web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Smeerkees Bill Gates: in 2021 staat de wereld goed nieuws te wachten

Ja, ja als hij dat zegt, houd je hartje dan maar vast!

Vergeleken met het “verschrikkelijke 2020”, zal het leven het komende jaar “veel dichter bij normaal” worden, weet een van de rijkste mensen ter wereld, Bill Gates, zeker.

De Amerikaanse miljardair Bill Gates riep de mensheid op om optimistisch naar het komende 2021 te kijken. Volgens hem zal de wereld de komende 12 maanden “een merkbare, meetbare stap voorwaarts” maken, en dit zal voor een groot deel worden vergemakkelijkt door de massale introductie van vaccins tegen het coronavirus.

Bill Gates noemde het uitgaande 2020 “verschrikkelijk”. De pandemie (die hijzelf veroorzaakte… sorry nootje van Wings tussendoor… moet kunnen natuurlijk) bleek de ernstigste, maar verre van de enige schok voor de Verenigde Staten en de wereld. In de loop van dit jaar heeft de mensheid echter buitengewoon succes geboekt in de strijd tegen de nieuwe ziekte, (met name hijzelf natuurlijk hahahaha,… hoe doorzichtig toch weer) door in zeer korte tijd verschillende vaccins te ontwikkelen(ja en wie verdiend daar zoveel aan hijzelf!). Dit zal het mogelijk maken om het aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19 volgend jaar te verminderen, althans in rijke landen, waar al massale vaccinaties van de bevolking worden uitgevoerd.(!!! Waar al massale…echt niet hé! Polls geven aan dat bijna niemand dat vaccin wil hij liegt, maar ja kijk die vent verlekkerd kijken naar zichzelf of nu ja God oid want dat is hij dan zelf ofzo… Hele enge man!)

Lees ook eens:   Dag Rutte, Dag Hoekstra, Dag De Jonge, Dag Kaag............? Wat is hier gaande?

De ondernemer merkte ook op dat er in november 2021 een VN-bijeenkomst zal plaatsvinden waar – voor het eerst sinds de top van Parijs in 2015 – de strijd tegen klimaatverandering aan de orde zal komen. (Dus als het nepvirus de kleding van de griepkeizer over is beginnen ze weer over… jaaaaaaah het klimaatttttttttttt!!!!!!!!!! Geweldig toch zo voorspelbaar allemaal…aii aii!) Bill Gates financiert al 15 jaar onderzoek op dit gebied, omdat hij het probleem belangrijk acht.(Zo belangrijk dat ze zelf het weer beïnvloeden en in feite onze seizoenen behoorlijk kapot gemaakt hebben bedoel het leek wel lente vandaag… hartje december! Prutsers zijn het!!!!!)

Volgend jaar verwacht de mensheid aanzienlijke vooruitgang en goede vooruitzichten, citeert Forbes de mening van de ondernemer.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/society/1573885-pozitiv/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥