web analytics
...
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Of je een vaccin wilt hebben of dat ze het je opdringen…

De beleidsopties

Het onderzoek richt zich op de wenselijkheid van negen beleidsopties, die verschillen in mate van interventie (door keuze voor vaccinatie te vergemakkelijken, als norm te profileren, aantrekkelijker te maken door te belonen, of beperkingen op te leggen aan mensen die zich niet laten vaccineren). Deelnemers konden kiezen tussen de volgende beleidsopties:

  1. Mensen krijgen de mogelijkheid om zich thuis te laten vaccineren. (Nou wat fijn!!!!!! De Luxe.)
  2. Mensen krijgen de mogelijkheid om zich ’s avonds of in het weekend te laten vaccineren(nee echt waar?) en op alternatieve locaties in de buurt zoals in scholen, buurthuizen en de apotheek of bij een vaccinatiestraat (Flabbergasted wat geweldig!!!!!!!!).
  3. Een intensieve publiekscampagne om mensen te stimuleren zich te laten vaccineren. (Eh ja die hebben we al meegemaakt een jaar lang) Bekende Nederlanders die zich hebben laten vaccineren proberen als ambassadeurs mensen te overtuigen.
  4. Volwassenen die zich niet laten vaccineren betalen eenmalig 250 euro extra voor hun zorgverzekering. (Ja eh studentje van Delft hopelijk krijg jij nooit nog een baan kneus niet iedereen heeft zomaar eventjes 250 euri liggen he) Er wordt een uitzondering gemaakt voor mensen die om medische redenen niet gevaccineerd mogen worden.(oh ja en wat moet dat dan zijn?)
  5. Volwassenen die zich wel laten vaccineren ontvangen eenmalig een korting van 100 euro op hun zorgverzekering; (Smerig spel)
  6. Mensen die zich laten vaccineren krijgen een vaccinatiebewijs waarmee zij op bepaalde plaatsen mogen blijven komen (zoals winkels, horeca, verpleeghuizen, fitnesscentra en het openbaar vervoer) wanneer er in hun regio een uitbraak van het virus is. ( Nou mensen die het vaccin krijgen gaan toch al sneller dood schijnt…dus?) Mensen die niet gevaccineerd zijn mogen tijdens een uitbraak worden geweigerd.(Welke uitbraak?)
  7. Mensen die gevaccineerd zijn krijgen een vaccinatiebewijs waarmee zij op bepaalde plaatsen mogen komen waar grote groepen mensen bij elkaar komen en het niet mogelijk is 1,5 meter afstand te houden (zoals concerten, festivals, sportwedstrijden en andere grootschalige bijeenkomsten). Mensen die niet gevaccineerd zijn mogen worden geweigerd. (dat mogen wordt dan natuurlijk moeten!!!!!! En dit is niet oké natuurlijk!)
  8. Volwassenen die zich niet laten vaccineren moeten een verplicht adviesgesprek voeren met een arts die een speciale training heeft gevolgd hoe mensen te stimuleren (manipuleren!!!) zich te laten vaccineren. Wanneer mensen dit gesprek weigeren krijgen zij een boete van 100 euro.(Ja joh… betaal het maar lekker zelf)
  9. Volwassenen die zich niet laten vaccineren moeten om de twee weken op eigen kosten (95 euro per keer) een coronatest doen (De test kost 40 euro… maar dan nog waarom zou je, die test werkt niet, dus waarom testen en als je dat vaccin hebt gehad werkt het waarschijnlijk ook niet…want het virus is gewoon de griep hahahaha) wanneer er in hun regio een uitbraak van het virus is, of gedurende de uitbraak in thuisisolatie blijven.
Lees ook:   Vrijwilligers veroorzaken werkeloosheid!

TU Delft…
Technische Universiteit Delft dus…

Wat een ideeën hebben die studentjes daar ga je even diep schamen! Aan den oren rukt…

https://www.tudelft.nl/tbm/pwe/case-studies/vaccinatiebeleid/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button