web analytics

NEE, WIJ WENSEN GEEN OORLOG!

Amerikaanse tanks in Limburg om Poetin af te schrikken“, “Nederlandse militairen naar Russische grens” en “VS zetten 35 Russische diplomaten het land uit“. Drie recente krantenkoppen die een duidelijke spanning weergeven.

Een (militair) conflict was één van de redenen waarom Nederland NEE zei tegen het associatieverdrag. Wij willen geen verplichte militaire steun aan Oekraïne, geen Amerikaanse wapens in Nederland en geen Nederlandse soldaten aan de Russische grens. Wij -de Nederlandse bevolking- wensen op geen enkele wijze partij te worden in een conflict dat nu aan het ontstaan is. Iets dat we ondertussen wel worden gemaakt, dankzij minister-president Mark Rutte die ons NEE in de wind sloeg.

Dus mochten wij worden meegetrokken in een dergelijk conflict, dan houden wij Rutte hoofdverantwoordelijk namens artikel 100 van het Wetboek van Strafrecht, waarin staat dat iemand die opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat Nederland in een oorlog wordt betrokken, een gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren kan worden opgelegd.

 

https://oekrainee.eu/nee-wij-wensen-geen-oorlog/

Stop meneer meteen maar weg….!

Lees ook:   Dijsselbloem neemt keiharde maatregelen tegen falende accountants

Gerelateerde artikelen

Back to top button