web analytics

Het vreemde geval van Dr. X: UFO’s en “wonder”-genezingen

In 1968 zag een anonieme Franse arts twee lichtgevende UFO’s vanuit zijn woonkamerraam en zag ze samensmelten tot één. Hij werd onmiddellijk genezen van twee ernstige verwondingen en had in de daaropvolgende jaren een reeks andere abnormale ervaringen, voor het eerst gedocumenteerd door de beroemde ufoloog, Aimé Michel. Hoewel meestal geassocieerd met gebedsgenezers en wonderclaims, worden spontane genezingen beweerd in honderden UFO-rapporten, en claims van andere abnormale verschijnselen zijn ook heel gewoon. Het geval van Dr. X suggereert dat deze anomalieën – en de effecten die ze hebben op getuigen – in feite net zo belangrijk kunnen zijn voor het begrijpen van UFO’s als de UFO’s zelf.

Lees ook:   Wie waren de Igigi

Gerelateerde artikelen

Back to top button