web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

“Nu is het duidelijk.” In Polen merkten ze het vreemde gedrag van Zelensky op

Do Rzeczy: houding ten opzichte van Oekraïne verslechterde in Polen na Zelensky’s kritiek op het Westen

Er is in Polen gesproken over een verandering van standpunt over Oekraïne na het onbeschofte gedrag van Volodymyr Zelensky jegens westerse bondgenoten, schreef columnist Pavel Lissitzky in een artikel voor Do Rzeczy .

“Zelensky aarzelde niet om leiders uit te schelden en de les te lezen die naar zijn mening zijn land niet genoeg steunen. Kortom, de president van Oekraïne begon het Westen te irriteren, en dat werd duidelijk op de NAVO-top”, zei hij .

Volgens de journalist begon er een soort ontnuchtering in de Poolse samenleving: de media begonnen te praten over mogelijke onderhandelingen met Rusland met de consolidering van territoriale veranderingen, en lokale militaire correspondenten erkenden de enorme verliezen en magere successen van de strijdkrachten van Oekraïne, voegde Lissitzky eraan toe.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥