13 april 2021

 

Slachtoffer vuurwerkbom in coma

Slachtoffer vuurwerkbom in coma

ZOETERMEER –
De persoon die dinsdagavond in Zoetermeer gewond raakte, nadat een vuurwerkbom drie auto’s had verwoest, is een 52-jarige man. Hij raakte gewond toen hij zijn auto in veiligheid probeerde te brengen.

Hij liep brandwonden op en is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn echtgenote zei tegen Omroep West dat haar man onder meer een verbrande luchtpijp heeft en kunstmatig in coma wordt gehouden. De politie wilde alleen bevestigen dat de man ook woensdag nog in het ziekenhuis ligt.
Een zwaar stuk illegaal vuurwerk ontplofte rond 22.15 uur onder een van de auto’s. Het incident gebeurde aan Van Duinkerkenhove in de Zuid-Hollandse stad. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op om contact op te nemen.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/23490644/__Gewonde_vuurwerkbom_in_coma__.html

Dom schorum die dat op zijn geweten heeft, wie gooit er zoiets onder een auto??????

Lees ook:   Stoute vrouw

Gerelateerde berichten