web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Wat niet verteld wordt over het Corona-vaccin

Wat niet verteld wordt over het C-vaccin. Frank Ruesink en Del Bigtree

Deel 2 komt na de Kerst. Del Bigtree is één van de belangrijkste stemmen van de ‘Vaccine Risk Awareness Movement’. Zijn carrière als Emmy winnende producent van de CBS talkshow ‘The Doctors’ veranderde abrupt toen hij de documentaire ‘Vaxxed’ uitbracht. De vele afleveringen van zijn talkshow, The HighWire, zijn al meer dan 40 miljoen keer bekeken. Daarnaast leidt Del Bigtree zijn non-profit, ICandecide.org, wereldwijd onderzoeken naar vaccinfraude. Samen met Hans Rietveld interviewt Frank Ruesink, activist voor medische vrijheid, Del Bigtree. Veel verschillende vragen en onderwerpen passeerden de revue zoals: – Wat waren de schokkende resultaten van de veiligheidsstudie van het BMR vaccin? – Wat is zijn visie op de relatie tussen autisme en vaccines? – Komen de mazelen ook nog voor bij gevaccineerde kinderen? – Wat krijgt de placebogroep wanneer een nieuw vaccin wordt getest? Wordt ‘de gouden standaard’ wel gebruikt? – Klopt de stelling van staatssecretaris Paul Blokhuis dat het een kwestie is van naastenliefde om je te laten vaccineren? Wat zouden we allemaal moeten weten over kudde-immuniteit? Zou hier niet een rechtszaak over gevoerd moeten worden? – Wat zijn de werkelijke vaccinatieschade cijfers in Amerika? – Wat is het verschil tussen een gewoon vaccin en de huidige experimentele coronavaccins? – Wat moet iedereen weten over de risico’s van het mRNA vaccin? – Wat is de verwachting van Del Bigtree dat er gaat gebeuren als Nederland massaal gevaccineerd gaat worden? Hoe groot zijn de risico’s op bijwerkingen? – Welke vraag zou Del Bigtree aan Hugo de Jonge stellen als hij hem op het Binnenhof zou ontmoeten? – Verwacht Del Bigtree in de toekomst een nieuw Neurenberg Tribunaal? – Wat is zijn kijk op het verplicht dragen van mondkapjes in publieke ruimtes? – Is er nog hoop voor ons als mensheid? Kunnen we het tij nog keren? – Wat is het advies van Del Bigtree aan alle Nederlanders? Wat kunnen we nog doen? Wat zouden we allemaal moeten doen?

Lees ook:   ~*~HuRT~*~

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept