web analytics
11:11 Dubbele getallen

Hoe de VS te redden? Donald Trump

Hoe de VS te redden? Donald Trump,

VERDEEL, REGEL & ELIMINEER het imperiale complex door de componenten ervan te scheiden!
Beste mensen van de VS! Het rijk was nooit van jou. Het was nooit voordelig voor je. Het heeft nooit de bedoeling gehad om iets goeds in de wereld te verspreiden. Dump het voordat het jou dumpt!

1. Breder perspectief

Overweeg alstublieft, zelfs aannemend dat er een soort van “vrede” was door wederzijdse afschrikking tussen de NAVO en het Warschaupact , dat Koude Oorlog werd genoemd , verkeerd was, omdat er altijd een hete kant was in Latijns-Amerika, Afrika en Azië, vooral Vietnam, Korea, Angola, Afghanistan en andere plaatsen. Het ging nooit over het verdedigen van het rijk van “vrijheid”, maar altijd over wereldwijde dominantie.

Ps bekijk het via de link ivm video’s e.d.

https://geoarchitektur.blogspot.com/p/donald-trump-divide-et-empera-by.html

Na de implosie van de Sovjet-Unie en het Warschaupact ging het VS-imperium ervan uit dat het de enige mondiale macht kon worden, ondanks de ongunstige geografische ligging achter de grote oceanen en ver weg van de belangrijkste markten en hulpbronnen van de wereld.

Vanwege dit nadeel zijn de inspanningen veel groter dan voor de machten op de juiste plaats. Het is geen wonder dat Rusland slechts ongeveer $ 66 miljard hoeft uit te geven in vergelijking met $ 700 miljard van het Amerikaanse rijk en ongeveer $ 1000 miljard van alle NAVO-leden, plus uitgaven voor “geheime operaties” en de uitgaven van de honderden miljarden door Arabische landen , die de keizerlijke eerst aangevallen troepen moeten financieren, die worden ingelijst als ‘islamisten’. Met toenemende weerstand moeten de imperiale krachten hun inspanningen vermenigvuldigen om het evenwicht te bewaren.

Het land van poker bluffers droomde ervan om op het Grand Chessboard te spelen, volgens Zbigniew Brzezinski, de beruchte hater van Rusland van Poolse afkomst. Hij en Henry Kissinger en vele andere imperialisten reden de VS in een modderpoel. Na enkele misleidende ‘succesverhalen’, met name de blokkering van de Sovjet-Unie in Iran en de nederlaag in Afghanistan, waren deze ‘strategen’ dronken van hun overwinningen en verloren ze de verbinding met de realiteit.

Door de ontwikkelingen nuchter te analyseren, konden alternatieve verklaringen worden gevonden. Zelfs als ze daaraan hebben bijgedragen door met de olieprijs te spelen en tienduizenden terroristen naar Afghanistan te sturen, was de belangrijkste reden van de Sovjet-implosie het onvermogen van de communistische apparatchiks om een ​​duurzame economie op te bouwen.

Imperialisten worden niet wijs door oud te worden. Brzezinski stierf door de mislukking in Afghanistan en Irak te observeren en Kissinger vertelt nog steeds de oude verhalen. Toen Brzezinski zei, schijnbaar uit van de wijsheid van de leeftijd, dat ‘ T oday, is oneindig veel makkelijker om een miljoen mensen te doden dan een miljoen mensen te controleren. Het is makkelijker om te doden, dan om de controle … ”mensen zoals Dick Cheney bleek dit in ” Shock & Awe ” door zoveel mogelijk Irakezen te doden door verarmde uraniummunitie en terreurdaden . Hij werd gevolgd door Barack Obama, die opschepte over ” echt goed in het doden van mensen met drones “.

Het imperium werd steeds gruwelijker uit wanhoop en verloor op alle fronten. De volledige uitrol van het ” Project voor een groter Midden-Oosten ” door zogenaamde ” Arabische Lente ” neprevoluties zou de knock-out slag moeten zijn om te ontsnappen aan dit stroomafwaartse dilemma, maar de hele operatie verbrijzelde bij de onbreekbare rots van Syrië en de keizerlijke hyena’s werden geslagen door de Syrische, Iraakse, Afghaanse, Russische en Iraanse leeuwen.

Mahomed_Hurbagandov
Mannen en vrouwen van waardigheid! Onderschat nooit de historische ervaring van samenlevingen en neem Hollywood-scripts nooit voor de realiteit. De mensen in het Midden-Oosten hebben veel oorlogen gezien tussen voormalige rijken, ze stierven onder de zwaarden van de Mongolen-horden van Genghis Khan
Bakr_AlSamaraiei

en later de van Timur de Lamé . 2. De imperiale val Bij de val van het Britse rijk kwamen de VS als een nieuwe eerlijke speler en wekte verwachtingen die nooit werden vervuld. In plaats daarvan namen de VS alle slechte imperiale aspecten over:

keizerlijke oorlogen
wereldwijde drugshandel
wereldwijde samenwerking met criminele netwerken
Het ogenschijnlijk dode Britse rijk gaf echter nooit zijn sterke invloed op de financiële markt op, maar creëerde in plaats daarvan een schaduwbanksysteem in paradoxen voor belastingontduiking en behield ook zijn geheime operatiemogelijkheden . Op basis daarvan is de VS nooit een echt rijk geweest, omdat de basis van alle imperiale macht de volledige controle over het monetaire systeem is, zelfs als we aannemen dat de Federal Reserve echt een Amerikaanse instelling is en de FED Dollar de Amerikaanse nationale valuta is.

The Spider’s Web: Britain’s Second Empire

Prof. Werner legt briljant uit hoe het banksysteem en de financiële sector echt werken.

In het geval van de staatsgreep van 1953 in Iran, instrumenteerden de Britten ook meesterlijk de VS als hun eigen handlanger . Tot op de dag van vandaag hebben de strategen van de VS echter nooit begrepen dat ze het vuile werk voor de Britten deden en het was nooit in het belang van het Amerikaanse Rijk of de VS om Iran te bedreigen en te beheersen.

In navolging van de voorbeeldcoup in Iran , voerde het Amerikaanse rijk militaire staatsgrepen over de hele wereld uit, waarbij dictatuur van terreur en marteling werd geïnstalleerd . De marteling, terreur en het bloedvergieten weerlegden één belangrijke verwachting van Amerika, de “bevordering van democratie”.

Lees ook:   IS NEDERLAND GEVALLEN?

Het lot om de wereld te regeren door middel van financiën kwam tot uiting door afhankelijk te zijn van drugsgeldtijdens en na de nederlaag in Vietnam. Sinds die tijd is een van de belangrijkste bezigheden van de CIA het domineren van de wereldwijde drugs- en wapenmarkt door samenwerking met allerlei criminele netwerken.

3. Zwakte van de Strangler-vijgenboom

Gezien de achteruitgang en verstoring van het huidige wereldrijk, is het waardevol te begrijpen hoe het uit elkaar kan vallen langs de scheurlijnen van zijn componenten. Een sociologisch lichaam is vergelijkbaar met een biologisch lichaam, het bestaat uit organen en nuttige en schadelijke parasieten. Op weg naar de dood krijgen de parasitaire componenten een groter aandeel en domineren ze het hele lichaam of we kunnen zeggen dat de voorheen ‘nuttige’ elementen parasitairer worden .

In imperiale lichamen is er altijd een zelfoverlevende, niet-imperiale kern. Het dumpen van de pure imperiale componenten en het laten overleven van de kern zou het hoofddoel moeten zijn van de kerncomponenten.

Het in de VS gevestigde wereldrijk is vanaf het begin in 1913 nep, met de gedeeltelijke verplaatsing van het imperiale financiële systeem van Londen naar New York, “per toeval” kort voor het begin van WOI. En het is een wandelende dood, tenminste sinds de nederlaag in Vietnam en de eenzijdige nietigverklaring van Bretton Woods System van 1944 in 1971 .
Het wordt op poten gehouden door
nep geld,
valse welvaart,
vals nieuws,
valse zaken,
nep politiek,
nep economie,
valse veiligheid,
nep alliantie en
nepbestuur.

Het hele imperiale systeem is duidelijk een dodelijke gevaarlijke last voor de VS zoals een wurgboom voor een waardeboom! Het begon kleine en onschadelijke, veelbelovende zoete vruchten van ” monetaire stabiliteit ” en “economische welvaart”, maar het leeft van het zuigen van het leven uit zijn gastheer!
afbeeldingen (3)

De imperiale wurger is echter niet zoals een echte wurgboom. Het kan niet op een dag op zijn eigen lichaam en wortels blijven zonder het bestaan ​​van de VS.

Hostbomen, aangevallen door dergelijke parasieten werpen regelmatig hun schors af en gebruiken de hulp van symbiotische wezens om de parasieten te elimineren. Het is tijd voor de VS om hetzelfde te doen voor het hele live sucking imperial complex.

Het imperiale complex boven de VS moet worden geëlimineerd omdat het nooit enig voordeel voor de VS heeft gehad en altijd een last was. Nu kan deze last niet worden gedragen en kan niets meer neppen! Zelfs de gevel is verdwenen !

President Donald Trump is IMHO de laatste kans om het imperiale complex te dumpen voordat het de VS dood wurgt. Het doden van deze POTUS is geen optie, zoals gedaan met Lincoln en de gebroeders Kennedy JFK & RFK. Het imperiale systeem kan zijn nepbestaan ​​niet verlengen door gericht te doden.

Dus laat me dit uitleggen door de complexiteit te ontleden.

4. De niet-imperiale kern

Het is moeilijk om dit te definiëren, omdat de stichting van de VS werd gevolgd door verovering en oorlogen binnen het huidige lichaam, wat wij beschouwen als de Verenigde Staten van Amerika, maar ik beschouw dit als de overgebleven kern en probeer de onmisbare componenten te definiëren, die zijn de …
grondwet van de VS.
51 staten van de VS.
de president van de VS.
ontwikkelende en producerende industrie van de VS.
gezond deel van onderwijs en wetenschap
De overheidskunst van de huidige president van de VS (POTUS), de heer Donald Trump, zou moeten zijn om deze kern te scheiden van alle imperiale elementen, tenminste de imperiale elementen te behouden zolang ze nog een voordeel hebben voor de zachte overgang aan de niet-imperiale staat.

5. De-imperialisatie is begonnen!

Luister naar POTUS Donald Trump! Niets wordt weggelaten, niets kan worden betwijfeld!
Hij verklaart een oorlog tegen het corrupte establishment!

Onder verwijzing naar POTUS rechtstreeks van twitter:

POTUS ondersteunt bewoners van de gastboom VS om weerstand te bieden tegen de imperiale wurger, die hen lange tijd zwaar heeft misbruikt.

29.12.2018: ” 2018 wordt” HET JAAR VAN DE WERKNEMER “genoemd door Steve Moore, co-auteur van” Trumponomics . “Het was inderdaad een geweldig jaar voor de Amerikaanse werknemer met de” beste banenmarkt in 50 jaar, en de laagste werkloosheidspercentage ooit voor zwarten en Hispanics en alle werknemers. Grote lonen. ”

POTUS beveiligt het rijk om de voeding van de imperiale parasiet te verminderen, voornamelijk het netwerk van mensenhandel en drugshandel van de CIA aan de grenzen van de VS.

28.12.2018: ” ….. sluit de zuidelijke grens . Breng onze auto-industrie terug naar de Verenigde Staten waar het thuishoort. Ga terug naar pre-NAFTA, voordat zoveel van onze bedrijven en banen zo dwaas naar Mexico werden gestuurd . Of we bouwen (eindigen) de muur of we sluiten de grens …… ”

28.12.2018: ” …. De Verenigde Staten verliezen zoooo veel geld aan handel met Mexico onder NAFTA , meer dan 75 miljard dollar per jaar ( exclusief drugsgeld dat vele malen dat bedrag zou zijn), dat ik zou overwegen om de zuidelijke Grenzen aan een “winstgevende operatie.” We bouwen een muur of … ”

23.12.2018: ” De belangrijkste manier om bendes, drugs, mensenhandel en massale criminaliteit te stoppen, is aan onze zuidelijke grens. We hebben grensbeveiliging nodig , en zoals iedereen weet, kunt u geen grensbeveiliging hebben zonder muur. De Drones & Technologie is gewoon toeters en bellen. Veiligheid voor Amerika! ”

Lees ook:   Corona veroorzaakt suikerziekte

Er is overvloedig materiaal verzameld door Gary Webb , Douglas Valentine , Mike C. Ruppert en andere goede mensen. Steven Ben-Nun , een voormalige CIA-medewerker die de terugtrekking van Amerikaanse troepen uit Syrië evalueert en het werk van Gary Webb erkent !

Mike C. Ruppert: Crossing the Rubikon Part1

Doug Valentine over de CIA als georganiseerde misdaad en drugslopers …

Of lees net een van de artikelen van Michel Chossudovsky over de betrokkenheid van het keizerlijke complex bij de productie en handel van drugs en oorlogen, naar het voorbeeld van Afghanistan. OORLOG IS GOED VOOR HET BEDRIJF EN GEORGANISEERDE MISDAAD: AFGHANISTAN’S MULTIBILLION DOLLAR OPIUM HANDEL. RISING HEROIN VERSLAVING IN DE VS Door prof. Michel Chossudovsky; Oorspronkelijk verschenen op Global Research, 02.01.2019 https://southfront.org/war-is-good-for-business-and-organized-crime-afghanistans-multibillion-dollar-opium-trade-rising-heroin-addiction-in -de-us /

POTUS roept de troepen van de VS terug naar huis om zich voor te bereiden op de strijd tegen het wurgende rijk. in plaats van verspild te worden door keizerlijke oorlogen en opzettelijk ver weg gehouden van het thuisland.

Trump: Ik wil niet voor altijd in Syrië zijn, het is zand en dood, geen rijkdom

Wat hij niet zei in deze video is dat de Amerikaanse troepen ook het vuile werk voor de Europese Unie deden , omdat Europa een pijpleiding uit Arabië door Syrië zou moeten krijgen, waardoor de alternatieve pijpleiding uit Iran en Irak zou worden voorkomen, die Syrië had afgesproken! Dat was de belangrijkste reden waarom de aanval op Syrië was begonnen! Je kunt hier meer over lezen: Geopolitiek van Turkije, Rusland, Israël, de VS en Europa in Syrië, Irak en Jemen! https://www.veteranstoday.com/2018/08/12/geopolitics-of-turkey-russia-israel-usa-and-europe-in-syria-iraq-and-yemen/

28.12.2018: ” Bedankt aan Sean Parnell voor de leuke reacties op @ foxandfriends over de geweldige reactie van de troepen op Melania en ik in Irak en Duitsland. Er gebeuren grote dingen! ”

23.12.2018: ” We hebben deze week twee stukken belangrijke wetgeving ondertekend, Criminal Justice Reform and the Farm Bill. Dit zijn twee Big Deals, maar het enige waar Fake News Media over wil praten is” de fout ” om onze jonge mensen terug te brengen thuis van de Never Ending Wars . Het begon allemaal 19 jaar geleden! ”

22.12.2018: ” Als iemand anders dan uw favoriete president, Donald J. Trump, aankondigde dat, na het decimeren van ISIS in Syrië, we onze troepen terug naar huis zouden brengen (gelukkig en gezond) , dan zou die persoon de populairste held in Amerika. Bij mij, hard in plaats daarvan getroffen door de Fake News Media. Crazy! ”

21.12.2018: ” Generaal Anthony Tata, auteur,” Dark Winter. “Ik denk dat de president precies de juiste beweging maakt in Syrië . Alle genieën die protesteren tegen de terugtrekking van troepen uit Syrië zijn dezelfde genieën die de boeken kookten over ISIS-intelligentie en gaf aanleiding tot ISIS. ” ”

20.12.2018: ” Zo moeilijk te geloven dat Lindsey Graham tegen het redden van soldatenlevens en miljarden $$$ zou zijn. Waarom vechten we voor onze vijand, Syrië, door te blijven en ISIS te doden voor hen, Rusland, Iran en andere locals? Tijd om ons op ons land te concentreren en onze jeugd thuis te brengen waar ze horen! ”

20.12.2018: ” Uit Syrië komen was geen verrassing. Ik heb er jaren campagne voor gevoerd en zes maanden geleden, toen ik het publiekelijk wilde doen, stemde ik ermee in langer te blijven. Rusland, Iran, Syrië en anderen zijn de lokale vijand van ISIS. We waren aan het werk. Tijd om naar huis te komen en opnieuw op te bouwen. # MAGA ”

POTUS degradeert de imperiale instrumenten, vooral de namaakmachines .

27.12.2018: ” CNN en anderen binnen het Fake News Universe werden wild van mijn handtekening voor MAGA-hoeden voor ons leger in Irak en Duitsland. Als deze dappere jonge mensen me vragen hun hoed te ondertekenen, zal ik tekenen. Kun je je voorstellen dat ik dat zeg? NEE? We brachten of gaven GEEN hoeden zoals de Fake News voor het eerst meldde! ”

POTUS gooit al wat bast van de gastheerboom en dwingt andere parasieten die ook meer last hebben dan voordeel om op eigen benen te blijven.

24.12.2018: ” Saudi-Arabië heeft nu ingestemd met het benodigde geld dat nodig is om Syrië te helpen herbouwen, in plaats van de Verenigde Staten . Zie je? Is het niet leuk als immens rijke landen hun buren helpen herbouwen in plaats van een groot land, de VS , dat is 5000 km afstand. Met dank aan Saudi A! ”

POTUS voorkomt dat het imperiale complex zich over de hele wereld verspreidt.

23.12.2018: ” ” Het zou niet de taak van Amerika moeten zijn om regimes over de hele wereld te vervangen . Dit is wat president Trump in Irak erkende, dat het de grootste ramp in het buitenlands beleid van de afgelopen decennia was en hij heeft gelijk … De generaals begrijpen de fout nog steeds niet. ” @ RandPaul ”

23.12.2018: ” Bedankt @ RandPaul ” Ik ben erg trots op de president. Dit is precies wat hij beloofde, en ik denk dat de mensen het met hem eens zijn. We zijn te lang in oorlog geweest en op te veel plaatsen … doorgebracht een paar biljoen dollar aan deze oorlogen overal. Hij is anders … daarom werd hij gekozen. ”

Lees ook:   Times kiest Greta als persoon van het jaar....tjah?

Het is de moeite waard om te onthouden wie de coup in Honduras heeft geïnstrueerd. Deze persoon was Mr. Obama! De mensen worden gedwongen tot ellende en worden nu misbruikt als herrieschoppers aan de grens van de Verenigde Staten. De Amerikaanse grens is een speeltuin geworden voor de CIA-handel in mensen- en drugshandel .

Donald J. Trump

@realDonaldTrump
OUR GREAT COUNTRY MUST HAVE BORDER SECURITY!

Embedded video
140K
3:49 AM – Dec 22, 2018
Twitter Ads info and privacy
89.6K people are talking about this

POTUS valt het belangrijkste en krachtigste project aan, geleid door de CIA, dat in de volgende hoofdstukken en in meer detail in de genoemde artikelen wordt uitgelegd.

03.12.2018: ” De Overeenkomst van Parijs werkt niet zo goed voor Parijs. Protesten en rellen in heel Frankrijk. Mensen willen geen grote sommen geld betalen, veel aan derdewereldlanden (die twijfelachtig worden gerund), om om misschien het milieu te beschermen. Chanting “We Want Trump!” Ik hou van Frankrijk. ”

.
6. De Petrodollar-lobby

Het is de moeite waard om de rol van de Saoedi-Arabië als een instrument van imperiale structuur te bekijken, omdat de Saoedi’s de financiële ruggengraat van het rijk veiligstellen door het Petrodollar-systeem in leven te houden . Zonder dat de andere landen gedwongen zouden worden om met de VS te handelen om dollars te verdienen om benzine te kunnen kopen van de belangrijkste oliemarkten, zou het wereldrijk zijn militaire en commerciële structuur niet kunnen financieren.

Deze kracht van Petrodollar is aan het afbrokkelen en het lijkt onvermijdelijk dat China, in samenwerking met andere landen, binnenkort een op Yuan of multi-valuta (toegevoegde Rubel / Euro) gebaseerde olie- en gasmarkt zal openen en de Arabische benzinedictators geen andere keuze zullen hebben maar om er lid van te worden.

Na het dumpen van de imperiale Dollar, kan de VS toetreden tot deze internationale valutamand voor handel op internationale markten.

Nu is de Petrodollar echter afhankelijk van de ” Water-Dollar “! Over water gesproken, de meeste mensen denken misschien aan watergrabbing door nare bedrijven zoals NESTLÈ, VEOLIA, SUEZ, CocaCola en dergelijke. Het ligt daar ver boven. De controle en handel wordt geïmplementeerd door totale controle over de mondiale watercyclus .

Lees de volgende artikelen over Somalië en Jemen om dit te begrijpen, met name voor Arabië en hoe de productie van benzine en gas afhankelijk is van waterbeheersing.

War on Yemeni Airspace as ClimateControl Water Hub for Arabia!
https://www.veteranstoday.com/2018/10/28/war-on-yemeni-airspace-as-climatecontrol-water-hub-for-arabia/ Somalië als waterbrug! Dode vogels vallen! Einde staat!

https://www.veteranstoday.com/2018/11/05/somalia-as-water-bridge-dead-birds-falling-end-of-statehood/ Peace for Yemen door Airspace Water Corridor te geven aan Saoedi-Arabië! https://www.veteranstoday.com/2018/12/25/peace-for-yemen-by-giving-airspace-water-corridor-to-saudi-arabia/ Blockbuster! Waarom heeft Iran atoombom nodig? Niet voor oorlog en afschrikking, maar voor fracking! https://www.veteranstoday.com/2018/08/05/blockbuster-why-does-iran-need-the-atomic-bomb-not-for-war-and-deterrence-but-for-fracking/

Het onderwerp kan in enkele zinnen worden verteld, maar vanwege de complexiteit ervan moeten details in veel artikelen worden uitgelegd. Neem even de tijd om het door te nemen. Hier geef ik een korte uitleg:
Het keizerlijke complex in de VS is afhankelijk van de Petrodollar .
Benzine- gasdictators zijn afhankelijk van de waterlevering door Climate Geoengineering .
Klimaat-geo-engineering vereist grootschalige luchtruimcontrole .
Weerstandige of onzekere landen worden vernietigd door terreur en tapijtbombardementen .
Het stoppen van de watertoevoer naar Arabië door middel van Climate Geoengineering zal de enorme woestijnlandbouw en de benzine- en gasindustrie in Arabië ten val brengen . Dat zal resulteren in een versnelde verzwakking van de Petrodollar en het imperiale complex. Als u niet op de hoogte bent van deze industrieën in Arabië, controleer dan het volgende bewijs ter plaatse. Coördinaten van WATER DIEFSTAL! https://geoarchitektur.blogspot.de/p/coordinates-of-water-theft.html Zolang de Petrodollar enig voordeel oplevert, de Petrodollar-Lobby die bestaat uit de Petrol-Dictatorhips en de Angelsaksische petrochemische en energie-industrie moet worden gebruikt om een ​​soepele overgang naar niet-imperiale staat uit te voeren.

7. CIA Klimaatregeling Lobby

Climate Control, is de opening van de doos van Pandora ! Doe niet alsof je het niet ziet!
De implosie van de Sovjetunie maakte ook de weg vrij voor de GLOBALISATIE van de commerciële en militaire implementatie van Climate Geoengineering !

Zoals hierboven uitgelegd, wordt water geleverd voor de productie van olie en gas en industriële landbouw in de woestijn, maar over de hele wereld, niet alleen in de Arabische woestijn. Kijk voor de VS naar de verschoven waterbalans tussen Californië en Texas.

Waarom bevindt het water van Californië zich nu in New Mexico Mexico & Arizona?
Californië heeft geen waterrechten!
https://geoarchitektur.blogspot.com/p/where-water-goes-to.html

Dit project begon officieel na 20 jaar onderzoek in 1960 en is goed gedocumenteerd in het CIA Memorandum on Climate Control . https://www.veteranstoday.com/2018/08/11/cia-1960-memorandum-for-climate-control/ Door de CIA te bevelen maatregelen uit te rollen voor de mogelijkheid van geofysische oorlogvoering door klimaatregeling dwong de CIA zich te verbergen, wat duidelijk is te zien. Als zijn langetermijnproject is het de belangrijkste geworden en houdt het de CIA in leven, ondanks zijn eindeloze mislukkingen en misdaden. Ik zie geen andere reden om dit door de staat gesponsorde criminele netwerk te behouden. Geachte lezers, lees het memorandum en doe uw eigen onderzoek. Ik lever hier enkele citaten uit dat historische document. ” Klein

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button