14 april 2021

 

Klimaatplan van de Europese Commissie kost de komende twintig jaar 11500 MILJARD euro

Ook in Brussel draait alles om onbetaalbaar klimaatbeleid. Het klimaatplan van de Europese Commissie kost de komende twintig jaar 11500 MILJARD euro. FVD-Europarlementariër @djeppink vroeg in het Europees Parlement: wie gaat dat betalen? Een doodse stilte volgde, want het antwoord is ‘de burger’. Zo eenvoudig is het. FVD.nl/ja

Europees klimaatbeleid kost duizenden miljarden

Ook in Brussel draait alles om onbetaalbaar klimaatbeleid. Het klimaatplan van de Europese Commissie kost de komende twintig jaar 11500 MILJARD euro. FVD-Europarlementariër @djeppink vroeg in het Europees Parlement: wie gaat dat betalen? Een doodse stilte volgde, want het antwoord is 'de burger'. Zo eenvoudig is het. FVD.nl/ja

Geplaatst door Forum voor Democratie -FVD op Woensdag 27 november 2019

Nog maar eens op herhaling dan om nooit te vergeten!

 

5x in de week intekenen voor 300 euro per dag wie wil dat nou niet zeg…????
Wie betaald hen?
Jij!
 

Lees ook:   Scholen en de maatschappij, het misbruik

Gerelateerde berichten