedrijven hun boeken koken om hun winst te verhogen, je weet dat het einde nabij is. Het zal onmogelijk zijn om de huidige zeepbel op de Amerikaanse aandelenmarkten veel langer vol te houden.

• Volgens de schrijver, Ben Fulford (hierboven afgebeeld), nam de voormalige voormalige Fed Chief Paul Volcker zijn bevelen aan van zijn Rockefeller-bazen die in het geheim besloten hoe het geld van de centrale bank zou worden verdeeld. Maar nu staat het onderwerp van schuldvergeving of ‘jubileum’ centraal. Dit is nog een hint van een soort financiële gebeurtenis die kan worden gekoppeld aan openbaarmaking van ruimte.

Lees ook:   De VS die Europa en het Midden-Oosten uitpersen zijn begonnen

• Nu de Britse premier Boris Johnson een mandaat heeft gekregen om de Duitse EU te verlaten, is er een fundamenteel akkoord bereikt om Europa te laten leiden door een driemanschap van Duitsland, Rusland en het VK. De politieke aanvallen op Rusland en op Trump die door een bepaalde Britse factie werden uitgevoerd, zullen nu worden afgebouwd en gestopt.

• Midden januari wordt een bijeenkomst georganiseerd tussen het Britse Gemenebest, de P2 Vrijmetselaars, het Pentagon en Aziatische geheime genootschappen om de oprichting van een Wereldplanningbureau met een jaarlijks budget van $ 1 biljoen te bespreken; openbaarmaking van het geheime ruimteprogramma; schuld jubileum; en de wereldwijde financiële reset.

Een ongewone vlaag van gebeurtenissen en persaankondigingen maakt duidelijk dat de Amerikaanse regering haar geheime ruimteprogramma onthult, zijn meerdere bronnen het erover eens. We horen ook een Chinees programma voor geheime ruimte, een nazi-programma voor geheime ruimte en een Russisch programma voor geheime ruimte. Al deze onthullingen gaan gepaard met ongebruikelijke bewegingen van goud en andere financiële afwijkingen. De recente handelsovereenkomst tussen de VS en China is ook gekoppeld aan deze geheime ruimteprogramma’s, vinden Chinese en Pentagon bronnen. Dit zijn allemaal tekenen dat er een soort verbijsterende planetaire gebeurtenis op komst is.

Meestal betreedt deze schrijver niet lichtvaardig de UFO-wereld en is van mening dat buitengewone claims buitengewoon bewijs vereisen. Dit bewijs is nu echter niet meer te ontkennen.

Het grootste bewijs is een reeks openbare aankondigingen door meerdere overheidsfunctionarissen, waaronder de Amerikaanse president Donald Trump. De officiële lancering van een US Space Force door Trump is nog maar het begin van een geleidelijk proces van openbaarmaking, zeggen functionarissen van het Pentagon.

De media worden nu gevuld met verhalen over UFO’s en geheime Amerikaanse militaire technologie als onderdeel van dit proces. Zoals we eerder hebben gemeld, heeft de Amerikaanse marine patenten vrijgegeven voor anti-zwaartekracht vliegende schotels en compacte kernfusie. Nu hebben we een onlangs gepensioneerde luchtmacht-generaal die het heeft over al bestaande technologie die ons “binnen een uur van het ene deel van de planeet naar een ander deel kan brengen”.

Lees ook:   De gevaren van de vaccinaties

Rep. Mike Rogers, R-Ala. en luchtmachtsecretaris Barbara Barrett riepen deze maand allebei publiekelijk op voor de declassificatie van ‘een grote hoeveelheid informatie over Amerikaanse militaire ruimtevaartprogramma’s’.

De $ 21 biljoen die sinds 1998 ontbreekt in de Amerikaanse overheidsbegroting, zoals gedocumenteerd door Catherine Austin Fitts en anderen, werd besteed aan het geheime ruimteprogramma, bevestigen ambtenaren van het Pentagon. Veel van deze technologie wordt nu vrijgegeven aan het grote publiek, zeggen ze.

We krijgen ook veel meer UFO-waarnemingen over de hele wereld die worden opgenomen op video van hoge kwaliteit. Als je de gewoonte krijgt om zoals ik naar de lucht te kijken, zal het niet lang duren voordat je het zelf kunt zien met je eigen blote ogen.

Nu de Antarctische zomer is begonnen, krijgen we ook hier meerdere meldingen van vreemde gebeurtenissen. Op 10 december verdween een Chileens militair vliegtuig met 38 mensen bij goed weer op weg naar Antarctica.

Een hoge CIA-officier en familielid van admiraal Richard Byrd van de bekendheid van Antarctica, vertelde ons:

“Het Chileense leger kreeg van hun controleurs het bevel om niet in de buurt van Antarctica te gaan. Ze dachten dat ze slimmer waren en meer wisten dan hun meesters. De C-130 is verwijderd. Het was niet wie er in het vliegtuig zat, het was wat ze droegen dat resulteerde in ‘de verdwijning’. Op dit moment vinden er geen in- en uitgangen plaats op Antarctica. Het zuidelijkste continent ligt tot nader order vast (niet vanwege dit incident). ”

Antarctica Under Lockdown as Secret Space Program Unveiling Begins

Artikel door Benjamin Fulford 17 december 2019 (inteldinarchronicles.blogspot.com)

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥