web analytics
...

Astrologen voorspelden een druk 2021: de problemen zullen toenemen

“Koorts zal duren tot november”

City Sky Lights  |  City lights in the sky of a cyber city world.  #cyberpunk  #art  #conceptart  #arteverywhere  #cyberculture  #cities  #lights

Schrikkeljaar 2020 werd gekenmerkt door een pandemie en daarmee gepaard gaande massale ziekte, lijden en dood. Het Jaar van de White Metal Rat bracht rampspoed over de hele planeet, waarop de mensheid totaal onvoorbereid was. Waarom werden we, terwijl we traditionele voorspellingen gaven voor het nieuwe jaar, niet gewaarschuwd voor de komende ramp door degenen die beweren gebeurtenissen te kunnen voorzien door de opstelling van de planeten? En zal onze kwelling eindigen met het bewind van de Witte Rat? Deze vragen stelde “MK” astrologen van verschillende scholen – klassiek en Vedisch.

“Koorts zal duren tot november”

Astroloog-onderzoeker van de klassieke school Olga Grankina gelooft dat astrologen niet specifiek een pandemie hebben voorspeld, aangezien de situatie met het coronavirus werd gecreëerd door mensen(!!!), niet door planeten:

‘Maar de meeste astrologen waarschuwden voor de mogelijkheid van een financiële crisis. En sommige ook over rampen van universele omvang. Dit werd aangegeven door een aantal factoren. Bijvoorbeeld verduisteringen. Hoe meer er zijn, hoe meer crisis en intens het jaar. Meestal zijn er 4 verduisteringen per jaar, en in 2020 zijn dat er 6.

In 2020 vindt een herindeling van de wereld plaats, de reden hiervoor is de exacte conjunctie van Jupiter en Pluto, die het “miljonairaspect” wordt genoemd. Pluto is een planeet die symbool staat voor transformatie, grote politiek, krachtige energieën van de massa, dood. Dit is een zwart-witplaneet die handelt volgens het principe van “alles of niets”: hij neemt alles van sommigen en geeft alles aan anderen. En Jupiter is de planeet van een “brede ziel”, open grenzen, reizen, globalisering. Hun combinatie leidde tot een herverdeling van enorme financiële stromen, zowel tussen industrieën als tussen mensen, met als achtergrond een pandemie. Het resultaat is dat sommigen zichzelf dramatisch hebben verrijkt, en anderen snel weer snel verarmd raken.

Neptunus – de planeet van geheimen, mist, hypnose, farmacologie, psychische stoornissen en ook paniek – zou kunnen hebben bijgedragen aan de enorme angst.

Lees ook:   Astrologie lege huizen

Saturnus heeft ook zijn rol gespeeld in de huidige situatie en maakt dit jaar ook verbinding met Pluto en Jupiter. Saturnus is de planeet van beperkingen, wetten, gesloten grenzen, hiërarchie en strikte orden. Hij was het die nieuwe orders instelde en veel verboden introduceerde, en ook de wereld afbrak, grenzen stelde en de grenzen van staten sloot.

Helaas zal Saturnus volgend jaar, 2021, heel gespannen staan ​​tegenover de planeet Uranus, die symbool staat voor vrijheid, innovatie, vliegreizen en internet.

Hoewel de pandemie zelf zal afnemen, zullen daarom veel beperkingen blijven gelden.

De Vedische astroloog Olga Elf benadrukt dat er een bepaalde positie van de planeten is die spanning in de wereld veroorzaakt, maar door welke gebeurtenissen we deze spanning zullen voelen, kan astrologie niet voorspellen.

– De pandemie werd mogelijk gemaakt door de belangrijkste hemelse aanstichters van wanorde, het zijn ook de krachtigste planeten – Jupiter en Saturnus.

Laat me het uitleggen: hier kwam Jupiter met zijn krachtige energie in de vurige doelbewuste Boogschutter, en een persoon, laten we zeggen, is bezig met kleine alledaagse problemen en is zijn wereldwijde ontwikkeling vergeten, over het hoogste Doel. Dan begint Jupiter hem op zijn eigen manier eraan te herinneren wat echt belangrijk is. Werpt objectieve moeilijkheden op, gezondheidsproblemen. En als de meeste mensen op de planeet bezig zijn met ijdelheid in plaats van met het belangrijkste, dan zullen de herinneringen aan Jupiter wereldwijd zijn – dat wil zeggen grootschalige rampen. En net in november-december 2019, toen de wereld hoorde over patiënt nul met coronavirus, kwam  Jupiter in Boogschutter.

En toen kwam hij naar Steenbok en viel. En hij begon een niet-standaard benadering te eisen om het probleem op te lossen, maar tegelijkertijd bevrijdde hij de handen van amateurs en boeven. Eind juni keerde Jupiter weer terug naar Boogschutter en was er een pauze. De voorwaarden zijn verschenen om een ​​vaccin te ontwikkelen. Maar de kans op fouten is groot, aangezien Jupiter retrograde was van mei tot half september.

Lees ook:   Numerologie: mensen met deze 3 hoofdgetallen zijn geboren om te regeren

Al deze tests passen Jupiter niet alleen bij ons, maar met de hulp van Saturnus. Saturnus bevindt zich sinds januari 2020 in Steenbok. Dit is zijn eigen teken – traag, koppig en hardwerkend. Saturnus dwingt iedereen om met volledige toewijding te werken, en degenen die dit niet doen, zitten vast in ziekten en problemen. Saturnus hielp Jupiter ook om de mensheid een serieuze uitdaging te geven.

De zon sluit de triade die het jaar beïnvloedt. Onder invloed van zonne-energie zul je niet alleen moeten werken, maar ook je doel duidelijk moeten begrijpen en ambities daarop moeten richten.

– Wat staat ons te wachten in de nabije toekomst?

– In november keert Jupiter weer terug naar Steenbok. En daardoor zal het voorwaarden scheppen waaronder het aantal gevallen zal beginnen te groeien, er zullen meer complicaties en sterfgevallen zijn. De mogelijkheid van een tweede lockdown is niet uitgesloten. We zullen allemaal een keer griep hebben, in ieder geval tot november 2021, totdat Jupiter eindelijk het teken Waterman binnengaat. De problemen op sociaal gebied en in de economie zullen toenemen. Op de gevestigde markt krijgen alleen sterke professionals de kans om een ​​goede baan te vinden, de rest zal moeten overleven. We gaan een nieuw astrologisch tijdperk binnen, en het vereist dat we een nieuwe manier van denken ontwikkelen – om de pijn van een ander te leren zien, om barmhartiger, attenter en vriendelijker te worden. Beslis ten slotte waarom we op deze planeet zijn – om te vernietigen of te creëren?

https://www.mk.ru/social/2020/10/17/astrologi-predskazali-napryazhennyy-2021-god-problemy-budut-narastat.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button