web analytics
11:11 Dubbele getallen
Nieuws *

Hoe genezende heksen in dit leven dokters worden

Drie heksen, drie dokters

Hoe genezende heksen dokters worden

Tegenwoordig is de kwestie van het doel van professionele zelfrealisatie een van de meest relevante bij counseling. Waarom ben ik naar deze aarde gekomen, hoe kan ik mensen helpen, op welk gebied van activiteit zal ik mijn talenten maximaliseren, enzovoort, enzovoort … En natuurlijk stelt het reïncarnatietool ons in staat om in de Wereld van Zielen te kijken en daar aanwijzingen te krijgen om deze vraag te beantwoorden. Maar het lijkt me veel interessanter om de problemen van professionele zelfrealisatie in vorige incarnaties te bestuderen.

Voor degenen die hun vorige levens hebben bestudeerd, is het geen geheim dat je een aantal incarnaties kunt traceren waarin we met soortgelijke activiteiten bezig waren. Ze waren bijvoorbeeld genezers. En het is op dit voorbeeld dat ik wil laten zien hoe dezelfde activiteit verschillende gevoelens bij ons veroorzaakt, verschillende verplichtingen, en hoe de ervaring van vorige levens de keuze van een beroep in het huidige leven beïnvloedt.

De namen die in het artikel worden gebruikt, worden op verzoek van klanten gewijzigd.

*Heksen waren ooit al bezig met geneeskunst!*

lavendel

Geschiedenis 1. Ik begreep waarom ik voor het beroep van dokter koos!

Een van de problemen waarmee Valentine op reis ging door vorige levens , wordt geassocieerd met de juiste beroepskeuze.

Tijden van de Heilige Inquisitie. In het land van de hongersnood, de pest. Er is een heksenjacht. Wilde mensen, wreed van de honger. Ze moeten degene vinden die verantwoordelijk is voor dit ongeluk, en ze geloven oprecht dat als je de heks verbrandt, ze zich beter zullen voelen, hun problemen zullen verdwijnen en de honger zal wegebben. En op dit moment woont onze heldin in een kleine hut, samen met een zwarte kat.

*Als kind schreef ik altijd verhalen over een heks die achtervolgt werd tot in een moeras door dorpsbewoners, heel apart en ik weet best veel over geneeskunde en gezondheid*

Ze verzamelt kruiden die rond het huis worden gehangen. Zittend aan een tafel in het licht van een paar kaarsen, zift het meisje door kruiden, bereidt medicinale drankjes en afkooksels. Ze houdt van deze activiteit, ze kalmeert haar. Iemand heeft op de deur van onze heldin geklopt. Dit is een gewonde soldaat. Ze laat hem binnen, legt hem op een zachte matras en gaat verder met de behandeling. Ze wil echt zijn pijn en lijden verlichten. Maar ze heeft geen tijd meer.

Inquisiteurs kwamen binnen en verbrandden haar even later op het plein.

In dit leven koos Valentina voor het beroep van arts. Ze is van mening dat het erg belangrijk is om de pijn en het lijden van mensen te verlichten, om hen genezing te brengen. En ze vindt het nog steeds leuk wat ze doet. Hoewel er periodiek twijfels ontstaan: wat als ik niet kan helpen? Nu begrijpt Valentine waar deze twijfels vandaan komen. Maar zij twijfelt niet langer aan de keuze van zijn beroep.

Geschiedenis 2. Ik ben meer dan een dokter! Irina werkt al meer dan 15 jaar als arts. Ik vind het werk leuk, maar de laatste tijd heb ik het gevoel dat er iets ontbreekt voor mijn patiënten. Alsof ze nog iets kan geven. Natuurlijk hoorde ze over het creëren van een sfeer van liefde voor zieken en probeert ze oprecht met liefde te omringen. Maar wat nog meer? Samen kijken we naar verschillende incarnaties waarin ze bezig was met genezing. Alle verhalen zijn anders. Ze was, net als onze vorige heldin, een ‘heks’ die op de brandstapel stond. En na die incarnatie koos ze opnieuw een leven waarin ze mensen met kruiden zou genezen. Ze is nu goed thuis in kruiden en begrijpt zelf niet waar ze dit geschenk vandaan heeft.

Ze voelt ze gewoon en weet hoe ze met ze moet praten. We stijgen naar de World of Souls.

Irina kiest een nieuw leven. En opnieuw wil ze mensen helpen, genezing brengen, hun lijden verlichten. En in de Wereld van Zielen, tussen incarnaties , houdt Irina zich bezig met genezing. Ze geneest de ernstig gewonden, gekweld in aardse incarnaties van de ziel, helpt ze te herstellen. Vanuit de World of Souls kijken we naar het leven in deze incarnatie, hoe het werkt, accepteert zijn patiënten. Ik stel de vraag: hoe kun je anders mensen genezing brengen? Met die kennis, de ervaring waar je vandaag al doorheen hebt gekeken, wat kun je deze mensen nog meer geven?

En op dit moment realiseert Irina zich dat ze niet alleen de fysieke lichamen van mensen kan genezen! Ze kan al meer doen! Alle ervaring, alle kennis die ze heeft opgedaan tijdens incarnaties uit het verleden – kennis over kruiden, over het aanraken van het lichaam, over genezende gezangen, over stenen, over het energiesysteem – dit alles wordt veel waardevoller voor mensen.

En Irina krijgt ook een geweldig cadeau van haar mentoren: een kristal dat haar helpt haar patiënten te bepalen, te voelen en ermee te communiceren. Na een paar weken belde Irina me op en vertelde me dat een patiënt haar een Ural-amethist had gegeven, precies dezelfde als die van de mentoren. Nu versiert hij haar bureaublad en helpt haar. Ze voelt hoe ze is veranderd, hoe haar relaties met patiënten zijn veranderd en hoeveel meer vreugde ze van haar werk heeft gekregen.

Geschiedenis 3. Ik ben niet langer verplicht mensen te behandelen! Victoria is een ‘erfelijke’ arts. De dokter was haar moeder, die haar een mecenaat gaf bij een medisch instituut. En ze werkt al een aantal jaren in een van de stadsziekenhuizen. Zij houdt niet van haar werk en maakt bittere grappen: het enige vreugde-medicijn dat me heeft gebracht is het ontmoeten van mijn man. Natuurlijk was het het waard, het is geweldig en we houden van elkaar. Maar ik wil ook met plezier naar mijn werk gaan en niet van hard werken!

We gaan op reis. En opnieuw is het verhaal al bekend: de genezer, beschuldigd en veroordeeld door de inquisitie om als een heks op de brandstapel te worden verbrand. En haar man in deze incarnatie is een van degenen aan wie ze toen haar leven redde. En hij, een zeer invloedrijk persoon, zorgt ervoor dat ze ontsnapt. En dan verbergt hij haar jarenlang in zijn kasteel. Wat nu? Hoe kan Victoria nu worden gerealiseerd?

Om dit te doen, hebben we nog een paar incarnaties ervan bekeken. En ze vond die activiteit die haar altijd beviel: in vorige levens, en ook in deze – landschapsontwerp. Alpenheuvels, bloembedden en bloembedden in haar eigen landhuis, met haar vrienden en zelfs op de binnenplaats van het hoge gebouw waarin ze woont, met haar eigen handen gemaakt, zijn altijd haar trots geweest. Victoria heeft zich al aangemeld voor een professionele cursus landschapsontwerp, de lessen beginnen in september.

Ik heb mijn baan nog niet opgezegd, maar alleen om financiële redenen. Maar haar brandende ogen, inspiratie, vreugde, het vooruitzicht op een nieuw interessant leven zijn een waardig resultaat van een reis van drie uur door vorige incarnaties. Dit zijn de verhalen van drie “heksen”, drie dokters. En ondanks de gelijkenis van de plots, kiest elke heldin haar eigen pad. En  kiest wat ze in haar echte leven gaat doen, zodat deze activiteit vreugde en voordeel, voldoening en dankbaarheid brengt.

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/tri-vedmy-tri-vracha/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥