web analytics
...
Reincarnatie

Zoek naar sporen van vorige levens in het heden

Zoek naar sporen van vorige levens in het heden

Marco Zagara and His Poetic Digital Art – Fubiz Media

Weet je dat sporen van vorige levens in het dagelijks leven te vinden zijn? In de dingen om ons heen, in de geluiden die we horen, in de bewegingen van ons lichaam, die we als normaal beschouwen en er bijna geen aandacht aan besteden. Waarom kunnen we naar obscure dingen verlangen? Hou je bijvoorbeeld van oriëntaalse dansen zonder enige relatie met hun thuisland en voel je je op een onbekende plek thuis?

Dit alles gebeurt wanneer we resoneren met wat we wisten in vorige incarnaties. Resonantie (fr. Resonance, van lat. Resono – ik reageer). Resonantie op iets uit vorige levens is het vermogen om ergens emotioneel op te reageren. Elke herinnering aan onze ervaring heeft een emotionele connotatie – sommige helder, sommige minder levendig. Als je iets in vorige levens echt bent tegengekomen, kun je er vandaag de dag mee resoneren terwijl je sterke emoties ervaart. Met de resonantie geassocieerd met vorige levens, zie je wat er niet is, nu, in werkelijkheid. Er is een overlay van informatie over interne ervaringen uit het verleden over de ervaring van het leven van vandaag.

Hoe te begrijpen dat dit een herinnering is uit een vorig leven

Dergelijke herinneringen komen typisch spontaan voor, in een ontspannen toestand. Een persoon fantaseert op dit moment niet en is bezig met zijn gedachten, stelt zich niets voor en denkt zelfs niet na over de plaats waar hij is of over de objecten die hem omringen. Plots kan hij duidelijk verschillende geluiden horen, foto’s zien, iets voelen.

Dit alles zal zijn persoonlijke ervaring zijn, de mensen om hem heen zullen het niet merken. In resonantie met vorige levens wordt ervaring overgedragen naar het echte leven. Plotseling begint er zonder enige reden sensaties te ontstaan, een persoon begint geluiden, geuren te horen, hoewel er geen zichtbare redenen zijn voor hun optreden in de zichtbare wereld.

Alles wat we waarnemen, wordt bepaald door de zintuigen. De signalen van verschillende zintuigen variëren in sterkte – velen hebben bijvoorbeeld een goed ontwikkelde visualisatie.

Bij resonantie zien ze eerder afbeeldingen dan bepaalde geluiden. En het komt voor dat signalen worden gesuperponeerd – dan kan geluid, geur of gevoel samenkomen met de foto’s. Een persoon is niet klaar voor dergelijke herinneringen, hij kan niet voorspellen dat nu om de een of andere reden zijn geheugen zal verschijnen. Wat kan sterke gevoelens veroorzaken? Sporen van vorige levens Sterke sensaties veroorzaken verschillende geuren. In een van de incarnaties in het verleden rook iemand bijvoorbeeld op het moment van overlijden amandelen. In het leven van vandaag kan hij om onbekende redenen angst ervaren als hij langs een balie komt met een noot van deze variëteit.

Verschillende lichaamshoudingen kunnen een soort afbeelding veroorzaken. Een persoon ging bijvoorbeeld door een oosterse incarnatie en kan, zittend in een lotushouding, urenlang zo zitten, zonder speciale training, zonder te klagen over gevoelloze benen en zijn rug recht te houden. Voor hem is ze vertrouwd, comfortabel.

Bovendien weet hij misschien niets van yoga in dit leven. Het blijkt dat geluiden bepaalde toestanden of afbeeldingen kunnen veroorzaken. Een woord dat met een bepaalde intonatie wordt gesproken, een bepaald geluid, muziek – dit alles kan herinneringen aan het verre verleden oproepen. Een persoon in een moderne stad kan bijvoorbeeld op een gegeven moment duidelijk de geluiden van metalen wapens horen en de beelden van een strijd die vele eeuwen geleden plaatsvond, zullen door zijn hoofd flitsen. In dit geval zal alleen hij de geluiden horen.

Landen, steden, plaatsen.

Zelfs in je geboorteplaats kunnen er plaatsen zijn waar je een krachtige emotionele boost kunt ervaren. Iemand loopt bijvoorbeeld langs een straat vol wolkenkrabbers, ziet de beelden van het marktplein en hoort het geluid van de stemmen van de kooplieden, en realiseert zich dat de kooplieden een taal spreken die hij niet verstaat. En hij voelt zich thuis.

Lees ook:   Nederlandse gevallen van reïncarnatie

En pas later ontdekt hij dat de Grote Zijderoute door deze stad is gegaan.

Iemand kan naar het buitenland naar het resort komen. Hij gaat zwemmen in de zee en “plotseling” in paniek raken, pijnlijke krampen voelen in een bepaald deel van het lichaam.

Maar feit is dat in een vorig leven zijn hand hier is afgescheurd.

Boeken en teksten

Nadat hij een oud boek heeft opgehaald, kan een persoon in het echte leven beelden zien die hem totaal onbekend zijn.

Je kunt de tekst in het boek zien, de locatie en teruggaan naar de gebeurtenissen van de afgelopen eeuwen. (Ik Wings,  zie dat alleen maar eigenlijk?) En deze afbeeldingen mogen op geen enkele manier betrekking hebben op de tekst of op het boek. Het is gewoon dat ze als katalysator zijn – ze starten het geheugen op.

Een vreemd woord waarvan de betekenis onbekend en niet begrijpelijk is, kan bepaalde associaties in het geheugen opbouwen. Stel je eens voor welke emoties een boek kan veroorzaken als iemand het in een vorig leven leest of schrijft!

Beroepen

De keuze van een beroep, beroep is ook de sleutel tot de herinneringen aan de ervaring van incarnaties uit het verleden. Het principe werkt hier: ik heb dit nooit gedaan, ik heb dit niet specifiek bestudeerd, maar op de een of andere manier blijkt het. Zo werkt het celgeheugen.

Wanneer een persoon iets doet en een emotionele opleving ervaart, is dit een vaardigheid uit een vorig leven. Alle beroepen hebben hun eigen kenmerken, hun eigen professionele taal. Als iemand van leven tot leven met hetzelfde type activiteit bezig was, wordt het in het heden als meesterschap ervaren.

Zo helpt een monteur een kind om iets voor school te verblinden. En de plasticine in zijn handen begint een bepaalde vorm aan te nemen, en niet hoe dan ook, volgens het principe “gewoon te doen”. En hij ervaart tegelijkertijd een grote vreugde, voelt dat dit van hem is, als een verborgen schat.

Een vrouw kan elke keer dat ze schoenen koopt erg opgewonden zijn. En ze maakt zich geen zorgen omdat ze de eigenaar is geworden van een ander paar schoenen, maar omdat ze voelt wat schoenen zouden moeten zijn. Ze kent het hele productieproces.

En tijdens het werken als leraar op school. Iemand kan uren met boeken afstoffen langs de boeken planken lopen, ze voelen en er tastbaar plezier aan beleven.

Niet specifiek leren voor de snijder om patronen perfect te begrijpen. Stel je in gedachten voor wat er met de stof kan gebeuren, als je hier en daar vouwen, uitsparingen maakt.

(Ik kan bv echt niet naaien dacht ik altijd, naaien is saai en ik heb geen geduld, maar mijn gedachten zijn inmens absurd veel qua ontwerpen, ik hoef geen patroon als ik enkele kledingstukken bekijk kan ik ze natekenen bv, en ze uitknippen, niet als in perfectie maar ik kan het en naai het aan elkaar als dat naaimachine geval het eens doet en dan zit het ook prima, maar elke keer als ik begin denk ik ik kan dat niet, en als ik dan denk ik kan dat prima dan lukt het ook!

(Vermoed dat ik ooit kleding heb ontworpen in een vorig leven…Heel apart dit)

Als je tijdens bepaalde acties aandacht besteedt aan iemands toestand, wat en hoe we dat doen, kun je aanwijzingen vinden over vorige levens. Beroepen drukken hun stempel op een persoon en kunnen worden gebruikt om te bepalen wat een persoon in een vorig leven heeft gedaan.

Artikelen

De objecten die we in vorige levens hebben gebruikt, slaan informatie op over wie ermee omging en hoe. Sterke emoties veroorzaakt door  kleding. Het wordt geassocieerd met de herinnering aan het lichaam. Kleding wordt helaas niet goed bewaard. In de afgelopen eeuwen werd kleding in sommige gemeenschappen lange tijd opgeslagen in kisten en niet weggegooid. Een bepaalde snit kleding, de stijl kan leiden tot herinneringen.

Lees ook:   Gratis E-Book over Egypte en Reïncarnatie

Bij kleding van een bepaalde stijl neemt het lichaam een ​​andere positie in en wordt de persoon ondergedompeld in een andere staat.

Antieke handschoenen, hoeden, leren producten kunnen bij mensen een sterke resonantie veroorzaken. Als iemand in een gezin kleding van generatie op generatie heeft bewaard en een persoon meerdere levens achter elkaar in dit gezin is belichaamd, dan is er een kans om zijn eigen ding te vinden.

Goed behoudt de herinnering aan de eigenaar van de oude gerechten. Houten, glazen, zilveren schalen laten je de smaaksensaties oproepen. De vorm van de schalen, het materiaal waarvan het is gemaakt, roepen eigenaardige emoties op.

Edelstenen, sieraden, vooral degenen die van generatie op generatie worden doorgegeven, kunnen krachtige resonatoren zijn.

Edelstenen zijn kristallen en informatie wordt er heel lang in opgeslagen. Tatyana D., afgestudeerd aan het Reincarnational Institute: “Toen ik op de tentoonstelling kleifluitjes voor kinderen zag, hadden ze verschillende vormen, maar vooral de vogels trokken me aan. De meester vertelde over oude fabricagetechnieken, hoe verbrande producten in pekel worden verlaagd. Ik luisterde betoverd en onderzocht de vogels, ik herkende ze, omdat ik al wist dat mijn dochter hetzelfde deed in een vorig leven in Rusland. ” Musea De musea slaan veel oude voorwerpen op – schilderijen, wapens, huishoudelijke artikelen en. e En, belangrijker nog, objecten van verschillende tijdperken worden daar verzameld. Zo voel je wat dichter bij je staat: welke cultuur, stijl, eeuw.

De schilderijen zijn lang bewaard gebleven. Ze worden vaak verzameld en tentoongesteld in musea. Canvas, verf, die de meeste kunstenaars volgens hun eigen recept hebben gemaakt – dit alles houdt de herinnering aan de persoon die het schilderij heeft geschilderd. Kunstenaars stoppen energie in elk plaatje. En ze blijft. Afbeeldingen waarmee een persoon op de een of andere manier verbonden was in vorige incarnaties in het echte leven, kunnen een gevoel van vallen in een compleet andere, volumineuze ruimte veroorzaken. Als je naar de wandtapijten kijkt, kun je door bewustzijn worden getransporteerd naar een middeleeuws kasteel, als je tijdens deze periode werd belichaamd. De kunst van het maken van wandtapijten ontstond in de middeleeuwen. Ze beschermden zichzelf meer tegen de wind en versierden de muren niet.

In musea tentoongestelde wapens kunnen sterke emoties veroorzaken, en niet altijd positieve.

Lyubov Ippolitova, student van het Institute of Reincarnationalism: ‘ Ik was eens op een tentoonstelling van schilderijen. Ik zag één schilderij – en kon er niet van wegkomen !! De kunstenaar heeft taiga afgebeeld op een doek van twee meter. Op de voorgrond staat een omgevallen boom en in de verte een taiga die zich uitstrekt tot aan de horizon. Ik was zo onder de indruk dat dit schilderij nog steeds voor mijn ogen staat !! Ik ken de kunstenaar niet, maar deze foto was een meesterwerk! En na een tijdje realiseerde ik me dat ik de foto of mijn indruk ervan niet kon vergeten, en zulke verzen kwamen uit mij: Machtig-oceanisch, grenzeloos en landinwaarts – zonder bodem … Bij een sombere stenen rivier ontmoette je me. Daly halfwilde naaldgrijze bossen en keien met drie gezichten, dood hout van geweven stammen. En met de diepste ingewanden In de ongetrainde wildernis van de taiga, kwam U mij binnen als de oude wortels van het Russische land. Rusteloze eenzaamheid En zoiets anders … Ik weet de voornaam niet, maar je kwelt mijn geest … Toen ik mijn vorige leven als vrouw in het hoge noorden, een uitloper van de Oeral, tijdens een les aan het Institute of Reincarnationalism zag, realiseerde ik me waar ik zoveel liefde voor taiga kreeg. ” Taiga in de Oeral. A.M. Vasnetsov Aandacht besteden aan wat ons omringt, welke emoties we voelen, wat we voelen is heel reëel om sporen van ons vorige leven te vinden.

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/ishhite-sledy-proshlyh-zhiznej-v-nyneshnej/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept