web analytics
11:11 Dubbele getallen
AngelWingsVerhalen AngelWings

De salamander en de spin

b8bb714e97af939c0596cc2fb3837292 AnGel-WinGs.nl

Vandaag zat ik lekker te genieten op mijn bank in de tuin. Ik had er al eventjes gezeten en ik kijk opzij en slaak plots een ijzige kreet…
Op de bank naast mij zat een minuscule salamander. Echt heel klein, maar zo onverwacht dat ik me verbaasde over zijn klein zijn.
Nu kan ik hier heel dubbelzinnig op gaan voortborduren en dat gaan we maar niet doen.
Dat terzijde.
Maar hij zag er echt appetijtelijk uit in zijn salamander achtige zijn.
Je zou hem bijna opeten zeg maar.
(LOL)
Maar goed hij was al dood. Dat scheelde weer een slachtpartij.
Ik riep mijn zoon even, die al met lange tanden aan kwam lopen, zo van en wat is er nu weer…
Nou ja dat dingus op de bank.
Hoe komen wij aan een salamander op de bank in onze tuin. Ik had het niet kunnen wezen, dus ja er moet een schuldige zijn toch?
Drie keer raden wie de schuld krijgt… Hahaha!
Ja… ik ben vaak veel dingen kwijt en zijn opruimwoedes kennende…en dat hoef je maar 1 keertje te doen hé!!!!!!
Ja maar,… toen heb je dat en dat ook weggegooid en ik ben nu iets kwijt en ja,… als ik het niet heb weggegooid, jij misschien? Nooit enige actieve herinneringen hé in dat soort gevallen. Valt ook niet op ofzo.
Maar goed er volgde een verhaal.

Zoonlief was in het bos geweest, aan den wandel.
En zowaar er was plots een kleine salamander zo onfortuinlijk dat het dus onder de schoen blijkbaar van mijn zoon terecht kwam. Het mini diertje was wel gespot maar blijkbaar dus ook per direct geplet. Ondertussen was het geval onder de schoen meegegaan naar de stad, toen naar de markt en toen naar een winkel ergens en uiteindelijk blijkbaar pas in onze tuin van onder den schoen gevallen. Blijkbaar was het salamanderbloed *rilllllllllllll* opgedroogd… en hebben de doggy’s gespeeld met het smakeloze geval, geen idee hoe dat smaakt eigenlijk, en hebben ze het op de bank gelegd naast mij.
Het zijn net katten soms zucht.

Amazing dat zoiets dus uren onder je schoenen kan verkeren!

Mijn zoon had ooit een kikkerprins ervaring waarbij hij op mijn kikkerprins sprong van schrik, hahaha nooit iemand zo hoog zien springen dat terzijde. Maar ja die kikker was toen dood ineens.. ja dat kan dus gebeuren. Dus het was hem niet vreemderig zeg maar.

Deed me ook weer denken aan die gruwelijk joekelige spin die achter de rieten mand op mijn bureau enkele pootjes uitstak zo van kijk eens en raadt eens wat ik ben!

Nu trap ik daar nooooit meer in!
Zie ik enkele uitstekende draadjes ergens, dan weet ik inmiddels wel dat het een soort vogelspin moet zijn.
(Ooit viel er iets met een plok bij mijn kast in de woonkamer op de grond, echt een mega PLOK! En ik ging kijken en zag twee lange zwarte draden op de drempel en ik dacht dat het garen moest zijn ofzoiets… (Ik wilde er nog bijna aan gaan trekken zelfs NB!! Nooit doen!!!!!!!)
Ja, ja… niet dus! Zelfs mijn buurman die mij moest komen redden had het sneeuwwit om de neus en hij was niet aan de drugs)

Nou ik heb nog geprobeerd om die spin met een stofzuiger, alles beter dan met de hand enzo, van de muur te zuigen maarrrrrr zoals altijd… heb ik pech!
Natuurlijk viel Goliath op de grond en was ik hem kwijt!

Ik dacht nog rillerig ; zo dat is mooi opgelost! Uit het oog uit het hart hé!?

Nou niet echt, 2 maand heeft het beest nog onder mijn pc geleefd blijkbaar, want mijn zoon heeft afgelopen week mijn pc kast opengemaakt en ineens kwam dat ding op hem af.
RILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ja mierentietjessssssssssssssssss..
Enzeuwwwwwws… ja nee daar word ik niet blij van, dus wie weet hoeveel eitjes dat ding heeft gelegd ergens…
Goliath is er niet meer…die is verlost uit zijn lijden.
Je zou maar onder mijn pc wonen, zo heet… ja? Mjah misschien vinden ze dat wel lekker…
Misschien moet ik mijn pc maar eens uitzuigen…? De gedachte dat het engerdje nog 2 maand onder mijn bureau huisde… hou maar op aub!

Beestjes, iek vien goor! Mij niet bellen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥