...
WetenschapPolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - GeloofWeer

Waarom ze ons klimaat veranderen!

Russians Found Proof of Anunnaki Civilization In Antarctica. Get Ready For Disclosure! – Bossfeed

Amerikaans belang: Arctic behoort tot de VS, niet tot Rusland

De Amerikaanse publicatie American Interest heeft een groot analytisch artikel gepubliceerd over de huidige confrontatie tussen de Verenigde Staten, China en Rusland in het Noordpoolgebied.

Het Pentagon is bezorgd dat de Russische Federatie een monopolie op het gebied van transportlogistiek creëert in het Noordpoolgebied om vloeibaar aardgas naar Europa en Azië te leveren.
Angsten in het Amerikaanse ministerie van Defensie zijn naar verluidt te wijten aan het feit dat zich een militaire aanwezigheid opbouwt langs Russische routes. Volgens de publicatie is China de dichtste bondgenoot van Rusland in het Noordpoolgebied en vergroot het ook zijn militaire aanwezigheid.

Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1435632-arctic/

Men speelt grof spel ivm met die ijzige plaatsen.

Daar ligt nog veel verborgen nml.

(Dr. Michael Salla) In early January 2017, secret space program whistleblower Corey Goode says he was taken to Antarctica to witness the first scientific excavations of ruins from an ancient flash frozen civilization buried under two


Op zoek naar de Anunnaki: Exploring Antarctica

Is het mogelijk dat Antarctica echt ‘bewijs’ van zeer geavanceerde oude beschavingen verbergt onder zijn dikke lagen ijs? Is het mogelijk dat de Piri-Reis-kaart, de Buache-kaart en de Orontius Finaeus-kaart bewijzen dat voordat Antarctica in de moderne tijd werd ontdekt, iemand erin slaagde de inhoud in kaart te brengen voordat deze bedekt was met ijs? En zou dit de reden kunnen zijn waarom de nazi’s zo geïnteresseerd waren in de nu ijzige inhoud?

Antarctica is een van de meest mysterieuze plekken op aarde. Het is daar waar wetenschappers en militairen veel vreemde dingen hebben gezien en gezien.

Het is een plek gehuld in mysterie waar ‘schijnbaar’ buitengewone ontdekkingen zijn gedaan.

Van piramides tot buitenaardse technologie, het lijkt erop dat Antarctica het allemaal biedt.

Maar wat is er echt aan de hand? Is er een kleine mogelijkheid dat er echt iets verborgen is onder de dikke lagen ijs op Antarctica?

Heb je ooit gedacht dat het mogelijk was dat in het verre verleden, toen Antarctica veel anders was dan het nu is – zonder ijs dat zijn uitgestrekte oppervlak bedekt -, daar misschien een beschaving is ontstaan ?

Een kaart die in de jaren 1900 is ontdekt, heeft een wereldwijd debat over Antarctica en wat er echt is, gecreëerd.

ALERT: Mysterious 'crater' on Antarctica indication of vulnerable ice sheet | Geology IN

De ongewone kaart geeft een kustlijn weer die het continent van Antarctica weerspiegelde. In plaats van bedekt te zijn met ICE, geeft de kaart Antarctica echter weer als een continent bedekt met vegetatie, gevuld met oerwouden, rivieren zonder ijs. De kaart wordt de Piri Reis-kaart genoemd.

Deze kaart betekent dat iemand het continent van Antarctica echt honderden of misschien duizenden jaren geleden zag toen de continenten niet bedekt waren met ijs.

De kaart suggereert dat iemand Antarctica officieel zo’n driehonderd jaar eerder vond dan officiële ontdekkingsreizigers erover struikelden.

Behalve de Piri-reiskaart zijn er echter door de eeuwen heen andere vergelijkbare cartografische kaarten ontdekt.

Deze kaarten suggereren dat honderden, misschien duizenden jaren geleden, een technologisch geavanceerde beschaving op aarde heeft bestaan.

Algemene wetenschappers zijn het daar niet mee eens.

Naast de kaart van Piri Reis werd een andere controversiële cartografische kaart gemaakt door een Franse geograaf met de naam Philippe Buache de la Neuville.

De Buache-kaart heeft twee versies. Er wordt aangenomen dat een van de kaarten de ijsvrije kustlijn van Antarctica nauwkeurig weergeeft, terwijl de andere kaart helemaal geen melding maakt van het continent. Velen geven aan dat Buache niet op de hoogte was van het bestaan ​​van het ijzige continent en dat zijn afbeeldingen niets meer waren dan een hypothese.

De Orontius Finaeus-kaart is een andere kaart die Antarctica Ice gratis toont. Interessant is dat wetenschappers met behulp van de dateringsmethode van Dr. WD Urry van het Carnegie Instituut in Washington DC ontdekten dat de rivieren van Antarctica, bronnen van fijn verspreide afzettingen, stroomden zoals afgebeeld op de Orontius Finaeus-kaart, ongeveer 6000 jaar geleden.

Interessant is dat de nazi’s van deze kaarten wisten en zelf dachten dat ‘Antarctica een zeer belangrijke plaats moet zijn geweest’. Het is bekend dat Hitler gefixeerd is op de occulte, verloren beschavingen, oude technologie en Atlantis.

Hij werd uiteindelijk overtuigd dat Antarctica de thuisbasis was van Atlantis, en geloofde dat hij daar ergens mystieke oude artefacten begraven in het ijs zou vinden die hem zouden kunnen helpen zijn ultieme doel te bereiken: wereldheerschappij.

Er wordt gezegd dat de nazi’s uiteindelijk een team vormden om het continent te onderzoeken en tijdens hun verkennende expeditie creëerden ze een enorme kunstmatige grot op de continenten, die groot genoeg was om voertuigen en militaire uitrusting te verbergen tijdens het verkennen van het ijzige land.

Lees ook:   De klimaat hoax

De nazi’s zouden een enorme basis op Antarctica hebben gebouwd met de naam Station 211.

Volgens een aantal geruchten bestond ‘Station 211′, en als dat zo was, dan moet het zich (misschien nog steeds) bevinden in de ijsvrije bergketen in het Muhlig-Hofmann-gebergte van Neuschwabenland, ook bekend als Koningin Maud Land .

Volgens geologen die deelnamen aan de Duitse expeditie, waren de gebieden waar vegetatie aanwezig was het gevolg van warmwaterbronnen of andere geothermische bronnen.

Een van de meest interessante citaten over Neuschwabenland en Antarctica komt van de Duitse marine-admiraal Karl Dönitz, die zei: “De Duitse onderzeebootvloot is er trots op voor de Führer in een ander deel van de wereld een Shangri-La op het land te hebben gebouwd, een onneembare vesting.”

Uiteindelijk kwamen de Amerikanen erachter dat de nazi’s Antarctica verkenden en besloten een eigen verkenningsmissie te starten.

Veel twijfelachtige beweringen zijn gedaan over dit verhaal. Echter. er zijn andere claims die door feiten worden gestaafd.

Volgens rapporten van Amerikaanse wetenschappers die hebben deelgenomen aan de missie naar Antarctica, waren ze tijdens hun verblijf getuige van schijfvormig vaartuig dat in de lucht vloog, en technologie die allesbehalve gewoon was.

Maar jarenlang hebben wetenschappers en onderzoekers die naar de ijzige continenten reizen dingen gezien die doen denken aan wat velen ALIEN-technologie noemen. Een massale UFO-waarneming vond plaats in 1965 toen wetenschappers en militairen uit Groot-Brittannië, Chili en Argentinië getuige waren van talloze UFO’s in de buurt van Antarctica. Volgens rapporten veroorzaakten deze UFO’s storingen in de navigatie- en wetenschappelijke apparatuur.

Maar vele andere sensationele ontdekkingen werden gedaan die hebben geresulteerd in tal van wetenschappelijke en militaire expedities naar Antarctica.

Aangedreven door
Maar … wat is daar beneden zo belangrijk? Is er echt iets op Antarctica dat iedereen wil vinden?

Zijn er – zoals sommigen suggereren – bewijs van een technologisch geavanceerde oude beschaving begraven onder de dikke lagen ijs op Antarctica?

Talrijke documentaires wijzen erop dat mensen tientallen jaren, zo niet eeuwen, naar Antarctica zijn gereisd op zoek naar iets waardevols.

Misschien zijn er immers sporen van technologisch geavanceerde beschavingen begraven onder het ijs.

Deze beschavingen hebben misschien gedijt op het nu ijzige continent in het verre verleden toen Antarctica werd bedekt door dichte vegetatie en exotisch dierenleven.

Zoals altijd vereisen buitengewone claims buitengewoon bewijs.

En ja die zijn daar allemaal te vinden, ik heb gelezen op meerdere sites dat ze dus het ijs willen smelten, dat kost wat jaren en veel poetski… 😉
Maar ze komen er wel…dat het klimaat daardoor moet veranderen en de aardbol een draaitje of wat mag maken?
Why not…als je dat voor elkaar kunt krijgen?
Ik wens een warmer klimaat …. thanks bro’s!

😉

Ja eh,….wie weet lezen ze mij wel…? How I know?
Gewoon vragen dus…

https://www.ancient-code.com/searching-anunnaki-exploring-antarctica/

Hebben de NAZI’s de ANUNNAKI in ANTARCTICA gevonden?
Met de huidige mysterieuze gebeurtenissen in Antarctica over het Vostokmeer, wordt een oude theorie opgewekt – dat Duitse nazi’s misschien al in de jaren dertig een geheime Anunnaki-basis op de Zuidpool hebben gevonden.

Volgens verschillende expedities van de Russische, nazi’s en later Amerika blijkt dat ze Anunnaki op Antarctica als hun huishouden hebben ontdekt.

Een van de meest interessante citaten over Neuschwabenland en Antarctica komt van de Duitse marine-admiraal Karl Dönitz, die zei: “De Duitse onderzeebootvloot is er trots op voor de Führer in een ander deel van de wereld een Shangri-La op het land te hebben gebouwd, een onneembare vesting.”

Kort nadat de nazi’s hun eerste uitstapje hadden gemaakt naar Antarctische exploratie, ontdekten de Verenigde Staten wat ze van plan waren en besloten een eigen exploratiemissie te starten. Amerikaanse wetenschappers die de reis maakten beweerden dat ze, terwijl ze daar waren, getuige waren van een groot schijfvormig vaartuig dat met enig volume over het ijskoude water van de Antarctische kustlijn zoemde.

Zijn er – zoals sommigen suggereren – bewijs van een technologisch geavanceerde oude beschaving begraven onder de dikke lagen ijs op Antarctica?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button