web analytics
...

Geval van reïncarnatie in Turkije

Spiritueel leven en fobieën uit een vorig leven.

reinkarnacija v turcii 2 via Angel-Wings

Geval van reïncarnatie in Turkije Seyida Suzulmus en Jevry Bairi

Dit verhaal gaat over een Turkse vrouw, Seyid Suzulmus, die op 31 januari 1957 samen met haar man Abit werd vermoord.

In dit dramatische incident, reïncarneerden de twee echtgenoten in de buurt van elkaar.
Ze kregen de kans om elkaar te ontmoeten toen ze klein waren en omhelsden elkaar.
Dit verhaal laat zien hoe zielen hun nieuwe leven kunnen plannen, zodat degenen die elkaar in een vorig leven liefhebben, herenigd kunnen worden door reïncarnatie in volgende incarnaties.

Abit Suzulmus, de echtgenoot van Seyida, werd op zijn boerderij vermoord. Het gebeurde allemaal op een avond. Zijn medewerker klaagde bij hem dat een van de stieren hinkte en Abit en de medewerker gingen naar de stal om het dier te inspecteren. Toen Abit over de voet van de stier leunde, werd hij met een zware metalen staaf of hamer op zijn hoofd geslagen en gedood.

Seyida, zijn vrouw, wachtte na enige tijd niet langer op zijn terugkeer naar huis en ging op zoek naar haar man. Ook zij werd in een stal gedood door een klap op het hoofd.
Op dezelfde manier werden twee van hun kinderen, Zikhni en Ismet, die nacht vermoord.

De Criminelen werden gevonden en opgehangen. Hun namen waren Ramadan en Mustafa.

Soul Plan: Profetische droom Jevry Beyri werd geboren op 1 oktober 1958 in Adana, Turkije, bijna twee jaar na de dood van Seyida Suzulmus. Haar vader was Kerim Bairi, een tinman, en haar moeder was Jimil. Na de geboorte van Gevry had haar vader Kerim een ​​droom waarin Abit Suzulmus aan hem verscheen. De moord op Abit en zijn vrouw werd op grote schaal gemeld in de pers in Adan, dus Kerim wist wie Abit was.

In deze droom vertelde Abit aan Kerim dat hij hem zijn cadeau stuurde en vroeg hij hem goed voor het te zorgen. Toen Karim hem vroeg wat voor een geschenk dit was, antwoordde Abit: ‘Degene die je hebt helpen komen.’ Kerim had deze droom toen Abit Suzulmus al werd belichaamd in een andere familie als Ismail Altinkilich.

Hij was ongeveer een jaar oud toen Kerim deze droom had. Deze droom geeft dus aan dat de ziel onafhankelijk van haar fysieke incarnaties kan functioneren.

Jevry herinnert zich zijn moord en heeft een fobie van duisternis uit een vorig leven.

thewindowofthesummerhouse

Gevry kon nog niet praten en probeerde iets te communiceren. En toen haar spraak voldoende verbeterde om begrepen te worden, luidde deze boodschap: “Ramadan gedood.” Als jong kind had Jevry een uitgesproken fobie van duisternis. Deze fobie hield aan tot minstens 15 jaar.

Als bijvoorbeeld, de elektriciteit in hun huis werd uitgeschakeld, begon Gevry te huilen en rende naar haar moeder en riep: “Ramadan gaat me doden.” Ergens tussen twee en drie jaar beschreef ze hoe ze in een vorig leven werd vermoord. Ze vertelde hoe ze op zoek ging naar haar man en net als haar man door een man genaamd Ramadan met een hamer werd gedood.

Jevry herinnerde zich dat ze in het donker was vermoord en dat ze tijdens de moord zwanger was.

Jevry vertelde haar ouders haar naam en de naam van haar vermoorde echtgenoot uit een vorig leven. Alle details in haar verhaal bleken historisch te kloppen.

Bovendien zei Jevry dat ze na de moord begon te baren.

Tijdens het onderzoek werd Seyda’s lichaam opgegraven uit het graf en in feite werd ontdekt dat het kind haar lichaam al gedeeltelijk had verlaten. Wat Jevry wist over de geboorte die bij Seyda was begonnen, laat duidelijk zien dat de ziel na de dood gebeurtenissen in de fysieke wereld kan zien. Sceptici kunnen beweren dat het vader was die Gevry leerde zo’n verhaal te vertellen, omdat de informatie over de moord algemeen bekend was, en Kerim had een profetische droom met de verschijning van Abith. Maar nieuwe onbekende feiten die Gevry zich herinnerde, bevestigden dat ze niet speciaal door haar vader kon zijn voorgelicht.

Gevry herkent familieleden en vrienden uit een vorig leven.

Op tweejarige leeftijd herkende Jevry de ijsverkoper die Seyd in haar vorige leven had gekend. Ze vertelde hoe ze deze arme man voedde op de dag dat ze werd vermoord. De ijsverkoper bevestigde dat Seyida hem op de dag van haar moord voedsel aanbood.

Lees ook:   Wat gebeurt er als de mens (en dier) sterft

Toen Jevry nog geen drie jaar oud was, werd ze getoond aan Hatice, de overlevende eerste vrouw van Abit.

Gevry werd pas later verteld dat deze vrouw een vriendin of partner was in haar vorige incarnatie. Plots herinnerde Jevry zich de naam van deze vrouw, hoewel ze haar nog nooit eerder had ontmoet in haar drie jaar oude en dus nieuwe leven.

Jevry herkende Fehime, haar zus, en noemde de namen van haar kinderen in een vorig leven. Dus herkende ze Gulsina, de overlevende dochter van Seyida. Toen Gulsina haar tijdens een bijeenkomst vroeg of ze haar in een vorig leven kende, riep de driejarige Gevry haar naam.

Jevils moeder, Jimil, nam haar mee naar het huis waar de familie Suzulmus woonde om te zien of ze familieleden uit een vorig leven zou herkennen. Gevry was er nog niet in geslaagd iets te vragen toen ze bij naam riep en haastte zich om Hikmet, de andere overlevende dochter van Seyida, te omhelzen en beweerde dat ze haar vermoorde moeder Seyed was.

Toen Jevry Ziki zag, de overlevende zoon van Abit en Seyida, omhelsde ze hem en begon te huilen. De driejarige zei: ‘Dit is mijn zoon.’ Jevry vroeg haar zoon of het goed was om voor hem te zorgen, Khatija, de overlevende eerste vrouw van Abita. Mam Jevry, Jimil, had een foto van de familie Suzulmus waarin Abit en Seyid samen waren.

Toen Jevry ongeveer drie jaar oud was, liet Jimil deze foto aan de baby zien en vroeg wat voor soort mensen bij hen zaten. Gevry antwoordde: ‘ Dit is mijn foto met mijn man .’ Op vijfjarige leeftijd passeerden Gevry en haar moeder een restaurant waar Gevry haar vriendin Gulu herkende.

Haar moeder, Jimil, kende Gulu helemaal niet. Op dat moment was Gulu ongeveer 70 jaar oud en ze ontkende elke kennismaking met Jevry en haar familie.

Het is dus duidelijk dat Jevry dit zich herinnerde uit een vorig leven. Vervolgens vroeg Gevry aan Gulu: ‘Wat is er met Semih gebeurd?

Ik zou met haar trouwen met de Ramadan. En hij heeft me terugbetaald! ‘ Semiha Akdi is een van de meisjes die voor Abita en Seyida hebben gewerkt. Seyida wilde Semih trouwen met haar andere medewerker Ramadan, maar ze kon dit plan niet uitvoeren omdat Ramadan haar moordenaar werd.

Onderzoek naar de geschiedenis van reïncarnatie Nadir Mirel was een vriend van Seyida Suzulmus. Toen ze erachter kwam dat Jevry zich herinnerde dat ze Seyida was, bezocht ze het meisje met haar twee vrienden. Om te testen vroeg Nadir aan Gevry: “Wie was je kleermaker?”

Jimil, moeder Jevry wist het antwoord op deze vraag niet. Niettemin wees Jevry vol vertrouwen naar een van de vrouwen met wie Nadir kwam en zei: “Hier is mijn kleermaker.” Dat bleek waar te zijn.

Jevry hield echt van de naam Seyid, die ze in een vorig leven droeg.

Dit fenomeen, wanneer een persoon zijn echte naam wil veranderen in een naam uit zijn vorige leven, vond ook plaats in het geval van Abita Suzulmus, in het huidige leven Ismail Altinkilis.

Ismail ontmoetten elkaar in hun nieuwe reïncarnatie

Toen Jevry’s herinneringen aan zijn vorige leven als Seyid werden doorgegeven aan de familie van Ismail Altinkilich, wilden beide families zien wat er zou gebeuren als Jevry en Ismail elkaar zouden ontmoeten.

Van kinds af aan had Ismaël herinneringen dat hij Abit, de echtgenoot van Seyid, was en dat hij samen met haar werd vermoord.

Hun bijeenkomst werd georganiseerd toen Jevry vier was en Ismail ongeveer vijf.

Volgens de vader van Ishmael, toen Jevry en Ishmael elkaar voor het eerst ontmoetten, renden ze naar elkaar toe, omhelsden en kusten elkaar.

Jevry’s moeder bevestigde ook dat Ismail Jevry omhelsde en kuste. De getuige van deze bijeenkomst, Jan Stevenson, vertelde hoe Ismail zachtjes Jevry’s hand vasthield, waarna ze geschenken uitwisselden en zich begonnen te herinneren hoe ze werden gedood.

Lees ook:   Reïncarneren dieren ook?

Ismail vroeg Gevry waarom ze niet had gereageerd toen hij tijdens de moord om hulp riep. Jevry stelde Ismail dezelfde vraag. Ismail antwoordde dat hij “dichtbij zijn stier” was.

Tot vijf of zes jaar bleef Jevry Abit Suzulmus als haar man beschouwen. Ian Stevenson merkte op dat ze in de tegenwoordige tijd sprak, alsof Abit in het echte leven nog steeds haar echtgenoot was.

Ismail verklaarde dat hij met Jevry wil trouwen. Dit ging tenminste door tot zijn laatste ontmoeting met Ian Stevenson, die plaatsvond in 1973.

Tijdens een ontmoeting met Stevenson was Ismail 16 jaar oud en hij was het niet beu zijn liefde voor Gevry te herhalen.

Emoties uit een vorig leven, liefde uit een vorig leven en kinderen uit een vorig leven

De vader van Gevry, Kerim, zei dat Gevry, toen hij anderhalf jaar oud was, de volgende vraag stelde: ‘Weet iemand het, misschien hebben mijn kinderen honger?’

Broeder Jevry zei dat ze, toen ze klein was, vaak vroeg om naar de kinderen van Seyida te worden gebracht.

Uiteindelijk werd ze meegenomen naar het huis van Hatiji Suzulmus, de eerste vrouw van Abit. Khatija bracht de overlevende kinderen van Abit en Seyida groot.

Toen Jevri Zeki, de zoon van Seyid en Abit, wilde zien, weigerde Hatice aanvankelijk. Maar Gevry stond erop en Hatice moest ermee instemmen.

Gevry ging naar de kamer van Zeki, zag hem slapen en begon hem teder te strelen, net alsof het haar kind was. Gevry bleef haar genegenheid tonen bij de kinderen van Seyida en Abita, tenminste tot ze 14 jaar oud was. Toen Ziki, de zoon van Seyida uit een vorig leven, op het punt stond te trouwen, was ze erg overstuur dat ze niet was uitgenodigd voor de bruiloft.

Gevry bleef Ziki en Hikmet, de overlevende kinderen van Abit en Seyida, bezoeken tot 1973, toen ze 15 jaar oud was.

Op dezelfde manier maakte de kleine Ismail zich grote zorgen over de kinderen van Abit en wilde hij voor ze zorgen.

Ismail stond erop dat zijn vader producten meenam voor de kinderen van Abit en Seyid.

Ian Stevenson ontmoette Jevry voor het laatst op haar verjaardag, 1 oktober 1967, toen ze 15 jaar oud was. Stevenson was aangenaam verrast toen hij een charmante jonge vrouw zag die hem bij de deur ontmoette. Ze is veel veranderd in de paar jaar dat ze elkaar niet hebben gezien. Gevry vertelde Ian Stevenson dat ze Ismail soms op straat tegenkomt, maar verlegen is om met hem te praten.

Ze gaat nog steeds van tijd tot tijd door met het bezoeken van de kinderen – Ziki en Hikmet. De principes van reïncarnatie en begrip van vorige levens In dit geval kunnen de volgende kenmerken reïncarnatie worden opgemerkt: 1. De deelname van de spirituele essentie. In dit geval twee voorbeelden van het bewaren van de spirituele essentie tijdens reïncarnatie. De ziel kan onafhankelijk van haar fysieke omhulsel functioneren.

Zo kon de ziel van Abit / Ismail met Kerim communiceren, hoewel Ismail al in het lichaam was belichaamd. *Kinderen treden nog veelvuldig uit* Het tweede voorbeeld van de deelname van een spirituele entiteit is de kennis van Jevry over het kind van Seida, dat na haar moord is geboren. Zodra Seyida werd vermoord, kon ze vanuit de spirituele wereld waarnemen wat haar na de dood was overkomen.

2. Fobie van een vorig leven Als jong kind had Jevry een uitgesproken fobie van duisternis. Deze fobie hield aan tot minstens 15 jaar. Bedenk dat ze in haar vorige leven als Seyid in het donker werd gedood toen ze ging kijken wat haar man Abit had vastgehouden in een stal waar hij een kreupel dier zou moeten onderzoeken.

3. Familieleden herenigd door reïncarnatie Abit en Seyida Suzulmus werden op 31 januari 1957 samen gedood in Adana, Turkije. Na enige tijd reïncarneerden ze minder dan twee jaar na hun moord op dezelfde plaats Adana. Getuige van hun ontmoeting, Jan Stevenson, merkt op dat Ismail voorzichtig Jevry’s hand pakte, waarna ze elkaar geschenken gaven en zich herinnerden hoe ze samen werden gedood.

https://grekhi.wordpress.com/2015/02/26/past-life-love-story-with-spirit-being-past-life-phobia-turkish-reincarnation-case-of-sehide-suzulmus- cevriye-bayri /

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/reinkarnatsiya-rodstvennikov/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button